kayınvalidemin bebeğimi seviş tarzı, yardım lüten :((

Kaç yaşına gelmiş kadın,aklı hala oralarda demek. :))) İtici...

kadinlarin 40- 50 yas arasi bazi duygulari kabariyormus. Bu kaynanada patlamis adeta :26:
bebecigi karistirmasa bari böyle sözler kullanarak
IKAZ!!! IKAZ!!! IKAZ!!! diyorum ben hemde hemen ilk firsatta!

Ah canım beniiim bunda affedecek ne var? O kadar küfürümsü sevmemsi saçmamsı zırvanın yanında "öküz"ün lafımı olur.

Böyle ucubeler kurban olsun öküze camışa.

benim rahmetli annanemde oğlumu bebekken koca peze..nk diye severdi bizim hoşumuza giderdi gülerdik eşim ilk duyunca oha falan olmuştuama sonra oda alıştı zaten oğluma çok doyamadan da rahmetli oldu nur içinde yatsın..ama senin kayınvalide belden aşağı vurmuş bencede uyarmalısın ama kadının içinden böyle geliyosa nasıl bir coşku ile seviyosa torununu coşmuş

Buyuk oglum 9 yasinda bugune kadar ne poposuna, ne de pipisine banyo o yaptirirken haric asla dokunmadim. Kendisine de , ic camasirinin icinde kalan bolgenin onun "ozel bolge"si oldugunu, hic kimsenin buralara dokunma hakki olmadigini, boyle bir durumla karsilasirsa karsisindaki kim olursa olsun ona kizip bagirabilecegini ogrettim.

Ogluma sacma sapan sunnet sakalari yapilmaya kalkilmasina asla izin vermedim.

Vs vs vs.

Sen kiz olsun erkek olsun cocuguna mahremiyet sinirlarina tecavuz ederek cinsel organ odakli sevme tarzi gelistirirsen, o cocuk birgun kendisine cinsel taciz veya tecavuzde bulunabilecek herhangibir kisinin yapmaya calistigi seyin yanlis, cirkin, ahlaksizca birsey oldugunu nereden anlasin, nasil korusun kendini? Be gerizekali.

Üniversite yıllarımda yakın bir arkadaşım vardı..Annesiyle birbirlerine sana fil ...si girsin, sana ayı ....si girsin tarzında konuşmuşlardı bir gün..Ohaa olmuştum.. Bu sözleri duyduğumda nasıl utandığımı nasıl yerin dibine girdiğimi anlatamam..Gerçi bana yönlendirmediler,Kendi aralarında böyle konuştular ama yine de aşırı rahatsız olmuştum..Kendi ailemde asla böyle şeyler duymadığımdan duyduklarımı hazmetmem pek kolay olamazdı..Allahım yaa ne işim var burada ,ne biçim aile diye içimden geçirmiştim..Daha sonraki bir konuşmamızda arkadaşım bunun samimiyetten olduğunu söylemişti..Ne biçim samimiyetse artık bu..İnsan kocasıyla bile bu tarz şakalar yapmaz ... Terbiye çok önemli ....

hayatımda ilk defa böyle bişey duydum çok acayip tuhafıma gitti
bu da seviş tarzı değil artık canım resmen terbiyesizlik
ben olsam söylerdim valla alınırsa alınsın
çocuk anlamaya başladığında nolacak normal zannedecek o da öyle konuşmaya başlayacak
küçükken önlemini al bence

Tanıdığımız birinin bebeğinide dedesi " Kızım o memişleri öperim, emerimmm " deyip tişörtü sıyırıp şap şap öpüyorduu
ayyy ne kadar tuhaf yaaa:S:s

Tanıdığımız birinin bebeğinide dedesi " Kızım o memişleri öperim, emerimmm " deyip tişörtü sıyırıp şap şap öpüyorduu
ayyy ne kadar tuhaf yaaa:S:s

Pedofili olabilir o dede..Off nasıl sinir oluyorum...

ü
bence şöyle yap. Oyle laflarla sevmeye basladıgında,
sen de al hemen sazı eline. Yani lafı yakala hemen kızının yüzüne yaklas gözlerine bakarak,
böyle tatlılıkla gülümseyerek, kırıcı ve alaycı olmayan sevgi dolu bir yüz ifadesiyle;
'' benim güzel kuzum, bu babanen seni o kadar cok seviyor ki, seni severken kendini kaybedip, senin asla duymaman gereken kelimeler sarfediyor''

Bu nerden aklıma geldi dersen:
Benim kayın valide cocugumla ilgili bana bir laf sokmak/soylemek istediginde oglumun üzerinden konusuyor oradan ogrendim.
Dolaylı olunca kim vurduya gidiyor laf. küsülmüyor, üstüne laf soylenemiyor, tam gediğine konmus oluyor.
bir çesit köylü kurnazlıgı örneği...

