kayınvalidemin bebeğimi seviş tarzı, yardım lüten :((

cidden ya..erkekleri de böyle sevdikleri için bu doğrultuda büyüyorlar işte..
sonra kadınlara seks objesi olarak bakıyorlar..
ama suç kimde, bunun gibi, ağzı bozuk, körcahil büyüklerde..

vallahi, okur okumaz midem bulandı ve okuduğumdan beridir de aklıma geliyor..

düşünüyorum aynı şey benim çevremde olsa ne yapardım diye,
hiç uzatmadan keserdim konuyu.
gerekirse göstermem çocuğumu.

bu ne terbiyesizlik yaa..aklıma geldikçe midem bulanıyor..tiksiniyorum..
uzun bi süre de çıkmaz şimdi bu benim aklımdn..

hey allahım ya, sen insanlara akıl ver fikir ver...

dün 7 yaşına basan bir oğlum var Allah bağışlarsa. hiç ama hiç izin vermedim böyle sevgi gösterilerine kimseye.
onun bu yaşta öğrenmesinin hiç bir anlamı yok.
P...isini bile sadece vücudunda gerekli bir organ olarak bilen
masum bir çocuğa bunları reva görmek günah, çok büyük günah.
arkadaşlar engelleyin bu cehaleti.
çocuklar çocukluklarını yaşayarak büyüsünler.
zamanı gelince zaten herşeyi sağlıklı bir şekilde öğrenecekler...
onların hayal ve ruh dünyası çok kıymetli....

Son düzenleme:

kesinlikle..
en iyisini yapıyosunuz..
allah bağışlasın yavrunuzu..

ne büyük bi dehşettir ya...

çok kötü ya ne güzel sözler varken bu tiskindirici laflar nedir moralinizi bozmak istemem ama Allah yardımcınız olsun.

benim kv. nin böyle bir sevme alışkanlığı yok çok şükür. ama ilk evlendiğimde küfürlü konuşma eğilimi sezdim.
sadece kaynanamda eğil kızkardeşinde de. ilk fırsatta "ben küfürden nefret ederim. küfür kadına yakışmaz. hele ki namaz
kılan insanların küfür etmesinden nefret ediyorum falan dedim. şimdi ne benim yanımda ne kızımın yanında küfür edilmez ha kaza ağızdan kaçarsa da suratımdan
anlar ne düşündüğümü.

Acaba k.validenizin kocası varmı? dulmu yani aklıma herşey geliyor bu tarz cümleler kurduğuna göre kadının hormonlarında sorun var bence tövbe yahu sen ona deki..

Anneciğim yanlış anlama olurmu beni ama rica edeceğim böyle cümleler kurma severken olurmu yarın büyüdüğünde sende bende zorluk çekeriz de haaaaa baktın anlamıyormu laftan valla yapıştır lafı bırak gelmesin haftadada birde yahu!!! kusura bakma dengesizin önde gideni senin kaynanatör!!!!

ben böyle bir durumda eşime söylerim anneni uyar ben çok rahatsız oluyorum o kelimeleri duyduğumda yerin dibine resmen giriyorum utancımdan. demesin o kelimeleri filan derdim. Eşimde zaten bir dahaki annesi gelip yinelediğinde anne başka sevme sözcükleri yokmu yaa deme şunları rahatsız ediyo bizi gibisine söylerdi konu biterdi...

o ne biçimlaflar yav insanda az bi utanma olur

valla böylesi çocuk dillendiğinde o kelimeleri söylediğinde kahkahalara boğulur. hatta özel olarak küfür öğretecek cinstendir. çok büyük maharetmiş gibi...

