• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin arkadaşlarımla çorbacı keyfi

Yorumun hepsini okumadım ama bence böyle durumlarda anne veya kv farketmez çocuklarına yardımcı olmak adına önceden anlaşılmasa bile o çocuğa bakmalılar.
Her zaman böyle özel şeyler olmuyor ki, bir saat gençlere müsade etmenin kimseye zararı dokunmaz.
Düğünsahibi açısındanda bunların burda ne işi var gibi cümleleri aralarında konuşulmuştur muhtemelen:olamaz:

Kesinlikle öyle olmuştur beni bu rahatsız ediyor işte. Ve dediğiniz gibi o da babannnesi ne var yani tut elinden iki gezdir

Peki son durum nedir? Esiniz donuste ne dedi? Ya da arkadaslarinizdan biriyle iletisim kurdunuz mu? Ne yapmislar corbacida?

chiLL chiLL ben hala guluyorum :KK70:

Ya Allah aşkına tamam kadın da eğlensin etsin tabi ki ama ortada bir çocuk var. Baştan konuşulmuş, tamam bakarım demiş. Ne yapsın kadın güvenmiş gitmiş. Bir de arkadaşının düğünü, eğlenmek istemiş arkadaşlarıyla. Yakın da arkadaş belli ki eşi sağdıçmış. Niye kadın eğlenmesin, otursun, çocuğuma da baksın nihaha diyormuş gibi davranıldı hiç anlamadım. Cidden sinir bozucu olmuş. Bir de kadını saf dışı edip arkadaşlarıyla gitmiş. E gençler rahat edemez haliyle. Damadın babası denmiş. O damadın babası. Baba yani. Heves kursakta kalmış. Kadın derdini açmış kafam dağılsın diye, yine konu sahibi suçlu, yine konu sahibi suçlu. Niye kk'da hep konu sahipleri suçlu?

beni çok iyi anlamışsınız evet teşekkürler
Aslında herkes çok iyi anladı da nedense muhalefet olmak istiyorlar
Neden topuklu ayakkabı giydin hamileyken diye suçlayanlar var yani şurada o kadar absürt şey var ki topuklu ayakkabı devede kulak gözüm kesmiş ki giymişim rahat edebilen bir insan olmasam giymem herhalde
Ama şu var ben hamileyken topuklu ayakkabı giyebilirim de ekstradan bacağım boyumda çocuğun elinden tutup saatlerce dolaşırken topuklu ayakkabı giyemem. Üstelik ben kıyafet ve ayakkabımı geçen ay hazırladım kızımda kv nin ısrarı ile bir gün önce belli oldu geleceği yani işi tamamen bozan o ama ben abartan hatalı olan 'gereksiz beklenti' içine giren oluyorum

Peki son durum nedir? Esiniz donuste ne dedi? Ya da arkadaslarinizdan biriyle iletisim kurdunuz mu? Ne yapmislar corbacida?

chiLL chiLL ben hala guluyorum :KK70:

Bir uzun masa gençler oturmuş
Ayrı bir masada bizimkiler damadın babasıyla oturmuş
Sonra eşim anahtarımı unuttum chill uyumadan geçeyim diyerek çok uzatmadan kalkmış kv de mecbur kalkmış tabi oturmamış daha, şaşırttı.

Kv ler nekadar fena oluyor gun gectikce buyudukce dusuncesizlesiyorlarmi ne :işsiz:

Kesinlikle öyle ama buradaki bazı insanlar çok bencil olmuş kv ye şükrettim en azından benimle aynı masada oturup eşyalarıma göz kulak oldu. Burda mecburmuyum diyerek onu bile yapmayacak insanlar var

Acaba gercek dusunceleri mi? Yoksa sirf muhalefet olsun diye mi yaziyorlar? Kendileri ayni durumda olsa ne yaparla?

Bir de sizin corbaciya gitme isteginizi garipsedikleri kadar kayinvalidenizin gitme istegini garipsemiyorlar.

