- 11 Nisan 2025
- 362
- 282
- 18
- Konu Sahibi yogurtpuding
-
Bu kaynanalarin nedense oglan cocuklarina ayri bir aski oluyor psikopat derecede kesin kendi ogluna da boyle duskundur sizin oglunuzu da kendi oglu zannediyor heralde sevginin de fazlasi zarar bence sinir ediyor bu durumlar beniArtık o kadar üst üste geldi ki nasıl tepki vermem gerektiğini algılayamıyorum en başından anlatıyorum. Daha ben Lohusa iken eşimle görüntülü konuşmalarında şöyle bir konuşmaya şahit oldum “bunu bana verin benim olsun siz ikinciyi yapın” tepki vermedim şakadır deyip geçtim. Oğlum şuan beş aylık ve etrafa haliyle gülücükler atıyor kayınvalideme ne zaman gülse bana aşık beni özlemiş bana gülüyor beni görünce o kadar sevindi ki gözleri parladı gibi laflar kullanıyor en son geçen gün oğlum emmek isteyince bir gün kendi mememi vericem bakalım ne yapacak emer diye bir laf söyledi ben normal bir psikoloji olduğunu düşünmüyorum ama abartıyor muyum ya bir babanne nasıl böyle şeyler söylebilir ki aklım almıyor
Aynı durum eşim içinde geçerliydi tabiki. Evlenmeden önce resmen eşime kocası gibi davranıyordu. Bazen sevgi dilimi bu şekilde diyorum ama bu kadarı fazla geliyor banaBu kaynanalarin nedense oglan cocuklarina ayri bir aski oluyor psikopat derecede kesin kendi ogluna da boyle duskundur sizin oglunuzu da kendi oglu zannediyor heralde sevginin de fazlasi zarar bence sinir ediyor bu durumlar beni
Bırakmam zaten ne yapacağını kestiremiyorum çünküEmzirmek istiyosan doğur bir tane emzir derdim o lafı duysam. Çocuğu yalnız bırakma bu kadınla
Hayır yani benim oğlum senin memeni alsa ne yapacaksın mesela ne olacak yani sevinecek misin ben onu anlamıyorum yaKeşke sapık mısın deseydiniz o anda. Bence anlardı ne dediğini. Terbiyesiz. Onun dışında neyse (yine abuk sabuk konuşuyor da) şu emzirme olayına aşırı gıcık oldum.
Kocasından yeterli ilgiyi göremediği için eşimi kendi kocası yerine koymuş biz evlenince işi bozuldu ama şimdi oğluma aynı şeyi yapmak istediğini düşünüyorumKocasi yok mu, ille emzirecekse yani beni konusturmasin şimdi, deli midir nedir, canım cicim desin hadi de, emzirmek ona mi düşmüş
Valla artık bu kadar şey olunca ona gülmesini bile istemiyorum keşke gitmese onaherkes kendi cocugunu sevsinben sinir olurum valla, oluyorum da. Allahtan 6.aydan sonra bebeğim benden ve esimden başka kimsede durmamaya başladı o konuda da beni suçluyorlar kimseyle içli dışlı büyütmediğim için gitmiyormus insanlara ama benim işime geliyor valla. kimse kucağına almaya cesaret bile edemiyor
Bizim köyde bi kadın var torunu ağlayınca tutup emziriyor bi de gelinin önündeArtık o kadar üst üste geldi ki nasıl tepki vermem gerektiğini algılayamıyorum en başından anlatıyorum. Daha ben Lohusa iken eşimle görüntülü konuşmalarında şöyle bir konuşmaya şahit oldum “bunu bana verin benim olsun siz ikinciyi yapın” tepki vermedim şakadır deyip geçtim. Oğlum şuan beş aylık ve etrafa haliyle gülücükler atıyor kayınvalideme ne zaman gülse bana aşık beni özlemiş bana gülüyor beni görünce o kadar sevindi ki gözleri parladı gibi laflar kullanıyor en son geçen gün oğlum emmek isteyince bir gün kendi mememi vericem bakalım ne yapacak emer diye bir laf söyledi ben normal bir psikoloji olduğunu düşünmüyorum ama abartıyor muyum ya bir babanne nasıl böyle şeyler söylebilir ki aklım almıyor
Bu sevgi degil sevgisizlik dili askim nerden bildigimi sormaAynı durum eşim içinde geçerliydi tabiki. Evlenmeden önce resmen eşime kocası gibi davranıyordu. Bazen sevgi dilimi bu şekilde diyorum ama bu kadarı fazla geliyor bana
Evet biz oğlumla bilmem kaç zaman birlikte yattık her şeyi onunla yaptık diye anlatır halaBu sevgi degil sevgisizlik dili askim nerden bildigimi sormaboyleleri kocasindan alamadigi ilgili sevgiyi oglunda ariyor malesef kendine koca belliyorlar
Evet sevinecekHayır yani benim oğlum senin memeni alsa ne yapacaksın mesela ne olacak yani sevinecek misin ben onu anlamıyorum ya
Kendi sütü çok yağlı olduğu için güya eşim düzgün emememiş heralde hasret kaldı emzirmeye doğursun tekrarEvet sevinecek. Benim oğlum meme düşkünü (gaz sorunu var). Yan yattığında karşısına ne gelse ağzına alır, kolumu emip morartmışlığı var hatta babasının memesini ısırdı bi kere uyku semesi fjdjdjdj. Önüne ne gelse emcükleyecek bebek bunun pörsük memesini emse kendini bişey zanneder. Sakın yalnız bırakmayın.
