bu kadar sert bi cümle yazmak istemezdim ama kayınvalideniz sanırım sapık.
küçük o... genelde halk arasında kullanılır. cahilcedir, çirkindir ama halk arasında yaygın olduğu için küçük o... ifadesi bir yere kadar tolere edilebilir.
ancak a....cığını yerim filan anadolunun hiçbir yerinde, hiçbir köyde hiçbir şehirde böyle bir söz yok. sapıkça ve tiksindirici.
eşinize söyleyin, annen çocuğu böyle seviyor diye. eşiniz bunu çözer diye düşünüyorum.
bu kadar sert bi cümle yazmak istemezdim ama kayınvalideniz sanırım sapık.
küçük o... genelde halk arasında kullanılır. cahilcedir, çirkindir ama halk arasında yaygın olduğu için küçük o... ifadesi bir yere kadar tolere edilebilir.
ancak a....cığını yerim filan anadolunun hiçbir yerinde, hiçbir köyde hiçbir şehirde böyle bir söz yok. sapıkça ve tiksindirici.
eşinize söyleyin, annen çocuğu böyle seviyor diye. eşiniz bunu çözer diye düşünüyorum.
aynı sey benımde basıma geldı kayınvalıdem doruk cok kuccukken pıpını yerım senın dedı daha ılk soyleyısınde anne onasıl bır sevme tarzı hıc hoslanmam boyle seylerden yarın obur gun cocugun psıkolojısı bozulur dedım cocugun psıkolojısınden once kayınvaldem bozuldu ama oglumun saglıksız pıpı delısı br bırey olmasındansa o bozulsun daha ıyı hıc tavız verme esınıde katma araya senın cocugun o onun zararına olacagını dusundugun ne varsa soyle gerekırse mantıgınıda acıkla kabul ederse eder etmesse daha sert bır dıl kullan ama bence tavız verme bızımkı bır daha hıc oyle sevmedı en azından benım yanımda:)kızlar iyi akşamlar..
bebeğim henüz çok küçük daha 1 aylık bile olmadı miniğim.. kayınvaldem bize geldiğinde bebeğimi seviş tarzı beni çok tiksindiriyo. bebeğimi kucağna alıyo, gö..ü yerim, deliğini yerim, a.nı yerim, a.cığnı yerim vs.. ıyyyğğğ yazarken bile çok tiksiniyorum ama paylaşmam lazımdı yoksa çatlıcam.. yaa böyle sevilirmi hiç? de kaşını yerim gözünü yerim amenna.
çok kırılgan bnm kaynanam. 2 gün arama, 10 gün surat yapar, size gelicez desek evde yokuz fln uğraş dur öyle biri yani. desem anne böyle sevme diye, biliyorum başıma fena dert alırım. eşime deyim bni karıştırmadan o söylesin diye.. annesi haftada bi geliyo görüp gidiyo kızımı. şimdi oda annem zaten arada bi geliyo kalmıyo bile kusurmu arıyosun derse diye çekiniyorum. gerçi eşimde utanır bunları söyleyincede, oda annem küser diye düşünebilir. yaa nasıl söylemeli ona bilemiyorum.. şimdi hadi çocuk anlamıyo ama ilerdede söylerse ya?
hadi bana bi akıl verin kızlar..
kızlar iyi akşamlar..
bebeğim henüz çok küçük daha 1 aylık bile olmadı miniğim.. kayınvaldem bize geldiğinde bebeğimi seviş tarzı beni çok tiksindiriyo. bebeğimi kucağna alıyo, gö..ü yerim, deliğini yerim, a.nı yerim, a.cığnı yerim vs.. ıyyyğğğ yazarken bile çok tiksiniyorum ama paylaşmam lazımdı yoksa çatlıcam.. yaa böyle sevilirmi hiç? de kaşını yerim gözünü yerim amenna.