İlk gorusmenizde bunu aynen söylüyorsun. Cok pisman oldum kizimi goturdugume, düğün burnumdan geldi. 2 dk oturup birsey bile yiyemedim hamile halimle pesinde koştum durdum. Bir daha tövbe artık asla yanımda goturmem. Bari siz eglenebildiniz mi anneciğim?

Aynen böyle diyeceğim. İnsan olan anlar zaten

önce şunu bir netleştirelim
şu forumda yapılan en büyük yanlışlardan biri
-ilk mesajı oku-ilk sayfaya göz gezdir-hop yoruma aban-
tamam forum redaktörü değilim ama yav arkadaş kadın 1500 kere yazdı "kendisi dedi çocuğa ben bakarım diye ona güvenip getirdim yoksa çocuğa kıyafet bile almamıştım" diye
varsa yoksa "bakmak zorunda değil, beklentiye girmeyin"
yahu beklentiyi yaratan süper babaanne!

gelelim mevzuya konu sahibi, siz şu 1500 kezlik açıklamanızı ilk mesajda yapsaydınız diye düşündüm önce ama bu sefer de "mesaj uzun şurdan sonrasını okuyamadımcılar" a açıklama yapardınız.

ben size hak veriyorum tekrara girmeyeyim
sükunetinizi koruyun bence olan olmuş önümüzdeki günlerde olası durumlar için aklınızda tutun yeter.

Bu Kv lere eğlence var gezme var deyin, anında kapıda hazırlar. Bi tane de bende var...

Aynı kv bizle gezdikten sonra yakındaki hastanede son günlerini yaşayan çok eski ve hatri sayılır bi aile dostunu görmeye gittiğimizde arabadan inmek istemedi. Siz gidin, görün gelin dedi. Sebebi ayakları agriyormus. (Gezmeye gelebilmişti oysa) Ve orası özel hasteneydi ve birkaç asansörü vardı. Oğlunun ısrarı üstüne geldi, girip çıkmak 5 dk surmedi. Ama o surede de başardı, saçmaladı. Hastanin eşine "biz de başka bi yere gidiyorduk, geciyorduk, uğradık" dedi. Kv den inciler.. Bitmezzzz...

Son düzenleme:
önce şunu bir netleştirelim
şu forumda yapılan en büyük yanlışlardan biri
-ilk mesajı oku-ilk sayfaya göz gezdir-hop yoruma aban-
tamam forum redaktörü değilim ama yav arkadaş kadın 1500 kere yazdı "kendisi dedi çocuğa ben bakarım diye ona güvenip getirdim yoksa çocuğa kıyafet bile almamıştım" diye
varsa yoksa "bakmak zorunda değil, beklentiye girmeyin"
yahu beklentiyi yaratan süper babaanne!

gelelim mevzuya konu sahibi, siz şu 1500 kezlik açıklamanızı ilk mesajda yapsaydınız diye düşündüm önce ama bu sefer de "mesaj uzun şurdan sonrasını okuyamadımcılar" a açıklama yapardınız.

ben size hak veriyorum tekrara girmeyeyim
sükunetinizi koruyun bence olan olmuş önümüzdeki günlerde olası durumlar için aklınızda tutun yeter.

Süper babaanne aynen
Düğüne gelmelerinin saçma olduğunu kendileri de anladı ve çocuğa bakma amacıyla gelmiş gibi olsun istedi
Beni o yüzden ikna etti ben bunu tabi ki o zaman idrak edemedim
Bir daha ona güvenmem zaten bu da bana ders oldu

Konu sahibi, kesinlikle haklısın. Yani o insanlarla tek bağlantısı sensin, bi hukuklari bile yok. Ama düğüne eğlence olsun diye gelmiş belli ki, sonra da benim neyim eksik demiş, gençlerle eğlenmeye gitmiş. Başı göğe ermiştir inş.

Ermiştir ermiştir

Tabi ki var gezsin kendi arkadaşlarıyla benim arkadaşlarımla işi ne ?