Büyük ablamın oğlu doğduğunda kayınvalidesi sürekli pipine kurban vs. diyordu.
Kayınvalidesi ablamlara geldiğinde sürekli bir pipi meselesi dönüyor, çıldırmış gibi o lafları söylüyordu.

Derken yeğenim 3 yaşına geldi. Bir gün annemin arkadaşları ve onların kızları var, hepimiz annemdeyiz.
Ev bayağı kalabalık.

Yeğenim indirdi şortunu, pipisini tutarak ağzıyla yaptığı "pıt pıt pıt" efektleriyle genç kızların üzerine yürümeye başladı.
Buradan sonrası tam bir deliliğe ergi. Koskoca kadınlar bir pipiye sahip olamadık.
Ablam ağzındaki suyu püskürttü.
Kızlar bağırışıyor, kaçışıyor. Anneleri kahkahalar atıyor.
Diğer ablam dikkat başka tarafa çekilsin diye tuhaf tuhaf el kol hareketleri yapıyor.
Annem, "Oğlum gel kapatalım." diyor, velet durmak yok yola devam modunda.
Ben veleti zaptetmeye çalışıyorum, bu sefer bana saldırıyor.
Ortamdaki herkes çıldırmış ve ne yapacağını bilemez durumda.

Bu olaydan sonra ablam kayınvalidesiyle konuştu, olayı anlattı.
Yeğenim şu an 8 yaşında, kayınvalidesinin hala dilinin ucuna geliyor bazen ama söyleyemiyor.

Lütfen uyarın kayınvalidenizi, yeğenim kötü niyetli bir yabancının yanında da yapabilirdi çünkü aynı hareketi.

canım lohusalık piskolejisi birazda:))
bende nelere snir oluyordum doğum yaptığımda..
benim k.validenin de sevişi seninkine benziyordu...
ne sinir olurdum anlatamam..
ama şimdi da aynı ve ben artık kızmıyorum..
kuzum onu o kuzumu seviyor...
banada seyretmek düşüyor artık....
babaanne sevgiside önemli biyerde..

canım ya böyle saçmalık olur mu o küçück sandıınız bebek bile şu an ki duurmları sezer anlar, biliçnaltına kazınır onlar, ve insan bilinçaltındakileri doğrumu yanlışmı diye ayırt etmeden tartmadan kullanır ve ona normal gelir, çnkü bilinçatında doğum ve ölümle alaklaı kavramlar en öne alınır, bahsettiğin cümleler doğum kısmına giren sözler içerikli sözler, hemen engellemen gerekir!!!!!!!! ne yapmaya çalışıyor, bu ne dinde, ne ahlaki olarak, hiç bi şekilde etik değil, sinirlerim zıpladı gece gece, yavrunu dış etkenler koru canım, kırılan kırılsın, sen düzgünce ifade et, anne aklında kalır çocugun, unutmaz vs diye ama sen elinden geldiğince koruma ya çalış.

benim görümcem de aynen bu şekilde seviyordu. dedim ablacım o kelimeleri değil de papatya, pıtış faln de lütfen dedim. artık papatya diyorlar k.valide kırılgansa bilemem ama bu şekilde söylesen, daha hoş olur desen olmaz mı!

Yani bebeğinizin cinsel organının adının bu tip sapıkça cümlelerin içerisinde geçmesi sorun değil ama o kelimeler sorun öyle mi?

"Senin pıtışını yerim" cümlesi hoş mu gerçekten? Anlamıyor zannedip kendi kendinizi eğlendiriyorsunuz ama o yavrunun dimağını zehirliyorsunuz resmen.

Diyanet oral seksi "normal olmayan" sınıfına sokacağına "senin cinsel organını yerim" türü sevgi sözcükleri ile ilgili açıklama yapsa da bu tip ailelerde büyüyen bebeklere yazık olmasa. Zira "senin oranı buranı öperim, yerim" diye sevilen, ve hatta aşırı sevgiden! orası burası öpülen bebeklerin ve çocukların cinsellikle ve ensestle ilgili karmaşık düşünceleri olabiliyor bilinçaltlarında, ne şekilde gün yüzüne çıkacağı belli olmayan...

Hadi bunu yapanlar ruh hastası, bazen de bildiğimiz pedofil de, en acısı annelerin böyle bir tacize göz yumması, ve hatta bunu sevgi gösterisi zannetmesi.

