Kayınvalidemin annemlere saygısızlığı

aahhhh bi anlayabilsem kaşıntısı ne,hemen kaşırım elime üşenmem şaka bi yana

bende laf çakarım benim aileme laf diyemez

ya benim Allah için bi sorunum yok ikisiylede..hele kayınpederim çok tatlıdır..ama seninkine benzer bi durumda yok değil..annem geçen söylendi biraz...isteme nişan faslında falan bal lokumdu kaynanan şimdi mesafeli duruyo..işini halledene kadar yalakalık yapıyo demek istedi..ahh benim anneciğimi bi tansanızz..çok iyi niyetlidir... üzüldüm öyle demesinee...
ama hep diyorumm...ben şuan onlardan ayrı bi şehirde memur olarak çalışıyorumm.Allah izin veirrse tayin isteyip sonrada doğum iznine çıkıcam..ve memlekte yerleşicem..Rabbim inşallah nasip etsin..yavrumu kucağımıza aldığım günleri..asıl kişiliklerini ozaman görücemm...
kayınvalidem görümcemin doğumlarında hep onunla kaldı..bakalım benim annemin benle kalmasına lafı sözü olacakmıı...sadece bu değil tabi...evimi oraya taşıyınca gitmeler gelmeler çok olacak..bakalım hayatımıza müdahale edeceklermi..ay ben çok tahammülsüzümm...
gıcıklık yapsalar hemencikk koyuveririm tavrımı..
tabi inşallah bunların hiçbiri olmazzz...inşallahhh... :97:

inşallah diim bende

SİBELUS cumm.bu arada sen soru sormuşsunn...sözde ona cevapvermek için girdim ama...
vereceğin cevap süper olurrr...cevap hakkı doğmaz onlara..yok öyle birşeyde diyemezlerr.geldikte annen bidavet etmedide diyemezlerr... :89:

Annenden bu durumu gizlersen asıl sürekli annen iyiliklerine devam edecek kayınvalidenleri kendi gibi sandıgı için..
Annene Kayınvalidenin nankör bi insan oldugunu söyle..
Onlar iyilikten anlamazlar anne de..
yaptıgını oldugu gibi anlat.. gelmek istemiyo kayınpederim gidelim dediği halde kayınvalidem istemedi de..
oda bilsin kim insan kim insan değil..

bence bulduğun çözüm harika tebrik ederim. ayrıca inanki bunun gibi birçok şeyi bende yaşadım. kafana takma taktıkça kendini yersin. onlar muradına ermiş olurlar yapma sakın. eşinede söyle azcık savunsun seni. ama savunmazsa da kavga etme hele ki onlar varken. sayılı gün gidecekler nasıl olsa.
seni sevmeyen sevmesin sen yuvanı kurmuş evlat sahibi olmuşsun e mutlusun belliki onlar uğraşsınlar seni sevmesinler aldırma

Ben de aynen böyle yapardım. Hem siz efendiliğinizi korumuş olurusunuz, hem annenizin daveti havada kalmaz, hem de o noktadan sonra hayır denir ya da gidilir de annenize surat asılırsa herkes açıkça görmüş olur sorunun kimden kaynaklandığını.

canım benzer sıkınıtılar heepimizde mevcut ama bence kayınpederin ağzıyla sölemiş gidelim diye simdi annenler çağırmazsa bak sen gidelim dedin gelin götürmedi olur ihale sana kalır yalandan da olsa bi davet etsinler giderlerse giderler böylece sen de arada kalmamış olursun diye düşünüyorummm

bundan sonra sen de napiiiiim dersin

halbuki bilmiyolarki böyle yaparak asıl biricik oğullarını mutsuz ediyorlar

Boyle durumlarda direkt aglayacaksin. Yani duydun ya, cesmeleri acip aglayacaksin. Annemleri istemiyor musunuz yoksa diye. Bak kaynanan nasil kalp krizi geciriyor. Allah bunlari bildigi gibi yapsin. Bizler boylesi insanlar olmayalim arkadaslar. Bu insanlar resmen cehennemlik cunku

