- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 44
Hahaha dogrudur valla ya tüh cok cahilim:)Niye oyle diyorsunuz, o yorumlarin sahiplerinin kaynanalari hep gelinlerinin arkadaslarinin dugunu sonrasi corbaciya gider bu bir gelenek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha dogrudur valla ya tüh cok cahilim:)Niye oyle diyorsunuz, o yorumlarin sahiplerinin kaynanalari hep gelinlerinin arkadaslarinin dugunu sonrasi corbaciya gider bu bir gelenek![]()
Gelinle damada da odaya kdr eşlik etselermiş.. töbe yaa sinir oldum okurkenBir uzun masa gençler oturmuş
Ayrı bir masada bizimkiler damadın babasıyla oturmuş
Sonra eşim anahtarımı unuttum chill uyumadan geçeyim diyerek çok uzatmadan kalkmış kv de mecbur kalkmış tabi oturmamış daha, şaşırttı.
Bosunuza hamile halinizle sizi uzmus gunahinizi almis ,
Bu durumdan ders cikarin ,bundan sonra hic bir yere goturmeyin ,veto edin ,sorarsa bisi derse ,
Dugunden sonra gittigin corbaci sefasi seni olesiye idare eder ,
Bundan sonra ben gelinin degilim ,cocuklarim torunun degil,
Kendi kendine gez eglen dersiniz ,
Benim deve kinim var ,hayatta goturmem ,gidip gelmem ,
Mesafemi koyarim
yani var ya, pessssssss. pes!
kk gibi sayısız forum var insanların derdini tasasını anlattığı. ama dertleşecek bir mevzuda bu kaddddar açık arayıp fesatlık yapan üyelere sahip başka forum yoktur ha! en çok açık bulana şu sarı madalyalardan falan mı takıyolar?! bi sebebi olmalı yani! yoksa kaynana bu üyeleri de çorbacıya mı götürüyor hayırdır
konu sahibi Allah sana kolaylık versin, eşin de sana hak vermiş, bundan sonra daha rahat hareket edersin madem böyle bir şey yaşandı. daha acil bir durumda da satış koyabilirdi, gerçek yüzünü bu olayda gösterdiği için yine şanslı sayılırsın bence. geçmiş olsun.
Hadaizlik yüzsüzlük diyenlere çok şaşırıyorum, heves etmiş bence, anlayış gösterilebilir. Kimse çocuklarımızın bakıcısı değil. Belli ki görmediği ortamlar heveslenmiş kadın. Normal de bakıyormuş çocuğa dediğim gibi bu seferlik anlayış gösterin.
Tamam keşke kendi annenizi götürseydiniz.Belki buraya konu açacak kadar üzülmezdiniz yada kafaya takmazdınız.Bende kimsenin hizmetçisi değilim ama kalkıp ona çay koyarım mesela . Mecburmuyum değilim ama dersin ki işte elimemi yapışır koyuvereyım ..
Bakıcı diyorsunuz da getir ben bakayım diyen insana 4 saat içinde çocuk paslanmak bakıcı mı yapar onu?
Bakıcılık bu kadar kolay değil ben size söyleyim sadece size de degil tüm o bakıcı mı diyenlere,
bakıcı yemeğini hazırlar
Yemeğini yedirir
üstünü değiştirir
bezini değiştirir
Oyun oynar
Göz kulak olur
Çocuğu yıkar
Eşyalarını kullanıma hazır halde tutar
Parka götürür
Aktivite yapar
Suyunu verir sütünü verir
Oyuncaklarını toplar
Ben sadece 4 saatlik bir organizasyonda ara ara elinden tutup dolaşmasını istedim
Bu bakıcılık diyorsanız demin saydıklarımı yapanlara anne desin çocuklar o kadar kutsallaştılar şuan
Peki Kp "hanım senin ne işin var" niye demedi
Yani dede de " gider damadın babası ile otururuz" modunda imiş
Bence onlar bunu önceden konuşmuşlar, bu spontane gelişmez acaba damadın babası sadıcın babasına sen de çorbacıya gel dedi de Kv de çevrede fıstıklar vardır diye mi onları yalnız göndermedi
Tamam keşke kendi annenizi götürseydiniz.Belki buraya konu açacak kadar üzülmezdiniz yada kafaya takmazdınız.
Ama heves edilecek şey var edilmeyecek şey var, yaşça büyük insanlar bu denli hafif davranmamalı. Oldu olacak hevesini alsın diye başında yazmayla diskoya gitsin (ben de tesettürlüyüm olayın absürtlüğünü açıklamak için böyle söylüyorum). Ben kayınvalide olsam kendimi böyle maskara etmezdim, çok ayıp bi davranış tanımadığı gençlerin peşine takılıp gitmek. Burada büyükle küçük yer değişmiş, insana çocuğu gelini yol yordam öğretmemeli tam tersi olmalı.Hadaizlik yüzsüzlük diyenlere çok şaşırıyorum, heves etmiş bence, anlayış gösterilebilir. Kimse çocuklarımızın bakıcısı değil. Belli ki görmediği ortamlar heveslenmiş kadın. Normal de bakıyormuş çocuğa dediğim gibi bu seferlik anlayış gösterin.
Ama heves edilecek şey var edilmeyecek şey var, yaşça büyük insanlar bu denli hafif davranmamalı. Oldu olacak hevesini alsın diye başında yazmayla diskoya gitsin (ben de tesettürlüyüm olayın absürtlüğünü açıklamak için böyle söylüyorum). Ben kayınvalide olsam kendimi böyle maskara etmezdim, çok ayıp bi davranış tanımadığı gençlerin peşine takılıp gitmek. Burada büyükle küçük yer değişmiş, insana çocuğu gelini yol yordam öğretmemeli tam tersi olmalı.
Gercekten tipki benim kvKurabiye,arkadaşımın babaannesi vardı,bizim alışveriş yaptığımız mağazaları sordururdu,bizde torunlarına giysi alacak sanırdık.Meğer bizim kıyafetlerimizi süzüp kendine beğeniyormuşSpor,cepli yelek almıştık arkadaşla,ondan alın bana diye tutturmuş,zor vazgeçirmişler,millet ayıplar,yaşına uygun birşey alalım diye
![]()
O zaman kv nin konusunu okuyacaktık,gençlerle bir çorbacıya gidecektim,gelin burnumdan getirdi diye..Valla ben seni hakli gördüm bacim.
KV nin davranışını da aç kaldı yani karnı aciktiya bağladım
KP ise damadın babası ile muhabbet ederim diye gelmiş sanırım
Eşin aslında demiş orada Chill gelsin sen kal diye.
O esnada evet aşkım öyle yapalım demeliydin.
Şimdi sinir olmazdin.