O an oğlum ağlıyordu bende duyduğum şeyin şokuyla tepki veremedimO an niye çok emzirmek istiyorsan bir tane kendin yap demediniz? Okuyunca ben çıldırdım burdan
Sınırınızı çizin bundan sonrası için, yoksa önünü alamayacaksınız belli ki. Tepkinizi koyun ki nerde durması gerektiğini bilsinO an oğlum ağlıyordu bende duyduğum şeyin şokuyla tepki veremedim
keşke mememi cıkarıcam cart curt dediğinde yapıştırsaydınız lafı bunları sineye cekerseniz her haltı söyler densizArtık o kadar üst üste geldi ki nasıl tepki vermem gerektiğini algılayamıyorum en başından anlatıyorum. Daha ben Lohusa iken eşimle görüntülü konuşmalarında şöyle bir konuşmaya şahit oldum “bunu bana verin benim olsun siz ikinciyi yapın” tepki vermedim şakadır deyip geçtim. Oğlum şuan beş aylık ve etrafa haliyle gülücükler atıyor kayınvalideme ne zaman gülse bana aşık beni özlemiş bana gülüyor beni görünce o kadar sevindi ki gözleri parladı gibi laflar kullanıyor en son geçen gün oğlum emmek isteyince bir gün kendi mememi vericem bakalım ne yapacak emer diye bir laf söyledi ben normal bir psikoloji olduğunu düşünmüyorum ama abartıyor muyum ya bir babanne nasıl böyle şeyler söylebilir ki aklım almıyor
Ay aynı durumu yaşıyoruzzzzzzzz. Hatta görümceme oğlum için kardeşin lafını kullanıyor deli ler benceArtık o kadar üst üste geldi ki nasıl tepki vermem gerektiğini algılayamıyorum en başından anlatıyorum. Daha ben Lohusa iken eşimle görüntülü konuşmalarında şöyle bir konuşmaya şahit oldum “bunu bana verin benim olsun siz ikinciyi yapın” tepki vermedim şakadır deyip geçtim. Oğlum şuan beş aylık ve etrafa haliyle gülücükler atıyor kayınvalideme ne zaman gülse bana aşık beni özlemiş bana gülüyor beni görünce o kadar sevindi ki gözleri parladı gibi laflar kullanıyor en son geçen gün oğlum emmek isteyince bir gün kendi mememi vericem bakalım ne yapacak emer diye bir laf söyledi ben normal bir psikoloji olduğunu düşünmüyorum ama abartıyor muyum ya bir babanne nasıl böyle şeyler söylebilir ki aklım almıyor
Peki buna tepki vermediniz mi ?ben şahsen kesin cevap verirdim kendi annem bile birgün üstünü değiştirirken oğlum içeri girip görüyor ozamanlar 1 bucuk yasinda falandı meme meme diye gidince gülüyor annemde ben kizmistim güldüğü için iyi birsey sanacak dikkat et diyeArtık o kadar üst üste geldi ki nasıl tepki vermem gerektiğini algılayamıyorum en başından anlatıyorum. Daha ben Lohusa iken eşimle görüntülü konuşmalarında şöyle bir konuşmaya şahit oldum “bunu bana verin benim olsun siz ikinciyi yapın” tepki vermedim şakadır deyip geçtim. Oğlum şuan beş aylık ve etrafa haliyle gülücükler atıyor kayınvalideme ne zaman gülse bana aşık beni özlemiş bana gülüyor beni görünce o kadar sevindi ki gözleri parladı gibi laflar kullanıyor en son geçen gün oğlum emmek isteyince bir gün kendi mememi vericem bakalım ne yapacak emer diye bir laf söyledi ben normal bir psikoloji olduğunu düşünmüyorum ama abartıyor muyum ya bir babanne nasıl böyle şeyler söylebilir ki aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?