bnce ağlama sakın.onları ağlat.siz kimsiniz ki benim annemi istemiceksiniz die.siz onları istemiosanız ben sizi hiç istemiorum evimeede bundan sonra gelmeyin de ve bastır ezdirme ne kendini nede anneni.annen seni bu yaşa getirmiş haklarını nasıl öderiz onların 2 kuruşluk kadına mı ezdiricez onları.bastır ve sakın ağlama.annemleri istemiyomusunuz da deme sakın onlar kimmiş bee.SİNİRLENDİM BAYAA

erkek arkadaşımın anneside benimle evlenmesini hiç istemiyo sevgilimin bende senin gibi sebebini bilmiyorum. bunu bilmene rağmen bi saygısızlık yapmıyosun ve üstüne ondan çok büyük bi saygısızlık görüyosun ya işte en çokta bu koyuyodur insana. sen bunu bile bile saygıda kusur etme hanfendi gelsin tepene çııksın. ay çok snir oldum ya !!! sen aynen dediğin gibi yap yapabilirsen bian önce defolup gitsinler diye de dua etmeye başla tabi =) çekilir dert değil

Eğer öyleyse sakin olduğu bir zamanda sorun eşinize anlatır o zaman ..
Tamam haklısınız ama siz yinede terbiyenizi koruyun ama kendinizide ezdirmeyin onlara o fırsatı vermeyin derim...

Bence eşinden herhangi bir şey bekleme, onlar arayı bulcam diye her şeyi daha kötü bir hale getiriyorlar...Sen söylemek istediğini kayınvalidene güler yüzle (kötü bir şeyde olsa) söylersen herşey hallolur sanırım...

Bence de o laf çok güzel anlayana. hani demişsinya, annemler sizi yemeğe çağırıyorlar ama gitmezsiniz diye hayır dedim bunu aynen söyle bence herşey açık açık konuşulmalı hiçbirşeyi içine atma sonra kaybeden hep sen olursun üzülende. hatta bi süre gitme mesafe koy anlasın nasıl üzüldüğünü.yoksa bundan sonra daha çoook laf duyarsın kendini harap edersin onu alttan alayım bunu altdan alayım derken hasta olursun bırak birazda onlar seni altdan alsınlar. herşey gönlünce olsun canım.

ne fena kadınmış ya misafirsin gitsen ne olurki sanki sen annenin davetini ilet gitmezlerse gitmesinler çekip gidecekler uzaktalar zaten terbiyesizliği onda kalsın annen gerekeni yapmış olsun.

teşekkür ederim arkadaşlar hepsini te tek okudum.. dün akşam söyleyemedim kayınvalidemlere,eşim geç geldi. ben oda olsun istiyordum duysun ne olacaksa yanında olsun diye.. inşallah bugün söylicem.. ne olacaksada olsun..

ben olsam ne yapardım biliyomusun hadi baba hazırlan annemler yemeğe çağırdı derdim.. o da haliyle kalkar hazırlanır.. eğer kaynanan da kalkmaya yeltenirse anne sen değil.. sen gelmek istemiyodun ya anneme öyle dedim derdim sen otur kendi yemeğini burda ye derdim

arkadaşımıza katılıyorum yorum yapan arkadaşlar kavga etmeye teşvik ederek sorun çözülmez daha dikkatli konuşalım insanlar ailelleri ile kavga etmek yerine sağlıklı ilişkiler kurmayı öğrenmeli tamam kadın yanlış konuşmuş ama yanlışa yanlışla cevap vermek sizce doğru mu

zaten ben,mde bişey dememe gerek kalmadı, dün eşim gidip kayınpeder söylemiş yemeğe çaığıryolar diye oda tamam demiş, kayınvalidemede ben yokken söyledi sanırım.. halloldu kendiliğinden.. ben hala gıcığım o ayrı mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…