Arkadaslar bu psikolojide bile var
Bizim prof.bize anlatmisti
Aslinda bu laflari soylemek ne cehalet ne de cocugu yanlis kodlama
Genelde bu laflari cok eskiler yaslilar cocuklari sevmek icin soyler
Ve asil anlmi vermek istedikleri mesaj senin en kotu ayip namahrem yerlerini bile severim sen cok degerlisin sadece kasin gozun degil ayip
yerlerin de severim.seni her seyinle kabul ediyorumdur
Cok eskilerde kiz cocuklari erkek cocuklarinin yaninda ezilmesin diye

Anneler yada nineler soyler muhtemelen kayinvalidenizde billmeden eskilerden ogrendiklerini soyluyordur
Herhalde senin korkun kucuk yasta cocugum bunlri ogrenmesin kaygisidir ama bundan kacis yok cocuk okulda arkadas cevrsinde tv de misafirlikte
Boyle seyeleri mutlaka ogrenecek.
Benim babaannem de beni senin cicolarini(goguslerini) yerim mamisini (ozel bolge) yerim diye severdi kimse de rahtsiz olmazdi
Hosuma da giderdi nilordim beni oyle sevdigini cok sukur de cok guzel yetistik.
Bunlari kafana takma bence.kayinvalidenin tarzi o degistiremezsin arada argo da konusuyomus sadece sen dedin diye
Duzelmez gelinisin alinganmis ya ondan

valla arkadaşın kayınvalideside o şekilde sevse rahatsız olmazdı sanırım.
senin kukunu yerim cıcıklarını yerim filan dese problem deği. ama baya kelimeleri açık açık söylemek çok daha farklı birşey. a..ık değilde kukunu ya da mamişini demesi daha sevimli geliyor .

kendi fikrimce ben buna katılmıyorum böyle seviş tarzı olmaz ne güzel cümleler var yahu ağzını yerimmm burnunu ısırırımm göbişini yerim diye yani kala kala çocuğun namahrem yerlerimi kalıyor sadece sevmek için

aha benim annem böyle.. 55 yaşında babaanne oldu, ilk torun bi de, nasıl seveceğini şaşiriyor.. işi gücü "oğlumun bilmemnesini yerim, bilmemnesine kurban olurum.." ben delleniyorum artık.. şu çocuğun cinsel organlarını dolama diline, ağzını burnunu sev diyorum.. kayınvalidem de bana yapsa ben uyarırım kusura bakmasın çok itici yaa.. gerçi ben eşşek kadar kız oldum 25 yaşındayım annem hala kanı kaynadiğinda fistiğini yediğim diyor bana.. kadın sapık mısın nesin düzgün sev diyorum.. ayıp yahuuu..bence hiç kırılır falan deme, anne çocuğun biraz da başka yerlerini ye de.. belki düzelir..benim annem mümkün değil düzelmez ama..

ayy mesajınızı okuyunca ister istemez güldüm. Kuku çok komikmiş
mamiş da öyle

O bebe daha anlamıyor diyenler var; elbetteki anlıyor, duyuyor.
Anne karnındayken dahi hissediyor ve annenin-çevrenin psikolojisine göre çocuğunda psikolojisi şekilleniyor.

Bir aylık bir bebeğe bu sözlerin devamlı tekrarlanması hafızasına yer etmesine sebep olur.

Ayrıca hoş bir durum değil.. Erkek bebeklere-çocuklara yaparlar bunu özellikle ve bu beni çok kızdırır..
Kim ne derse desin böyle sevilen erkek bebeklerde çocukluklarında dahi çok değişik farklar görünür.

İllaki iletişimin kırmadan söyleme hali vardır. Kırılacağını düşünerek bunu söylemezseniz zamanla önüne geçemezsiniz.

Çocuğunuzun geleceğini düşünüyorsanız,kayınvalidenizin kırılmasını düşünmeden uyarın bence.

ıyy nefret ettiğim bişeydir bu tarz lafta sevme cümleleri..bence kaynananın psikolojisi bozuk...benim bi arkadaşımın kaynanası var o da aynı böyle bu tiplere bişey de denmiyo ki ama bence eşinle konuş bi dur desin yoksa büyüdüğünde de aynı şekilde sevmeye devam edecek düşün o zaman çocuğun terbiyesini

Ay kızlar ne güldüm ya sağolun
Ben dayanamaz uyarırdım valla hoşlanmıyorum başka yiycek yer bulamadın mı derdim...
tatlı dille tabiki.. Eşimi haberdar ederdim önce ama uyarcam diye. Duyup da katlanılcak cinsten değilmiş cidden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…