Konunuza da yazmıştım, benim de bir arkadaşımın aile büyüğü tarafından o kelime ile sevilmişliğim var, yöresel bir yaklaşım çünkü, ve onlara göre çok da sevecen bir tabir. O yüzden aklımda kalmıştır, ama eksik kalmış, ben tek seferlik bir şey olduğunu siz yazınca anımsadım. Ama oğlunuzun yerinde tepkisini unutabilmem mümkün değil, çok takdir etmiştim gerçekten. "Terbiye" güzel şey vesselam.
kızlar iyi akşamlar..
bebeğim henüz çok küçük daha 1 aylık bile olmadı miniğim.. kayınvaldem bize geldiğinde bebeğimi seviş tarzı beni çok tiksindiriyo. bebeğimi kucağna alıyo, gö..ü yerim, deliğini yerim, a.nı yerim, a.cığnı yerim vs.. ıyyyğğğ yazarken bile çok tiksiniyorum ama paylaşmam lazımdı yoksa çatlıcam.. yaa böyle sevilirmi hiç? de kaşını yerim gözünü yerim amenna.
çok kırılgan bnm kaynanam. 2 gün arama, 10 gün surat yapar, size gelicez desek evde yokuz fln uğraş dur öyle biri yani. desem anne böyle sevme diye, biliyorum başıma fena dert alırım. eşime deyim bni karıştırmadan o söylesin diye.. annesi haftada bi geliyo görüp gidiyo kızımı. şimdi oda annem zaten arada bi geliyo kalmıyo bile kusurmu arıyosun derse diye çekiniyorum. gerçi eşimde utanır bunları söyleyincede, oda annem küser diye düşünebilir. yaa nasıl söylemeli ona bilemiyorum.. şimdi hadi çocuk anlamıyo ama ilerdede söylerse ya?
hadi bana bi akıl verin kızlar..
Ay valla hiç gulesim yoktu yanlis anlamayinda...
Yine gtunu yerim denirde diger taraflar ayıp yani...
Bnce söyleyin ama mesela duyan olur ayıp deyin yada lafınızı ederler diyin,dünyada bı onun torunu yokya canim :) millet kınar
Madem bu bir sevgi gösterisi (uyarsan bile ne var ki seviyorum diyecek ) sen de kayınvalidenin yanında
Ayy kocacım ben senin ..Gö.. yerim !
Pi..... yerim !
ahahah :)) Yazarken güldüm ama devam
Dudaklarını yerim !
Bacaklarını yerim..
Hatta yemekle kalmam üstüne birde yalarım felan :))))
Madem bu bir sevgi gösterisi (uyarsan bile ne var ki seviyorum diyecek ) sen de kayınvalidenin yanında
Ayy kocacım ben senin ..Gö.. yerim !
Pi..... yerim !
ahahah :)) Yazarken güldüm ama devam
Dudaklarını yerim !
Bacaklarını yerim..
Hatta yemekle kalmam üstüne birde yalarım felan :))))
kızlar iyi akşamlar..
bebeğim henüz çok küçük daha 1 aylık bile olmadı miniğim.. kayınvaldem bize geldiğinde bebeğimi seviş tarzı beni çok tiksindiriyo. bebeğimi kucağna alıyo, gö..ü yerim, deliğini yerim, a.nı yerim, a.cığnı yerim vs.. ıyyyğğğ yazarken bile çok tiksiniyorum ama paylaşmam lazımdı yoksa çatlıcam.. yaa böyle sevilirmi hiç? de kaşını yerim gözünü yerim amenna.
çok kırılgan bnm kaynanam. 2 gün arama, 10 gün surat yapar, size gelicez desek evde yokuz fln uğraş dur öyle biri yani. desem anne böyle sevme diye, biliyorum başıma fena dert alırım. eşime deyim bni karıştırmadan o söylesin diye.. annesi haftada bi geliyo görüp gidiyo kızımı. şimdi oda annem zaten arada bi geliyo kalmıyo bile kusurmu arıyosun derse diye çekiniyorum. gerçi eşimde utanır bunları söyleyincede, oda annem küser diye düşünebilir. yaa nasıl söylemeli ona bilemiyorum.. şimdi hadi çocuk anlamıyo ama ilerdede söylerse ya?
hadi bana bi akıl verin kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?