- 2 Haziran 2011
- 195
- 1
- 31
Kaç yaşına gelmiş kadın,aklı hala oralarda demek. :))) İtici...
Ah canım beniiim bunda affedecek ne var? O kadar küfürümsü sevmemsi saçmamsı zırvanın yanında "öküz"ün lafımı olur.Bencede tiksinc bir durum herkes gibi bende konusturmam cocugumun yaninda argo kelimeler benimki sadece cocuk yaninda degil buyuk kucuk farketmez basladimi gider yani ama ben bu konuda tavrimi bastan koydum benim bulundugum ortamda konusmamaya gayret ediyor sende esinle paylas orta yolu bulun laf sirasi gelince esin konussun boyle olmaz anne felan guzellikle desin sen bisey deme benimkide afedersin okuz altinda buzagi arayanlardandir seni anlayabiliyorum
haftata bir geliyormus ve bu tavri cocugumun kisiligini etkileyecekse eger ayda bir gelsin alinan da alinsin yani oyle sevme mi olur
Tanıdığımız birinin bebeğinide dedesi " Kızım o memişleri öperim, emerimmm " deyip tişörtü sıyırıp şap şap öpüyorduu
ayyy ne kadar tuhaf yaaa:S:s
kızlar iyi akşamlar..
bebeğim henüz çok küçük daha 1 aylık bile olmadı miniğim.. kayınvaldem bize geldiğinde bebeğimi seviş tarzı beni çok tiksindiriyo. bebeğimi kucağna alıyo, gö..ü yerim, deliğini yerim, a.nı yerim, a.cığnı yerim vs.. ıyyyğğğ yazarken bile çok tiksiniyorum ama paylaşmam lazımdı yoksa çatlıcam.. yaa böyle sevilirmi hiç? de kaşını yerim gözünü yerim amenna.
çok kırılgan bnm kaynanam. 2 gün arama, 10 gün surat yapar, size gelicez desek evde yokuz fln uğraş dur öyle biri yani. desem anne böyle sevme diye, biliyorum başıma fena dert alırım. eşime deyim bni karıştırmadan o söylesin diye.. annesi haftada bi geliyo görüp gidiyo kızımı. şimdi oda annem zaten arada bi geliyo kalmıyo bile kusurmu arıyosun derse diye çekiniyorum. gerçi eşimde utanır bunları söyleyincede, oda annem küser diye düşünebilir. yaa nasıl söylemeli ona bilemiyorum.. şimdi hadi çocuk anlamıyo ama ilerdede söylerse ya?
hadi bana bi akıl verin kızlar..
Tanıdığımız birinin bebeğinide dedesi " Kızım o memişleri öperim, emerimmm " deyip tişörtü sıyırıp şap şap öpüyorduu
ayyy ne kadar tuhaf yaaa:S:s
kızlar iyi akşamlar..
bebeğim henüz çok küçük daha 1 aylık bile olmadı miniğim.. kayınvaldem bize geldiğinde bebeğimi seviş tarzı beni çok tiksindiriyo. bebeğimi kucağna alıyo, gö..ü yerim, deliğini yerim, a.nı yerim, a.cığnı yerim vs.. ıyyyğğğ yazarken bile çok tiksiniyorum ama paylaşmam lazımdı yoksa çatlıcam.. yaa böyle sevilirmi hiç? de kaşını yerim gözünü yerim amenna.
çok kırılgan bnm kaynanam. 2 gün arama, 10 gün surat yapar, size gelicez desek evde yokuz fln uğraş dur öyle biri yani. desem anne böyle sevme diye, biliyorum başıma fena dert alırım. eşime deyim bni karıştırmadan o söylesin diye.. annesi haftada bi geliyo görüp gidiyo kızımı. şimdi oda annem zaten arada bi geliyo kalmıyo bile kusurmu arıyosun derse diye çekiniyorum. gerçi eşimde utanır bunları söyleyincede, oda annem küser diye düşünebilir. yaa nasıl söylemeli ona bilemiyorum.. şimdi hadi çocuk anlamıyo ama ilerdede söylerse ya?
kızlar iyi akşamlar..
benim görümcem de aynen bu şekilde seviyordu. dedim ablacım o kelimeleri değil de papatya, pıtış faln de lütfen dedim. artık papatya diyorlark.valide kırılgansa bilemem ama bu şekilde söylesen, daha hoş olur desen olmaz mı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?