kayınvalidemin bebeğimi seviş tarzı, yardım lüten :((

allah askına kucucuk bır bebegı boyle sevme tarzı olabılır mı ya,bence boyle gıtmesıne ızın vermeyın esınıze soyleyın bu durumu oda onu kırmadan bı sekılde kayınvalıdenıze anlatmaya calıssın

Benim babaannemde beni öyle severdi :) Ama benim kızım olsa biri öyle sevse çok kızardım ve ne olursa olsun uyarırdım

Çok teşekkürler. :) Terbiye demeyelim de ''eğitim'' diyelim :)

Oglumuzu bu konuda çok iyi yetiştirdiğimizi düşünüyorum.

Meyvelerini de yeri ve zamanı gelince alıyoruz çok şükür :)
Okulda bile arkadaşlarını uyarır. :)

Hatta bir gün bir arkadaşı cehennemin dibine git demiş, geldi bana anlamını sormuştu :)

ben de aynen şunu düşünmüştüm. Demek ki anne-baba veya yakınlardan birisi çocuga bu ifadeyi kullanmış.

Son düzenleme:

çok özür dilerim ama kayınvalideniz ahlaksız ve ağzı bozuk bir kadınmış. öyle bebek mi sevilirmiş. biz de seviyoruz "fındık burunlu, kiraz ağızlı" bilmem ne diye seviyoruz.
ister küssün ister darılsın. siz o bebeğin terbiyesinden sorumlusunuz. şu an anlamıyor önemli değil belki ama ya ileride ne olacak.

bakın bir örnek vereyim. benim teyzem, kızı ve gelini acayip arsız ve perdesizdirler. eşleriyle beraberliklerini en küçük ayrıntısına kadar birbirleriyle paylaşırlar. gelinin 2 kızı bir oğlu kızlar 7 ve 9 oğlan 11 yaşında.
bu iki kız şimdiden kocamla şöyle yatıcam böyle kalkıcam diye konuşuyor, oğlan desen önüne gelene ana avrat ve açıkca küfrediyor. rezaletin daniskası

o çocuk sizin sorumluluğunuzda önlem almakta fayda var bence

Ay valla hiç gulesim yoktu yanlis anlamayinda...
Yine gtunu yerim denirde diger taraflar ayıp yani...
Bnce söyleyin ama mesela duyan olur ayıp deyin yada lafınızı ederler diyin,dünyada bı onun torunu yokya canim :) millet kınar

aklıma rahmetli babaaannem geldi,o da abimleri hep bülü..nü yediğim falan diye severmiş,birde millete küfrettirirmiş,eskiler sanırım hep aynı ama bana nedense ayıptan çok komik geliyor,çünkü onlar sanırım bunun ayıp olduğunun farkında değiller.neyse abimler şu anda 40 kusur yaşındalar ve şimdiye kadar hiç küfür ettiklerini duymadım,ikiside gayet kibar insanlar,sanırım bu kelimelerle büyümek çocuğunuzu ileride etkilemez.tabii demese hoş olur ama bunun içinde kendinizi yiyip bitirmeyin.

Son düzenleme:
sert bir dille uyarirdim ben olsaydim ya da esime soylerdim verdirirdim agzinin payini. sevgiyi saygiyi gostermeliyiz buyuklerimize tamam, ama bugunun birde yarini var…ilerde bu sekilde aliskanligini devam ettirecek ve belki kizinda agzi bozuk yetisecek.

bazı yörelerde bebekleri böyle seviyorlar.

kayınvalideniz e bebeği böyle severse, meleklerin eve uğramayacağını, evin bereketinin kaçacağını söyleyin.

başlığı okuyunca kayınvalideniz severken biraz sert davranıyo heralde orasını burasını ezip büzüyodur diye düşünmüştüm
çünkü bizim ailede de çocuklar mıncıklanarak sevilir hep, tabi yeni doğmuş bebişkolar değil

ama durum bayagı vahimmiş, herkesin yanında mı yapıyor bunu?
sen söylersen kırılır, ancak eşin söyleyebilir
ama fayda sağlayacağını hiç sanmam

yani bizde duyduk böyle sevenler var ama; pipini yerim, fıstığını yerim falan diyolardı,

sizin kayınvalide biraz abartmış:)

şöyle deseniz: anne bu laflar çocuğun bilinçaltında kalıyomuş, uzmanlar böyle şeyler söylemeyin diyor,
büyüyünce aynısını bize söylerse naparız falan deseniz.

İşte bu çok ilginç aslında; herkesin kendince bir "norm"ali var ve aslında kendi normalinin anormal olduğunun farkına varmadan başkalarının "norm"unu eleştirmeye kalkıyor.

"hadi orası yenir de burası yenmez" miş. Tövbe tövbe

Hayır efendim yemeyin küçücük çocukların orasını burasını. Bedenen ve ruhen sağlıklı çocuklar yetiştirmek istiyorsanız yapmayın etmeyin şu cahillikleri.

yicek başka yeri bulamamış mı gıcık olurum bizde de vardır böyle sevenler söyle açık açık ne gerek var ya çekinme hiç şahsen ben hiç çekinmicem hele şu ağzından öpmeler ısırmalar falan hiç gelemem öyle şeylere şapur şupur hallerden hiç hoşlanmam ve gerekirse uyarıcam . :)

ay çok güldüm sen çok yaşa cnm yaa bu ne kadar açık sözlü bi kadınmışş çok ayıpp uyar bence anne çok ayıp deee

Ben okurken utandım valla.

O nasıl bir çocuk sevmektir öyle.

Madem bu bir sevgi gösterisi (uyarsan bile ne var ki seviyorum diyecek ) sen de kayınvalidenin yanında

Ayy kocacım ben senin ..Gö.. yerim !

Pi..... yerim !

ahahah :)) Yazarken güldüm ama devam

Dudaklarını yerim !

Bacaklarını yerim..

Hatta yemekle kalmam üstüne birde yalarım felan :))))

Ne tepki gösterir acaba kayınvalide

hsahahahahahahahahahahahahaha ay öldüm gülmekten yaa

bu nasıl bir ayıp bu nasıl bir sevgi anlamak mümkün değil ama bebek konusu olunca akan sular durur benım ıcın kızarsa ızsın kırılsın umrumda olmaz adam gibi sevmeyi öğrensin bu ne ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…