• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin adını koymak istemiyorum.

9 ay sen taşıyorsun sen koy bence hemde canın ne istiyorsa. Allah hayırlı ugurlu etsin
Bunlar neden böyle düşünmüyor hayir onun adını koyunca nolacak? gurulanacakmi? bir isimlemi?
Hic bisekilde evime faydasi olmayan , biri için ben omur boyu bunu istemem.

Sizin düğün takısız olmamış mıydı ?
Ben olsam bende koymak istemem .
Çocuğu başkasının anısını yaşatsın diye mi doğruyorsun ?
Bir de ilk çocuk isim koma hakkı direk annenin . Hoşt de gitsin
.

Merhabalar ilk hamileliğinin heyacanı var üstümde fakat KV kendi adı olsun istiyor. Bende rahmetli Anneannemi cok severdim onun adını istiyorum.
KV ismi güzel fakat . Herseyime karisiyor. Anneme gitsem 2.gün eşimle onun yüzünden kavga ediyoruz. Gezmeye gitsem eşime şikayet ediyor gorumcem le konuşmuyoruz gorumcem 28 yaşında eşimden 1 yaş büyük . git elini öp diyor. takılarımızı elimizden aldı ,borcu bize yükledi ..
Ben sicak bakiyodum kv adina fakat anladınız iste istemiyorum artık . Napicam o eşimi ikna eder...
Her ikisini de koymayın. Bir aileye birer tane yeter. Ayrıca eşini ikna etse de seni edemez. O sizin ortak çocuğunuz ayrıca onu dokuz ay taşıyan da sensin. Söz hakkı eşine ait değil yani.

Sizin düğün takısız olmamış mıydı ?
Ben olsam bende koymak istemem .
Çocuğu başkasının anısını yaşatsın diye mi doğruyorsun ?
Bir de ilk çocuk isim koma hakkı direk annenin . Hoşt de gitsin
.
Yok 'takı oldu kv dediki takiyi bana verin size birc odetmiyim kabul ettik. 8.000 tl borc cikardi. kandirdi bizi. asla dinlemem. annemde kızım bosver yüzüne gelme kv adini koy diyor . Ordan destekde yok .

Her ikisini de koymayın. Bir aileye birer tane yeter. Ayrıca eşini ikna etse de seni edemez. O sizin ortak çocuğunuz ayrıca onu dokuz ay taşıyan da sensin. Söz hakkı eşine ait değil yani.
Bakalım anneannemin adi inat oldu bende koyacağım . Anneannem benim annemden.oteydi benim için vefat etmesi beni bitirdi nur icinde yatsın ..

yine de inatlaşma kocanı ikna etmeye çalış derim yoksa inat öyle değil böyle olur diyerek kimlik çıkarmaya gittiği zaman anasının adını yazdırıverir eve geldiğinde şok olursun var öyle tipler.
şimdiden yolunu yap en olmadı iki ismi de koy.

Bakalım anneannemin adi inat oldu bende koyacağım . Anneannem benim annemden.oteydi benim için vefat etmesi beni bitirdi nur icinde yatsın ..
O zaman ikisini de koyacaksınız çünkü kocanın eline koz vermiş olacaksın. Sen yine anneannenin adını kullanırsın.

Bebegi bin turlu zahmetle cani pahasina tasiyan kadin dogum ve sonrasi ki ezdiyeti ceken kadin ama kiymetlisine bebegine isim vermr hakki bile bu sekilde elinden aliniyor....
Kimsenin istedigi ismi koymak zorunda degilsin kimseye danismak isim konusunda gonlunudr yapmak zorunda degilsin bu konusulacak tartismaya acik bi konu bile degil anne sensin keyfine gore istedigin ismi koy

Kayinpederim dediki ben daha hamile degilken "bana kiz torun yapin adini fatma koyucam"dedi. Eşimde "kendin 3 cocuk yaptin onlara koyduklarin yetmedi bide benimkine koyucaksin" dedi."Cok istersen kendin yap kendin adini koy" dedi:halay: sizde öyle diyin kaynaniza cok istersen yap bi cocuk adini koy de. Ya da yaşarken az öldugunde koyarim dersin:lülülü: bencede ne annanenin neden kv ismini koymayin.

Benim de babaannem hic bir torununa ismini vermemiş 7 kız torunu hatta torunlarının kız çocukları var. Herkese boyle kaynana o zaman :)

Merhabalar ilk hamileliğinin heyacanı var üstümde fakat KV kendi adı olsun istiyor. Bende rahmetli Anneannemi cok severdim onun adını istiyorum.
KV ismi güzel fakat . Herseyime karisiyor. Anneme gitsem 2.gün eşimle onun yüzünden kavga ediyoruz. Gezmeye gitsem eşime şikayet ediyor gorumcem le konuşmuyoruz gorumcem 28 yaşında eşimden 1 yaş büyük . git elini öp diyor. takılarımızı elimizden aldı ,borcu bize yükledi ..
Ben sicak bakiyodum kv adina fakat anladınız iste istemiyorum artık . Napicam o eşimi ikna eder...
İkisinin de adını koymayın başka isim bulun. Yok illa olacak derlersede ikisini birden koyun. Kv kendi kızına adını verseymis çok meraklıysa herseye karisiyolar. Benim kv de de şu isim güzel felan dedi amnemlerde şu olsun bu olsun felan dediler kimseyi dinlemedim kendi istediğim ismi koydum. Sonuçta çocuk sizin kararda sizin Esinizle ortak karar verin

Tatlım kocam anneannemin ismini kabul etti karışmıyor ,
Kaynanam istemiyor. kendi anneside vefat etmiş , Allaha rahmet eylesin ne diyim .Eşim anneni annemin ismini koyma dedi.
Altın takmam eblat ayrımı yapmam dedi e bende evlatların adını koymamış bende ayrilmiyim dedim. kizi babaannesinin adini koydu hatta. bende anneannemi istiyorum cok ısrar ederse beni yonlendirirmisiniz
Nasil tepki veriyim hersey guzel olsun ama.

Esin senin yaninda ise kaynanayi önemseme hic bu konu hakkında yuz göz olma bırak oğlu ve anası halletsin sana bisi derse de konuyu değiştir. Ona hesap vermek zorunda değilsin.

Back
X