Son düzenleme:
Ben olsam kaynanamı nasıl kırmadan söylesem diye bile düşünmezdim.
Kaynanam beni kırıp kırmayacağını düşünmeden saçma sapan sözler kullanıyorsa ben niye düşüneyim?
Hele bu kelimeleri iğrenç ötesi yani akıl sağlığı yerinde olan bi insanın söyleyeceği kelimeler değil.
Hatta ben olsam "Kızımın büyüyünce o.... olmasını çok istiyorsun galiba,senin zamanında isteyip yapamadığın mesleği torunun yapmasını istiyor olabilirsin ama büyüyünce ne olacağına bırak kendi karar versin derdim" derdim.

Sonra gelininle aranız niye bozuldu dediklerinde "Torunumu şöyle böyle sevdim diye bana kötü laf etti" diyebilir miydi acaba?

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydınn..
gece yazmamın ardından kızım uyanınca bende bir daha giremedim nete.. yazdıklarınızın hepsini okudum. kiminiz eşin söylemeli demiş, kiminiz bnm söylemem gerektiğinden yana, kiminizde ikaz etmek için konu sahibi daha neyi bekliyor yazmış.. ki hepsinede katılıyorum. şöyleki bunu ilk duyduğumda yanımda eşim vardı. ön kısım hariç gö.ü yerim vs kısmında. o an direk eşime baktım, eşim odadan çıktı bişey demedi. o varken bn ilk onun tepki vermesini bekleyince ben bişey diyememiş oldum. aynı gün 2. kez söylediğinde bu kez ortaya karışık yaptığında k.valdem yanımda görümcem vardı, aklı başında bi kızdır ama oda tepki vermedi. bnde 2sinin yanında şimdi demeyim gaza gelirlerde fln daha uygun zamanda söyleyim dedim. olmadı kaldı.
bu yazıyı ben bir başkasının olayıymış gibi okusam inanın hmen tepki verirdim derdim ama malesef yapamadım. asla yalnız bırakmıyorum ne bileyim aklıma garip şeyler geliyo. tabiki art niyetli değil ama art niyetli olmaması böyle sevmesine hakkı olduğnuda göstermiyo. neyse..
dün gece size yazdıktan sonra kızımı emzirirken aklıma şu geldi. eşimle durumu konuşcam ve annemi kırmadan gel kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı annemin bu davranışının önüne şimdiden geçelim dicem ve bi oyun yapcaz. k.valdem yanımdayken eşim bi konuşma arasında işte salak aptal gibi bi kelime söylicek bilerek. bende eşime hafif kızgn bakarak biz senle ne konuştuk dicem ve sonra kayınvaldeme dönüp, anne bliomusun islama göre (allahım affetsin yalana başvuruyorum, ki doğru olma ihtimali yüksektir eminim) daha bebek anne karnındayken bile böyle kelimeler kullandığmızda bebek bunu hisseder ve hafızaya alırmış.. heleki doğduğunda bu zamanlarda yanında ne konuşur nasıl davranırsan gelişimi o yönde ilerler ahlakı ona göre şekillenirmiş gibi laflar söyliycem. k.valdemde namazında niyazında bi insan. (ama bu kelimeler söylüyo işte kimse 4 4lük değil) o yüzden yok aptalmış deliymiş bundan sonra konuşmuyorz kızımında yanında böyle kelimeler dicem.. doğruyu yanlışı, AYIBI AHLAKI KÜFÜRÜ bu yaşta başlamak lazımmış öğretmeye dicem. oda bundan nasibini alır inşallah. yarın görüşücez ve emiinm bunları söylicek. o söylemeden ben bu oyunu yapıcm. bu dediğime rağmen söylerse bnde ozaman rahatlıkla anne kullanmayalım dedimya böyle kelimeler diye rahatklıkla ikaz edebilirim ozaman.
bana mantıklı geldi umarım sizde çözümümü beğenirsiniz..

Açıkçası bu şekilde kayınvalidenizi ikaz etmeniz büyük incelik olur :) Umarım o da düzeltir kendini.
Ama ben diğer yazılanların şokundan çıkamadım hala açıkçası ne tuhaf ne garip insanlar var

benim arkadaşımda kendi kızını böyle seviyordu..ilk başlarda çok yadırgamıştım,şimdi çocuğu büyüyünce söylemiyor..sanırım bebekleri sevme şekli..eğer kafana çok takıyorsan kvnin yanında başka bir arkadaşın aynı şekilde sevsin sende arkadaşına kız.iğrençsin ne biçim laflar hoşlanmıyorum dersin zaten kvnizde orada üstüne alır..bu arada arkadaşımda konyalı,ankaraya 3 saat

kadın bebeğin meleklerini kaçırır bu laflarla ne ayıp be.ben olsam açıkça derdim.o daha melek böyle ayıp laflar etme yanında diye.hiç de çekinmem.benim meleğime kimse öyle laflar edemez.ben bile demem hiç.ayıp be tiksindim heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…