ya valla zor isler..ama cocugunuza o bakiyorsa bildigini okur gibime geliyor..buarada benim oglum 3 yasinda ve bogazi cok kotu oldugu icin yesinde ne yerse artik diye avutuyorum kendimi...yanlis biliyorum ama gelisme cagi oldugu icin korkuyorum ister istemez..40 saat ac kalsa genede aciktim demez kendisi..paket gidayi ne kadar frenlemeye calissamda bi zamandan sonra onune gecemedim ben maalesef.
hic birseyi yapmaya usenmem, hersey yeterki yesin diye yaparim..ama o yaptigimi degilde sacma sapan birsey yemek ister...aahhh bu konudan cok muzdaribim maalesef.
Benim kizima o aylardayken yemeklerin suyundan, taze mayalanmis yogurt, meyve pureleri falan veriyorduk. Hiç hazir gida vermedim. Kvinizi uyarin anlamiyorsa da sertlesin. Saglik bu hem de minicik bir yavrunun sagligi
uben buyuk kizimda doktorlari xok dinledim herseyi kitabina uygun yaptim, bisey vermedim eline. sonuc:hicbisey yemeyen mizmiz, puturluye 3 yasinda anca gecen ciliz bir cocuk
kucuk 8 aya girecek herseyi veriyorum eline, herseyden yediriyorum
hayır aciktigi için degil. Mesela az önce çay iciyoruz gofret vardı tabakta kızım da uzandı bakıyordu hemen alıpeline vermeye kkalktı bi tane ben de anne hayır veremiyoruz dedim geri koydu biz yerken canı çekermiş o yüzden vermek istemiş. Her yedigimizden nasıl veririz bebeğe. Kızım sonunda akşamkakasini yapabildi ama ggörünce icim parçalandı sindiremedigi herşeyi çıkarmis.Aslinda 7 ayliktan snra cocuk yavas yavas ogrenmesi lazim yemek yemeyi.
Sadece sut icmesi gerek diye bi kural yok, cunku her ay annenin sutundeki faydali besleyici oranlar dusuyor. Bi zaman snra sirf anne sutu yetersiz gelir.
Ama tabi burda sorun kvnizin bebeginize abur cubur vermesi. Belkide aciktigini dusundugu icin veriyordur kadin onlari.
Siz isteyken neler yemesini soyluyorsunz?
Çok gıcık ya, ne faydası varmış aman bunlar pirinç unuyla çocuk büyüten anneler, şimdi ki anneler bilinçli eskiler şişman olunca sağlıklı olduğunu düşünüp basıyorlardı nişastayı
Daha çok küçük değil mi yaBence annecim lütfen seninde torunun bak yazık kabız olmuş biliyorum seviniyorsun ama lütfen verme bir daha diyin inşallah gizli gizli vermez.Ekmek olabilir zaten kocaman yiyemezde hazır gıdalardan uzak durun ilerde alerjik bir bünyesi olabilir Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?