• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin adını koymak istemiyorum.

Bir de ismi koyulunca nedense o toruna yöneliyor büyükler genelde hep böyle gördüm..Sürekli bi kayırmacalar filan..Annesi kendisiymis gibi davranıyorlar..Benim kv daha şimdi bile kızıma aldığı kıyafetlerle arasında bir bağ kurmuş anneeemm canim kızım diye seviyor onları :ıslık:Sonra bi karnima bakıyorum tamam çocuk bende :KK70:

Doğurduğun çocuğunda ismini sen koy kimseye bırakma ben kesinlikle kv ismini çocuğuma koymam.Daha neler eşinde karışamaz 9 ay karnında taşı binbir zorlukla dogur.Ismini başkasi koysun.Ne insanlar var.Bende kv olucam kesinlikle kendi adımı konmasını istemem ne saçma bişey niye torunumla aynı olsun ismim.

Sec bir isim sen de bu olucak yoksa dogurmamfalan sacma bir sey de. Isimi bul ama bir an evvel

Yeni modern ve farklı bir dünya isim varken neden anneannenizin adını koymak istiyorsunuz? Sadece çocuğunuza özgü olan yeni bir isim bulun bence. Kayınvalidenize de söyleyin biz kimsenin adını değil yeni bir isim bulduk onu koyacağız deyin.

Erkek çocuğumuz olunca sen isim koyarsın kızın ismini ben koyayım deyin bence. Gerçi bende kpin ismini koymak istemiorum ama eşim oğlumuz olursa babsının adını koymak istiyor. Babalık etmemiş bi adam ona çekerse diye korkuyorum açıkçası

Ne KV, ne de ANNE'nin ismi, birbirlerine küstürürsün sonra, ve birinden biri kırılır, ayrıca çocuk sizin, hangi ismi koyacağınıza kimse karışamaz

KV ismini koymak istemiyorsan anneanneyı de koyma bence ikisinden de farklı isim bulun .

Benim babannem adımı kendi ismi koymdılar diye 3 ay beni görmeye gelmemiş aynı şehirde. Neyin kafası bu? Herkrs aynı mı olsun.

Çocuğun adını anne baba koyar de tavrını koy ortaya net bi şekilde olur mu öyle saçmalık ya

Merhabalar ilk hamileliğinin heyacanı var üstümde fakat KV kendi adı olsun istiyor. Bende rahmetli Anneannemi cok severdim onun adını istiyorum.
KV ismi güzel fakat . Herseyime karisiyor. Anneme gitsem 2.gün eşimle onun yüzünden kavga ediyoruz. Gezmeye gitsem eşime şikayet ediyor gorumcem le konuşmuyoruz gorumcem 28 yaşında eşimden 1 yaş büyük . git elini öp diyor. takılarımızı elimizden aldı ,borcu bize yükledi ..
Ben sicak bakiyodum kv adina fakat anladınız iste istemiyorum artık . Napicam o eşimi ikna eder...
ıkı ısmı de koyun nedir ısımlerı

doğum cefası, üstüne bakımı,uykusuz geceler filan derken herşeyi ben çekiyorum onların dediği oluyor diye dövünürsün.KOYDURTMA

valla kımse kusura bakmasın isim sadece anneye düşen bir olay kadın isterse babasına sorar fikrini alır ,

ben hiç açık kapı bırakmam öyle bir hakkıda yok zaten ben karnımda taşıyacam ben bakıp büyütecem anasının adını koyacak ,
öyle birşey olsa adın batsın diye seslenırım o çocuga kesin kendi çocugum bile olsa.
çunku ondanda adındada nefret ediyorum

benim kaynanam benim adimi koy bile demedi siz bilirsiniz dedi adını koymasini istemedi koymayacagiz:)
kızım olacak onu eşimin çok istediği ismi koycak ama tek isim olcak.
annem benim adimi koy kaynananin adini koy diyip duruyor aaa yeter anne karişma dedim biz karar verdik degiştirmeyi çalışma dedim aman ne koyarsaniz koyun dedi iyi o zaman sus dedim...
eesi o kadar annem kızıma koyacagi ismi beğenmiyor. eşimin istediği ismi olduğu için..
oğlumun adini ben koymuşum kızımin ismi babasina birakmişim zaten.

Sen istemezen zorla kimse isim koyamaz benim kv kendi ismini istedi eşime sürekli dedi ooo daha neler neler oldu ama ben kendi istediğim ismi koydum güç bende :halay:

Ya valla anlamiyorum,bu ailelerin karismadigi bir konu varmi acabaa??! Insanin butun hevesini kursaginda birakiyorlar. Sen esinle konus hangi ismi koymak istiyorsaniz onu koyun. Bebegi 9 ay sen tasiyorsun, annesi sensin kimsenin sana karismaya hakki yok!!! Cok istiyorlarsa kendi kizi koysun annesinin ismini. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah

Back
X