Kayınvalidemin annemlere saygısızlığı

bu olayın olduğu akşam annemler hoşgeldin için gelmişlerdi,annem içeri görünce yüzümden anladı panik atak krizinde olduğumu sıkıştırdı bişey olmuş diye biliyo çünkü kayınvalidemi az çok.. oda aynısını diyo üzme kendini kendine bak sen diye.. ama ne kadar dersen de üzülüyo insan.. kendime olsa derdim değil annem olunca geriliyorum.. gitmeyecek ne kadar ne yaptıki sana, insan hatır için neler yapıyo git otur 1 saat.. ay ne biilm yaa..

bencede cnm annen yemeğe almak istiyosa alsın sen karışma bu durumda, hatta annen kendi söylesin kayınvalidene yemeğe gelin diye sen aracı olma, kendileri halletsin, gitmezlersede kendileri bilirler, annen kibarlığını, hanımefendiliğini göstermiş olur

canım tabii ki hoşgeldine gitmek, evine davet etmek... bunlar olması gereken normal şeyler annenin yaptıkları
ama karşı tarafın bi hazımsızlığı var demek ki, bırak kendi hazımsızlığında boğulsun

amannn ne bu kaynanalardan çektiğimiz

hazımsızlığı şu sanırım oğluna istemi,yorum evlenme dedi oğluda evlendi.. kendini mağlup sayıyo olabilir:)

aslında en iyisi aradan çekilmek heralde

kendisi gelip anlatmaz,ancak sormam lazım.. bi taraftanda bu dediğinizi düşünüyorum gerekeni yap sen terbiyeni koru.. ama insanım laf sokasımmm varrrrrrrrrrrrrrrrr

Eğer öyleyse sakin olduğu bir zamanda sorun eşinize anlatır o zaman ..
Tamam haklısınız ama siz yinede terbiyenizi koruyun ama kendinizide ezdirmeyin onlara o fırsatı vermeyin derim...

bence de çağırdı ama ben gelmicenizi söyledim de boşver annene de yazık o kadar hazırlık yapacak kaynanan suratını asıp memnunsuz bi ifadeyle oturacak sen zor durumda kalırsın

bence de çağırdı ama ben gelmicenizi söyledim de boşver annene de yazık o kadar hazırlık yapacak kaynanan suratını asıp memnunsuz bi ifadeyle oturacak sen zor durumda kalırsın

böyle olucanı bildiğim için bende karasızım, annemler geldiğinde bile 5 karış surat oturdu döndü tv izliyo..

ben bir çok arkadaş gibi düşünmüyorum .. Siz annenizin davetini eşinizin ve kayınpederinizin olduğu bir ortamda dile getirin.. Annemler sizi yemeğe davet etmek istiyor ne düşünüyorsunuz de ve sus.. Bırak cevabını onlar versin.. Madem böyle yetiştirilmedim diyorsunuz annenizde çağırmak istiyor.. Elçiye zeval olmaz.. Siz söyleyin gerisine karışmayın derim..

bence de tavrını koymalısın. eşinin bişey demesini beklersen çok beklersin. ama kendini de yıpratma canım, panik atağım var demişsin. o kadınla yüz göz olurken de sinirleniceksin tansiyonun fırlayacak. güzel bi laf yapıştır şaka yollu.
işleriniz bittiyse annemler yemeğe davet etti ne söyliyim haber bekliyorlar diyebilirsin mesela.

teşekkür ederim yorumun için, akşama herkesin olduğu bir ortamda söyleyip ona göre hareket etmeye karar verdim..

bu ufacık sıkıntıma yaptığınız yorumlar için teşekkürler kızlarr:) gerçekten burdan yazmak anlatmak dağıtıyomuş kafayı..

sonucu merakla bekliyorum, acaba ne diycek kaynana hanım:26:

benim kaynanamın tıpkısı

bizimkinin de anneme saygısı yok maalesef...zamanında biz dünürüz hep beraber olalım diye gezinen

kadın ve kocası,babamı kaybettiğimizden beri aramıyor,sormuyor,annem bize gelse hoşgeldin demiyor!

demek poz kesiyormuş babama

ailenin üzülmesine izin verme canım,inan değmiyor bu kaynana milleti için

cnm ailenin üzülmesine izin verme tabi ama nereye kadar saklayacaksın kaynananın gerçek yüzünü, bence bilsin ailen bundan sonrada ona göre olur tavırları, yüz vermezler fazla

anacım nedir bunların derdi yaaa...
bi tanıdık dediki kaynanalar oğulları evvlendikleri zaman alınlarında bi damar varmış o çatlarmışşş...
kıskanıyolar çocuklarını iyi hoştaa.ne geçiyo ellerinee...
ben kayınvalidemle kkol kola girerim, oturur dedikodu yaparımm...gıcık huyları yokmu var...benim yokmu benimde var ama...akıllı kadınn...beni kıskanırmı bilmem ama yanlış bi hareketinde mesafe koyacağımı iyi bilirr..
o yüzden siz böyle anlatınca şaşırıyorum ve hayran kalıyorum sabrınızaa...
benim kaynanam kayınpederim anneme babama laf söyliycek.... belki karşılarına geçip çatır çatır laf söyleyemem ama tavırlarımdan öyle güzel anlarlarki..bi kere evlerine öyle sık sık gitmemmmmm...ne demek napcaz orda????

aahhhh bi anlayabilsem kaşıntısı ne,hemen kaşırım elime üşenmem şaka bi yana

bende laf çakarım benim aileme laf diyemez

Son düzenleme:
Valla en güzel cevabı sen kendin bulmussun.... Hem laf sokmus olursun hem de aileni zor duurmda bırakmamıs olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…