Bu yorumu samimi olarak yaptığınıza inanmıyorum şimdi olay onun gezmeye hakkı yok mu ya geldi pes doğrusu

50 yaşında muhafazakar kadın alkollü gençlerle gezmede.. tabi ki hakkı var haklısınız

Daha öncelerde KV ile ilgili iyi bahsetmemiştin. Çat kapı geliyor, lavabodan sonra ellerini yıkamıyor, cocuğuma benden habersin şeker veriyor vs. Bu bahsettiğin kişilikteki bir insana cocuk emanet etmek de kadar doğru ?? Sizin böyle bir beklenti için de olmanızda garip :(

Kesinlikle öyle ama buradaki bazı insanlar çok bencil olmuş kv ye şükrettim en azından benimle aynı masada oturup eşyalarıma göz kulak oldu. Burda mecburmuyum diyerek onu bile yapmayacak insanlar var

Bunları diyen çoğu kişiler kimbilir neleri dert ediyorlardır.

Ve evet maalesef artık duyarsız bir topluma doğru adım atıyoruz.

Bebeğim kucağımdaydı. Sırtımda çantam , elimde poşetler işe yetişmeye çalışıyordum.

Elimden bebeğin çıngırağı düşmüştü , eğilip almaya çalıştım.En az on kişi bakarak geçti, bir tanesi elime vermeye yeltenmedi.

Şimdi düşünüyorum da , " çocuğu doğurmuşsa onu almayı da bilsin " diye düşünmüşlerdir.

Bunları diyen çoğu kişiler kimbilir neleri dert ediyorlardır.

Ve evet maalesef artık duyarsız bir topluma doğru adım atıyoruz.

Bebeğim kucağımdaydı. Sırtımda çantam , elimde poşetler işe yetişmeye çalışıyordum.

Elimden bebeğin çıngırağı düşmüştü , eğilip almaya çalıştım.En az on kişi bakarak geçti, bir tanesi elime vermeye yeltenmedi.

Şimdi düşünüyorum da , " çocuğu doğurmuşsa onu almayı da bilsin " diye düşünmüşlerdir.

"Tabi siz yolda yürüyen insanlara mı güvendiniz her düşeni kaldıracak.
Gerekirse bir kol daha ekletmeli kimseye mecbur olmadığı şeyi yaptırmamalısınız
Kim düşürdü ise o almalı çıngırağı kimse vermeye mecbur degil"

Sizi çok iyi anlıyorum bazen kuralı yoktur bir şeylerin ama olması gereken odur
kac saniyelerini alacak sanki eğilip almak ama alıp vermezler çünkü mecbur değiller

Sizde sırf acik arayacagim diye yorum yapmış gibisiniz.Babaannelik sadece agudu bugudu diyip sevme eylemi degildir.tabikide yeri geldginde bakacak.bunun adi bakicilik degil torunu ile ilgilenmektir.

Ya arkadaş benim yorumum sizene acaba
Konu Sahibi de cevap vermiş zaten
Siz de sırf kalabalık etmek için alintilamis gibisiniz.

Daha öncelerde KV ile ilgili iyi bahsetmemiştin. Çat kapı geliyor, lavabodan sonra ellerini yıkamıyor, cocuğuma benden habersin şeker veriyor vs. Bu bahsettiğin kişilikteki bir insana cocuk emanet etmek de kadar doğru ?? Sizin böyle bir beklenti için de olmanızda garip :KK43:

Değiştiğini önceki yorumlarda bahsettim biri sormuş aranız nasıl biraz düzeldi diye.

Farzedelim hala aynı, sen düşün şimdi oraya kalkıp geliyor gelmişken elinden tutup gezdirse bu saydığın durumların hangisi tehlike oluşturabilir ?
Artık şeker yiyecek yaşa da geldi yasak bir gıda Yok .
Baksaydı ne gibi bir sorun olırdu Benim göremediğim ?

Back
X