kayınvalidemin bebeğimi seviş tarzı, yardım lüten :((

bu kadar sert bi cümle yazmak istemezdim ama kayınvalideniz sanırım sapık.
küçük o... genelde halk arasında kullanılır. cahilcedir, çirkindir ama halk arasında yaygın olduğu için küçük o... ifadesi bir yere kadar tolere edilebilir.
ancak a....cığını yerim filan anadolunun hiçbir yerinde, hiçbir köyde hiçbir şehirde böyle bir söz yok. sapıkça ve tiksindirici.

eşinize söyleyin, annen çocuğu böyle seviyor diye. eşiniz bunu çözer diye düşünüyorum.

Yok yok burdan ben iki cümle yazmakla neyi düzelteceğim ki ?

Ama olsun topal karınca misali söylemeye devam....

Yukarıda birine yazdığım cümleyi tekrar yazıyorum buraya.

herkesin kendince bir "norm"ali var ve aslında kendi normalinin anormal olduğunun farkına varmadan başkalarının "norm"unu eleştirmeye kalkıyor.

Yani el kadar bebeğe orospu demek normal.

Hay insafın kurusun emi!!!!!!!!!!!!!!

Neyi tolere ediyorsun; kulakların duymaya alışmış senin normalin olmuş olabilir bu çirkin söz; ben de anadoluda doğdum büyüdüm ama ne ailemde ne çevremde çoluk cocuğuna küçük orospu diyen bir dangalakla karşılaşmadım.

Son düzenleme:

sizi hiç küçük o diye seven oldumu ya da öyle seven olsa ne yaparsınız...o lafın nasıl toleransı olabılır kı ben şahsen bırak küçük o.. yu salak manyak lafına bil tahammül edemiyorum ...

yok artık diyecem hiç öyle sevilirmi yaa... hani altını değiştirirken fıstığını yerin felan dese tamam oda olmazda deniliyor bazen. apacıkta öyle denilmezki ayıp bir kere. eşin söyleyecek başka çaren yok

ay inanamadım okuduklarıma.. bizde bazen deriz ağzını burnunu yerim, poponu yerim bilmem ne diye bu kadarına da pes yani! insan evladını her şekilde sever ama karşındaki senin evladı değilse biraz söylediklerine dikkat etmeli.. bence sert bir dille uyarmalısın, küserse küssün.

cnm sende katlan o kadarcık şeye,elbette hoş değil ama yapıcak bişi yok.nasl kaynanalar var hem,şükret bence

aynı sey benımde basıma geldı kayınvalıdem doruk cok kuccukken pıpını yerım senın dedı daha ılk soyleyısınde anne onasıl bır sevme tarzı hıc hoslanmam boyle seylerden yarın obur gun cocugun psıkolojısı bozulur dedım cocugun psıkolojısınden once kayınvaldem bozuldu ama oglumun saglıksız pıpı delısı br bırey olmasındansa o bozulsun daha ıyı hıc tavız verme esınıde katma araya senın cocugun o onun zararına olacagını dusundugun ne varsa soyle gerekırse mantıgınıda acıkla kabul ederse eder etmesse daha sert bır dıl kullan ama bence tavız verme bızımkı bır daha hıc oyle sevmedı en azından benım yanımda:)

yahu cocuğa demese bile bir kayınvalide gelininin yanında nasıl a.ını yerim, a.cığını yerim gibi kelimeler kullanır. çok saygısızca ve cahilce bir konuşma.

1.si çocuklar ve bebekler her şeyi anlar
2.si kayınvalideniz ağır sapıkmış.
ben olsam almam onu evime. pis mi ne.

yani avatarınıza bakınca, kayınvalidenizi tuhaf karşılamanızı tuhaf karşılardım zaten.

cahilliğin sınırı var mı acaba ya?
korkarım ki yok.
hiçbir şey anlamaz dediğiniz bebek, anne karnında bile dış dünyada olanlardan etkileniyor haberiniz var mı?
insanların psikolojik bir sıkıntısı olunca niye çocukluklarını anlatmaları isteniyor mesela hiç düşündünüz mü?
belirli bir zaman önce, tesadüfen bir uzmanla yapılan bir röportajı okumuştum. adam diyordu ki, küçükken popolarına vura vura, cinsel bölgelerini güya seve seve çocukların/bebeklerin cinsel kimliklerini zedeliyorlar, sonra tüm hayatı alt üst olmuş yetişkinler meydana geliyor demişti.
hiç mi endişeniz yok çocuğunuzun psikolojisiyle ilgili. neler var ya.