çok kırılgan bnm kaynanam. 2 gün arama, 10 gün surat yapar, size gelicez desek evde yokuz fln uğraş dur öyle biri yani. desem anne böyle sevme diye, biliyorum başıma fena dert alırım. eşime deyim bni karıştırmadan o söylesin diye.. annesi haftada bi geliyo görüp gidiyo kızımı. şimdi oda annem zaten arada bi geliyo kalmıyo bile kusurmu arıyosun derse diye çekiniyorum. gerçi eşimde utanır bunları söyleyincede, oda annem küser diye düşünebilir. yaa nasıl söylemeli ona bilemiyorum.. şimdi hadi çocuk anlamıyo ama ilerdede söylerse ya?
hadi bana bi akıl verin kızlar..
tabi rahatsız edici bir durum ama için rahatlayacaksa söyleyimm benim kv de böyle seviyor.benimki oğlan bülüğünü yiyim da... yiyim bilmem ne diyor.yani o uzvun her ismini sayıyor.benim bunu kafaya takmak hiç aklıma gelmemişti taksam mı acaba? amaaan boşver ya gül geç ihtiyarlara akıl vermek bşiraz abes kaçar.hani nineler küsfür eder hesabı onlara pek seslenmemek lazım.laftan anlamaya başlayınca çocuk demez artık bebekken böyle severler.
canım benım valla benım kaynanamda öyle sevıyor oğullarımı affınıza sıgınıyorum yazmam gerek anlatabılmem ıcın
daşş..ğını bül...ğünü yediğim...diye sever
ama ben kötü bir amac güddüğünü sanmıyorum
..öper mesela şapur şupurr ohh karnım doydu der
ağzından öperrr
ağzıma bal gitti der
.....
takma bunları canım benım ha tmm cocugun buyudugunde de derse ammenna artık dmesın yanıı... ayıp ama suan bebek bişe anlamıyorr
kayınvalıden de kımsenın yanında o şekil sevmıyorsa bence bu gayet normall..
içindeki sevgi taşıyor bir nevii diye düşünn
canım benım valla benım kaynanamda öyle sevıyor oğullarımı affınıza sıgınıyorum yazmam gerek anlatabılmem ıcın
daşş..ğını bül...ğünü yediğim...diye sever
ama ben kötü bir amac güddüğünü sanmıyorum
..öper mesela şapur şupurr ohh karnım doydu der
ağzından öperrr
ağzıma bal gitti der
.....
takma bunları canım benım ha tmm cocugun buyudugunde de derse ammenna artık dmesın yanıı... ayıp ama suan bebek bişe anlamıyorr
kayınvalıden de kımsenın yanında o şekil sevmıyorsa bence bu gayet normall..
içindeki sevgi taşıyor bir nevii diye düşünn
bence de öyle
çocuğum yok olsa ve bu sözlere maruz bırakılsa o şahsı çok kötü muameleye maruz bırakırım feriştahı gelse kurtulamaz...
yok kayınvalıdem yok kocam ondan kork bundan tırs oldu...
çocuğum o benım çocuğum ötesi var mı? ne demesı lazım ki yani en uç nokta nedır konu sahıbı için merak ettim doğrusu...
tepkı vermesı için daha küçücük bebeğine nasıl şeyler söylenmeli acaba...
canım lohusalık piskolejisi birazda:))
bende nelere snir oluyordum doğum yaptığımda..
benim k.validenin de sevişi seninkine benziyordu...
ne sinir olurdum anlatamam..
ama şimdi da aynı ve ben artık kızmıyorum..
kuzum onu o kuzumu seviyor...
banada seyretmek düşüyor artık....
babaanne sevgiside önemli biyerde..
Ben bu konuyu çok ciddi bir sorun olarak görüyor ve ona göre yorum yapmak istiyorum.
Senin yerinde olsam kaynanama açık açık söylerdim isterse de kırılsın ileride benim çocugumun ahlakını,psikolojisini etkileyecek bir olay kimsenin kalbinin kırılmasından önemli degil. Kusura bakmayın ama argo, küfür, hakaret vari bile olsa böyle sözleri asla kullanmam ve çocugumun buna kulak aşinalığı bile olmasını istemem. Çok ciddi uyarırdım, bu konuda karşımdaki insanı.Hiç hoş bir şey değil, kabul edilecek bir tarafıda yok. Hatta o kadar kesin konuşurdum ki bıçak gibi kesmesi lazım bu davranışını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?