Kayınvalidemin arabada ön koltuğa oturma merakıı

hayatta hicbirsey olamamis birey olamamis insanlar kaynana olunca bir konum/statü elde ettiklerini saniyorlar, ön koltukta onlar icin bir statü prestij, hakimmiyet alani.
ezcümle, kaynana demek istiyorki;" burda patron benim, dolasiyla ön koltukta benim" :P

benim kayınvalidem oturmaz. kayınpederim de ısrar etsem de oturmaz. sen otur derler biz sevgiiyken bile öyleydi. sorunum yok kayınvalidemle. annem yok zaten:S inşallah kayınvalidemle sorun olmaz derim hep. şu ana kadar hiç olmadı şükür

okuyunca aklıma geldi kızlar annem anlatırdı bana da bizim bi komşumuzun gelini ile kızı yaşıtlarmış bi yere giderken görümce geline-gelin de görümceye fırsat vermezlermiş ikisi de ön koltuğa otururlarmış:))

Konudan eşime bahsettim az önce, gelini inmeden arabaya binmeyen kayınvalideyi anlattığımda, "valla hiç çekemem öyle kapris, binmiyorsa basar giderim" dedi...:1:

Gelini kapıyı açıp indirene ise diyecek söz bulamadı...:1:

bizimki her zaman yanımızda değil allahtan ama yanımızdaysa mutlaka güneş gözlüklerini takıp o daracık yerde bacak bacak üstüne atıp ön koltuğa oturması gerekir. gelinde kim oluyor canımmmmm eşinin yanına oturma hakkı yok onların!!!!

Aa ben seni hatırlıyorum cadıca, nişanlandın demek! Ay nasıl sevindim canım tebrikler nasıl olduğunu anlatsana, topiğime de beklerim:)

hayatta hicbirsey olamamis birey olamamis insanlar kaynana olunca bir konum/statü elde ettiklerini saniyorlar, ön koltukta onlar icin bir statü prestij, hakimmiyet alani.
ezcümle, kaynana demek istiyorki;" burda patron benim, dolasiyla ön koltukta benim" :P

Ayyynen böyle düşünüyorum.

:46::46::46::46::46:

Bence konu şöyle olmalı,"gelinlerin bu ön koltuk sevdası nedir?" Kaynana :27:

Valla tam ben yazıyodum bunu okudum.kızlar tabi bu şaka da büyük biri bindiğinde ben hep öne oturturum.kayınvaldem annem farketmez.benim kayınvaldemde allah için öne otur kocanın yanına der ben direk arkaya yönlenirim.bence bu böyledir.başka bi ihtimal düşünmüyorum ben

başlığı okuyunca güldüm resmen:)
işiniz mi yok arkadaşlar, nedir asıl bu gelinlerdeki öne oturma sevdası?
öne otursanız ne olur arkaya geçseniz ne olur?
kocanızı hiç mi görmüyosunuz evde ya da yanına oturmuyor musunuz?
ön koltuk başka yere arka koltuk başka yere mi gidiyo?
çok anlamsız bir yarış bence.
ben hiç umursamam kayınvalidem de öyle bazen geçer öne oturur bazen de sen geç ben arkaya oturcam der.
bence siz yarış haline getirdiğiniz için ön koltuk kıymete biniyo.
:27::27::33:

ben saygidan anne one gec derim o istemez, istesede dunyada en son derdim bu olurdu heralde kizlar baska sorununuzmu yok ya alemsiniz he:32:

ben anne öne otur diye yalvarırım oda bana yalvarır yok kızım sen otur diye böle bi 10 dakka geçer arabanın önünde kapılar açık :1: eşim çok hızlı kullanırda :1:

ben hiç umursamam kayınvalidem de öyle bazen geçer öne oturur bazen de sen geç ben arkaya oturcam der.

aynen katılıyorum :) ne gerek var böyle şeyleri sorun haline getirmeye , ben 1kere oturduysam kayınvalidem 10kere oturdu e ben ne kaybetmiş oldum ki?

arabanin ön tarafi baska arka tarafi baska yere gidiyor kannimca:27::27:

Ön koltuğun temsil ettiği şey başka..:34:
Arabayı koca kullanıyorsa,yanına karısı oturur..
Kadın kullanıyorsa da,kocası oturur yanına..
İstisnai durumlar hariç..
Bu,bu!
Bu şekilde olmuyorsa,ben bir hoş olmayan niyet sezerim..
Ego tatmini,üstünlük kanıtlamak istemek gibi vs..
Öyle kayınvalideyi de sevmem :19:

Son düzenleme:
çok ilginç ya benim annem bile sevgilimi kaldırmaz ön koltuktan sonradan geldiği zaman (şöför benim)

şimdi düşündüm de ilerde evlenince ben annemi öne oturttuğumda sevgilim tribe girermiş:9:

ön koltuk baska yere

arka koltuk baska yere gıdıyor zannımca demıs ya bır arkadas cokkk guldum yaa

arabamız yok ama olsaydı

kayınvaldem otursun öne ne olacak
bende arkaya yayılırım rahat rahat ohhhh
ahahahah

Bu dertten muzdarip cok varmis.benim kayinvalidemiin oyle takintisi yok tam tersi o arkada oturacak protokol gibi yani ...oturur arkaya arabayi kullananna ozel sofor muamelesini yapar ha ben olmusum kullanan ha oglu farketmez

Arkaya oturunca karısı olmuyor musun :1:
Bence de bu sevda gelinler de daha fazla.
1 saatlik yol için bizler arkada otursak ne olacak ki ?
Otursun kaynanam , sanki eşimin yanında yatacak :D
Altı üstü ön koltuk ya , oturmak isterse oturabilir.

Back
X