cahilliğin sınırı var mı acaba ya?
korkarım ki yok.
hiçbir şey anlamaz dediğiniz bebek, anne karnında bile dış dünyada olanlardan etkileniyor haberiniz var mı?
insanların psikolojik bir sıkıntısı olunca niye çocukluklarını anlatmaları isteniyor mesela hiç düşündünüz mü?
belirli bir zaman önce, tesadüfen bir uzmanla yapılan bir röportajı okumuştum. adam diyordu ki, küçükken popolarına vura vura, cinsel bölgelerini güya seve seve çocukların/bebeklerin cinsel kimliklerini zedeliyorlar, sonra tüm hayatı alt üst olmuş yetişkinler meydana geliyor demişti.
hiç mi endişeniz yok çocuğunuzun psikolojisiyle ilgili. neler var ya.

kesinlikle katılıyorum.
ne yapmalı ki daha?
bu ılımlılık timsali insanları anlayamıyorum ben ya? neye tepki verirsiniz siz?
çocuğunuz sizin korumanıza muhtaç.
ne önemlidir sizin için?
kadın bildiğin sapık, hala daha nasıl kırmam nasıl politik olurum derdinde bazı insanlar.
hay politikanız batsın, her yer riya olmuş be.

gerçekten babaanne sevgisi de önemli bir yerde.
ne yaparsa yapsın ama. o sevginin önemli olması o sapık babaanneye heeeer şeyi yapma hakkı veriyor çünkü. düşünce tarzına diyecek sözüm yok.

yeğen doğduğunda kayınvalidem Göbel diyerek severdi. Başka isim bulamadın mı yeni doğmuş bebeğe söyeyecek diye kızıyordum. Sonradan rahmetli ananem sabi sübyan a öyle denmez dedi, kadın utanarak anlamını da söyledi. P..ç manasına geliyormuş meğerse. Ben bunu duyunca direk ikaz ettim valla kayınvlidemi. İlkten aman nolcak falan dedi ama ısrarcı olunca kesti söylemeyi. G.....nü yerim, pi....ni yerim bizimkinde de var . Beniim bebeğime ne isimler takar artık bilemiyorum ki ben eltime de k.valideme de kızıyorum g..t, b..k rahat rahat knuşuyolar her yerde. Gıcık oluyorum öyle konuştukları zaman. Hele ki konu sahibinin k. validesi gibi sözler konuşsa kırılır falan demeden söylerim bir şekilde. Ben sinir olacağıma her seferinde kendi kendimi yiyeceğime o da anlasın neler dediğini. Ona gayet normal geliyordur muhtemelen ama sizin sevmediğinizi bilmesi lazım

Son düzenleme:
öğğğ vallaha okurken benim midem bulandı..bence küserse küssün bu nasıl çocuk sevmekk ..vallaha bence cahilliğin arkasına sığınıp öylee futursuzcaa davranıyo bunlar..önüne geç bu durumun bence uyarr

Tek kelimeyle iğrenç.

Bunun güzel bir dille anlatılabilecek yolu yok.

Açıkça anne biraz terbiye lütfen derim ben olsam.

Bu ne terbiyesizlik yahu..Yarın bi gün bu bebek büyüyecek..bu küfürbaz babanne yüzünden milletin içinde ne anlama gelmediği şeyler söyleyecek.Sizin yüzünüz kızaracak.

Düşünmesi bile korkunç..

Hiç utanmadan, sıkılmadan açıkça, lafını çekinmeden söyle.

Tiksindim ya, midem bulandı.

Ben bu konuyu çok ciddi bir sorun olarak görüyor ve ona göre yorum yapmak istiyorum.

Senin yerinde olsam kaynanama açık açık söylerdim isterse de kırılsın ileride benim çocugumun ahlakını,psikolojisini etkileyecek bir olay kimsenin kalbinin kırılmasından önemli degil. Kusura bakmayın ama argo, küfür, hakaret vari bile olsa böyle sözleri asla kullanmam ve çocugumun buna kulak aşinalığı bile olmasını istemem. Çok ciddi uyarırdım, bu konuda karşımdaki insanı.Hiç hoş bir şey değil, kabul edilecek bir tarafıda yok. Hatta o kadar kesin konuşurdum ki bıçak gibi kesmesi lazım bu davranışını.

aynen.ister küssün ister darılsın.
eşin de kusura bakmasın hiç.
annesi diye bu durumu sineye çekmek zorunda değilsin.

arkadaşım bu konuyu acilinden eşinle ve kayınvalidenle konuşman lazım.
kırılan kırılsın...ileride kızında bu çok erken yaşlarda travmaya sebep olacak...
çünkü hayata bakış noktasını bu zannedecek. yaşından çok önce böyle cümlelere maruz kalmasını engellemek anne
olarak görevin. gerekirse dünyayı karşına al.
eğer kızının mutlu ve sağlıklı bir brey olarak büyümesini istiyorsan bunu açık açık konuşmalısın.
birileri kırılacak yanlış anlayacak diye yavrunu bu sözlere ve travmalara maruz bırakmaya hakkın yok.

böyle cahillik olmaz....bebek bebek gibi, çocuk çocuk gibi sevilir.
vaktinden önce nasıl bir kodlamadır bu çocuğu...acil önüne geç derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…