Kayınvalidemin arabada ön koltuğa oturma merakıı

terbıyesız kadın acınılası bı ınsanmıs

ayy cnm senin çektiklerinide biliyorum..
zor ötesi yaa zor çok zor..

Benim babaannem vardı ön koltuğu kimseye kaptırmazdı

Kıskançlık başka bi şey değil

Bi de iyi ki abim yok annem babaannemden daha kıskanç çünkü. Gelinimiz her gün konu açardı sonra kkya

desene senin babane ruhsarın kaynanası gibiymiş hani dizi vardı ya ön koltuğu paylaşamıyorlardı
ayy yalnız bende çok kıskanıırım oğlum olursa benim gelinimde uyuz kaynanam diye konu açar ilerde buraya

evet tatlım bılıyor. herkesın ewı ayrı . bnm anne babam haddını bılen ınsanlardır. zaten. ayrıca bu yormda ne tuhaflık varkı o benım aılem degılkı

artık benm aılem esım ılerde cocugum olunca oa aılem olcak cocugum ewlennce onun kendı aılesı olacak bu boyledr tatlım. cekırdek aıle kulturu alan bılır sasrcak bısı yokk.

ayrıca saygı konusunda bır cok kısıden saygılıyımdr. ben onede gec derım laf sokunca azımıda acmam. he sewıomuyum hayır. umursuyomuyum hayır. tekrarlıyorm o paspasın dısıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
yok tatlım degılım esımde bnmle aynı gorste. anne babamada kaynanamada cok fazla samımı olmayız. bız boleyız. herkesın kendı gorgusu. gelenekcı bırı degılız

Evet arkadaşım.Maalesef benim kayınvalşdem öyle düşünmüyor.Dedim ya doğum giderken,Hastaneden çıkarken sezaryenli halimle arkaya oturdum.Benden önce kuruldu öne.

Son düzenleme:

İşte sorun tam da bu.Emrivaki.
Yoksa kesinlikle öne oturmasında sorun olmaz.

Evet arkadaşım.Maalesef benim kayınvalşdem öyle düşünmüyor.Dedim ya doğum giderken,Hastaneden çıkarken sezaryenli halimle arkaya oturdum.Benden önce kuruldu öne.

bence haklısın ben olsam bende sinir olurum. hatta eşimle bu koltuk meselesinde tartıştık bir kere( kayınvalide yüzünden değil ama). iki aile bir yere gideceğiz biz onları evlerinden alacağız mesafe 5 dk. yok inan önde oturuyorum geldik kapılarına "sen arkaya geç" dedi. bende "ay şurdan şurası ne olacak yabancı mı sanki çocukla in bin yapamam" dedim. saydı döktü geçtim ama sinirde oldum tabii. yok "onlarda kadın arkada otururmuş" yok "annesi kendisi varken babasının yanına bile oturmazmış" falan filan. neyse dedim sustum. ki bende normalde bi erkek varsa arkaya geçerim sadece çok samimi olduğumuz insanlar mesafede yakın diye önemsemedim. sonra sorun kapak derecesi bi olayla kendi kendine çözüldü ve bu konu bidaha hiç açılmamak üzere kapandı :
kızkardeşinin düğününe gittik. bizim araba arızalandı. onların arabayla bi yere gidilecek. kızkardeşinin nişanlısı sürüyor arabayı. görümcem abisinin suratına bile bakmadan geçti öne kuruldu ben zaten arkaya oturmuştum çoktan. eşimde kedi gibi sıkıştırdı kuyruğunu yanıma geldi. o an hiçbirşey demedim.güldüm sadece sonra birgün yeri gelince gerçekten sizde insanlar çok saygılı dedim oda anladı zaten.

Görümcen çok iyi yapmış.Oturcak tabi nişanlısının yanına.Seninkine de ders olmuş.

Ya şimdi düşünüyorum da çok abartıyorum.Ne olcak sanki diyorum.
Ama arabaya binince de kendimi arkaya atılmış gibi hissediyorum.İçimden konuşmak felan gelmiyor.

annemin yıllardır arada anlattığı en sinir olduğu şeydir.babannemde hep aynısını yaparmış.iiki arabamız yok keza benim kaynanamda aynısını yapardı eminim

asla oturmaz öne. hatta biz eşimle sevgiliyken veya nişanlıykende beni alacaklarsa arabada o anda önde oturan kayınvalidem heöen arkaya geçerdi.
sağolsun hala öyledir. sadece ben kullanıyorsam o da yanıma oturur.

kızlar madem kaynanalar önde oturmayı seviyolar bizde eşlerimizin yanında oturmak istiyoruz
o zama tamamen ön tarafı kaynanalara tahsis edelim (şöför koltuğu dahil) bizde eşimizle arka koltuğa kuruluruz
böylece hem onların hem de bizim istediğimiz olur

Son düzenleme:
düşündümde bende aynı şeyi istiyorum galiba o yüzden siz kısmını biz yapıp kendimimde dahil ettim
valla süper olur kaynanama söyleyeyimde ehliyet almak için başvursun o da kurtulsun bende
haklısın valla bizim kaynanada kocam benim yanıma oturunca suratını asar kendi yanındayken keyifine diyecek yok ne tuhaflar yaa hepsi bir değil çok iyileride var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…