Kayınvalidemin bebeğime davranışları

Bu kaynanalarin nedense oglan cocuklarina ayri bir aski oluyor psikopat derecede kesin kendi ogluna da boyle duskundur sizin oglunuzu da kendi oglu zannediyor heralde sevginin de fazlasi zarar bence sinir ediyor bu durumlar beni

Bu kaynanalarin nedense oglan cocuklarina ayri bir aski oluyor psikopat derecede kesin kendi ogluna da boyle duskundur sizin oglunuzu da kendi oglu zannediyor heralde sevginin de fazlasi zarar bence sinir ediyor bu durumlar beni
Aynı durum eşim içinde geçerliydi tabiki. Evlenmeden önce resmen eşime kocası gibi davranıyordu. Bazen sevgi dilimi bu şekilde diyorum ama bu kadarı fazla geliyor bana

Keşke sapık mısın deseydiniz o anda. Bence anlardı ne dediğini. Terbiyesiz. Onun dışında neyse (yine abuk sabuk konuşuyor da) şu emzirme olayına aşırı gıcık oldum.
Hayır yani benim oğlum senin memeni alsa ne yapacaksın mesela ne olacak yani sevinecek misin ben onu anlamıyorum ya

Kocasi yok mu, ille emzirecekse yani beni konusturmasin şimdi, deli midir nedir, canım cicim desin hadi de, emzirmek ona mi düşmüş
Kocasından yeterli ilgiyi göremediği için eşimi kendi kocası yerine koymuş biz evlenince işi bozuldu ama şimdi oğluma aynı şeyi yapmak istediğini düşünüyorum

Valla artık bu kadar şey olunca ona gülmesini bile istemiyorum keşke gitmese ona

Bizim köyde bi kadın var torunu ağlayınca tutup emziriyor bi de gelinin önünde
ben krize giriyorum resmen kızcağız da biraz saf sessiz sesini çıkaramıyo büyük konuşmıyım ama öyle bişey yaptiğini ben görsem bi tane patlatırım dayanamam torunu emzirmek nedir ya
Siz haklısınız bence sevgi güzel bişey ama dozu ayarlanmalı

Aynı durum eşim içinde geçerliydi tabiki. Evlenmeden önce resmen eşime kocası gibi davranıyordu. Bazen sevgi dilimi bu şekilde diyorum ama bu kadarı fazla geliyor bana
Bu sevgi degil sevgisizlik dili askim nerden bildigimi sorma boyleleri kocasindan alamadigi ilgili sevgiyi oglunda ariyor malesef kendine koca belliyorlar

Hayır yani benim oğlum senin memeni alsa ne yapacaksın mesela ne olacak yani sevinecek misin ben onu anlamıyorum ya
Evet sevinecek . Benim oğlum meme düşkünü (gaz sorunu var). Yan yattığında karşısına ne gelse ağzına alır, kolumu emip morartmışlığı var hatta babasının memesini ısırdı bi kere uyku semesi fjdjdjdj. Önüne ne gelse emcükleyecek bebek bunun pörsük memesini emse kendini bişey zanneder. Sakın yalnız bırakmayın.

Kendi sütü çok yağlı olduğu için güya eşim düzgün emememiş heralde hasret kaldı emzirmeye doğursun tekrar

keşke mememi cıkarıcam cart curt dediğinde yapıştırsaydınız lafı bunları sineye cekerseniz her haltı söyler densiz

Ay aynı durumu yaşıyoruzzzzzzzz. Hatta görümceme oğlum için kardeşin lafını kullanıyor deli ler bence

Normal bir davranış değil.İçinde kıskançlıkta olan bir davranış ve emin ol bir çok böyle diyen kaynana duydum hatta alıp emziren gizli gizli.Çocuğunuzu hiçbir şekilde onla yalnız bırakmayın sağlıklı bir ruhta olan hiçbir insan bunu yapamaz

Peki buna tepki vermediniz mi ?ben şahsen kesin cevap verirdim kendi annem bile birgün üstünü değiştirirken oğlum içeri girip görüyor ozamanlar 1 bucuk yasinda falandı meme meme diye gidince gülüyor annemde ben kizmistim güldüğü için iyi birsey sanacak dikkat et diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…