• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin adını koymak istemiyorum.

Merhabalar ilk hamileliğinin heyacanı var üstümde fakat KV kendi adı olsun istiyor. Bende rahmetli Anneannemi cok severdim onun adını istiyorum.
KV ismi güzel fakat . Herseyime karisiyor. Anneme gitsem 2.gün eşimle onun yüzünden kavga ediyoruz. Gezmeye gitsem eşime şikayet ediyor gorumcem le konuşmuyoruz gorumcem 28 yaşında eşimden 1 yaş büyük . git elini öp diyor. takılarımızı elimizden aldı ,borcu bize yükledi ..
Ben sicak bakiyodum kv adina fakat anladınız iste istemiyorum artık . Napicam o eşimi ikna eder...
koyma arkadaş koyma,ne annanenın ısmını koy ne kayınvalıdenın cocuk sızın kayınvalıdenınmı esınle ortak ne ıstıyorsanız onu koyun ama sende bıle bıle anneannemın ısmını koyucam deme baska ısım bulun

bazı çocuklar ne kadar şansız
çocuklar reşit oluncaya kadar numaralandırma yöntemi yada x y gibi birşey olsa zamanı geldiğinde kendileri isimlerini belirleseler ne iyi olacak:KK66:

10 gün önce 24 haftalık bebegimi erken dogumdan kaybettim içim yanıyo hergün aglıyorum tekmelerini özlüyorum ama yok Rabbim bizden çok seviyomuş ki yanına aldı bende kp.in ismini koymak istemiyodum okadar boş şeyleri sorun haline getiriyoruzki çok şükürsüzüz Allah saglıkla evladını kucagına almayı nasip etsin inşallah önce onun için dua et

Baslayacam boyle kayinvalideye. Allahim sinir bozucu yaa. Koyma kiz koyma istedigin kisinin adini koy

Benim kp kendisi demişti benim adımı öldükten sonra koyarsınız yaşayan adamın adı konmaz diye. gerçi bizim çocuk olmuyor buna güvenip de demiş olabilir :KK70:
Benimde kv her gün rüya görüyordu oğlunun adı olacakmış bilmem ne ozaman doğur köy demiştim :) ondan sanırım benimde olmuyor :)

Bizde yaşayan aile büyüğünün adı konmaz.. saygısızlık olur de... doğuda öyledir.. gelin çocuğa kızarken kb-kv ye laf dokundurmasın diye.. bu arada benim oğlumun adı kb mın adı.ikinci ismini ben koydum.. herkes benim dediğim isimle hitap eder. .

Kv ikna etmeden sen eşinle bir isim konusunda kararlaştır. Sonra hadi kızımız x e şunu alalım. X büyüdüğünde tarzı konuşmalar yap. Beynine işlesin..

Arkadasim 2 düşügün ardindan 3. saglikla dogurdu ama isim mevzusundan su anda bosaniyorlar.Kavga kiymet koptu evlerinde.

Benimde kv her gün rüya görüyordu oğlunun adı olacakmış bilmem ne ozaman doğur köy demiştim :) ondan sanırım benimde olmuyor :)
benim kp adı "selahattin" gibi bişey. Allah uzun ömür versin diye dua ediyorum :D kötü değil tabi çok güzel anlamı var ama bebeğe olunca :olamaz:

Millet çıkar uzaya biz daha ancak benim annemin adını koyalım yok senin babanın adı olmaz...
Benim de ismim babaannemin adı adımdan nefret ediyorum valla böyle olsun istiyorsan koy tabii çocuk büyüyünce nefret eder :)

İkisini de koymayın.
Oldu işim yok 9 ay taşıyıp ismi başkasının isteğine göre koyucam.
Kimse kusura bakmasın.

Hiç anlamıyorum bu isim koymaları.
İsimler konulunca nasıl bir ego var aklım almıyor.
Tabikide cok fakrlı isim koyun.

Ay en nefret ettiğim şeylerden biri ya :KK11:Ne demek kendi adını koymak istiyor. Sizin çocuğunuz o. Her anne heves eder koymaya. Biz 4 kardeşiz annem hiçbirimizin adını kendi koyamamis:KK62:

Ay en nefret ettiğim şeylerden biri ya :KK11:Ne demek kendi adını koymak istiyor. Sizin çocuğunuz o. Her anne heves eder koymaya. Biz 4 kardeşiz annem hiçbirimizin adını kendi koyamamis:KK62:
Kv kp kendi anne baba adını koymuştur garanti...

Valla kendi anneannenizin de ismini koymayın onun da. Çünkü sorun olur. Bağımsız aileden olmayan eşinizle beraber karar vereceğiniz bir isim olsun.

Back
X