• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin bencilliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

manolya299

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
58
29
88
35
Kızlar merhaba
Kayınvalidemle normal süreçte iyi geçinmeye çalışırız. Bu zamana kadar saygı da kusur etmedim. Hep alttan aldım. Yazın gittiğimizde 1 ay kalırız. Titizliğinden dolayı burnumuzdan getirir. Banyo her seferinde ciflenecekmiş bunun gibi sorunlar. Sırf surat yapmasın diye kuaföre saçımı yıkatmaya giderim aynı şekilde eşim de. Telefonda sürekli ev kalabalık iş bitmiyor çok yoruluyorum der sanki bizi istemiyormuş gibi. Ama kayınpederimin ve eşimin hatrına mecbur gidiyoruz.Biz iki maaşız diye her şeyi bizden bekler. Kendileri de iki maaş ama asla eve kullanmaz kendisine harcar. Bu süreçte illerinde vaka çok diye bizde kalmaya geldiler ne zaman gidecekleri belli değil o kadar çok bunaldım ki. Çocuğum var ona bakma bahanesiyle geldiler. İnsan evladına hiç mi destek olmaz ben hiç çevremde görmedim. Evde her şey bol diye hiç idare bilmez. Kahvaltıda 1 kg kaşar peynirini bitirir. Ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım çok yoruldum anlatacak kimsem yok 😞

Keske kabul etmeseydiniz cok üzüldüm, kışın virüs daha da artacak diyorlar o zaman hiç gitmezler. Eşinizle konuşsanız olmuyor yapamıyorum kırmakda istemiyorum diye

Yemesinden, içmesine, duşundan, konuşmasına kadar birbirinden rahatsız olan insanların uzun süreli şekilde birlikte yaşamalarinı algılayamıyorum.

Siz hoşnut değilsiniz, o değil ama birilerinin hatrı var... Ne hatrı ya hu? Kendinize eziyet...

Keske kabul etmeseydiniz cok üzüldüm, kışın virüs daha da artacak diyorlar o zaman hiç gitmezler. Eşinizle konuşsanız olmuyor yapamıyorum kırmakda istemiyorum diye
Aynen zaten hiç niyetleri yok☹️ Nisan gibi bitecekmiş diyor. Her şeye karışır bilmişlik yapar

Küçük bi ilçede yaşıyoruz. Burda vaka yok diye geldiler. Ben istemedim bakmalarını çocuğa. Çok vaka var deyince gelin o zaman dedim ama bu kadar kalacaklarını tahmin etmemiştim. Eşimde nasıl göndereyim diyor

Ay yaşamanız lazım haftada 1 kg tereyağını bitirir.inanın böyle şeyleri dert edecek insan değilim ama yaptıklarına karşılık böyle olunca üzülüyorum. Evimiz yok biraz birikim yapalım diyorum ama olmuyor. Ben onların evinde ne bulursam yerim. Kendi ister şunu al şunu yapalım hep güzel yemek olacak

Kahvaltıda 1 kg kaşar peynirini bitirir
Heyy maşallah çok üzüldüm canım en baştan kabul etmeseydin keşke ama bu şekilde ilerlemesi imkansız Nisan da bitecek diyorsa nisana kadar burdayız mesajı veriyor sana. Sen diyemezsin ama eşinin söylemesi gerek çocuğun kaç yaşında kreşe falan gitse derdiniz gerek kalmadı kreşe gidecek sağolun sizi de eve gitmekten alıkoymayalım diye 🙊zaten aynı evde kalınca eşler arasında bile huzursuzluk kavga oluyor ☹️

Ay yaşamanız lazım haftada 1 kg tereyağını bitirir.inanın böyle şeyleri dert edecek insan değilim ama yaptıklarına karşılık böyle olunca üzülüyorum. Evimiz yok biraz birikim yapalım diyorum ama olmuyor. Ben onların evinde ne bulursam yerim. Kendi ister şunu al şunu yapalım hep güzel yemek olacak
Bak bir de şöyle dene. '' Annecim, sakındığımız yok, afiyet olsun da; yaş kemale erdi, bunun kolesterolu var tansiyonu var diyebeti var ohoooo var da var. Erken ayrılmanı istemeyiz aramızdan. '' de. Ama cidden ya, 1 kg kaşar peynir yemek ne, :oha: 1 kg tereyağı ne haftada. Kalp damar yolları beni bi sal diye feryat ediyor resmen.:skandal:

Isyerimde yanimda calistirdigim bir ablamiz var onunda görümcesi ve eltisi her yıl 3 4 ay onlarda kaliyormus. Onlarda eve alinan kahvaltiligi çayı begenmiyormuslar.o zavallımda memnun etmek icin markete 2000tl borclanmis. Birgün ablayi yanima alip markete götürdüm ben ne alirsam onu götür eger birsey soylerlerse benim durumum bu begenmeyen kendi alsin diyeceksin dedim. Marketten en ucuzundan zeytin lor peyniri ve en ucuzundan çay ve corbalık tavuk kırık pirinc aldirdim. 3 gün daha kalip kacmislar. Halbuki görümce ve eltinin durumlari cok cok iyi. Kalmaya devam etselerdi işyerinde caycida kalan caylari süzüp guneşte kurutup eve götürtecektim . :dondurma:

Çok garip insanlar. Kocanız 1 ay orda kala kala onlarında gelmesine yer hazırlamış. Kocanız Sizin ailenizle de bu kadar vakit geçiriyor mu ? Siz istemedğiniz halde her yaz nasıl mecbur kaldınız ki bir hafta tamam da bir ay ? İstemediğiniz halde sizi neden zorladı ki ?

Çok garip insanlar. Kocanız 1 ay orda kala kala onlarında gelmesine yer hazırlamış. Kocanız Sizin ailenizle de bu kadar vakit geçiriyor mu ? Siz istemedğiniz halde her yaz nasıl mecbur kaldınız ki bir hafta tamam da bir ay ? İstemediğiniz halde sizi neden zorladı ki ?
ataerkiliz ya ondan

Çocuğumun bakıcısı var bekliyor bakmak için dedim. Pimpitikli olduklarından asla hem bakıcıya baktırmak istemiyorlar hem de kreşe göndermek. Evde üçü de kronik hasta. Ama işin ilginci ben çalışıyorum eve getirebilirim. Getirmiş olsam virüsü zaten çenelerinden duramam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X