• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin bencilliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Isyerimde yanimda calistirdigim bir ablamiz var onunda görümcesi ve eltisi her yıl 3 4 ay onlarda kaliyormus. Onlarda eve alinan kahvaltiligi çayı begenmiyormuslar.o zavallımda memnun etmek icin markete 2000tl borclanmis. Birgün ablayi yanima alip markete götürdüm ben ne alirsam onu götür eger birsey soylerlerse benim durumum bu begenmeyen kendi alsin diyeceksin dedim. Marketten en ucuzundan zeytin lor peyniri ve en ucuzundan çay ve corbalık tavuk kırık pirinc aldirdim. 3 gün daha kalip kacmislar. Halbuki görümce ve eltinin durumlari cok cok iyi. Kalmaya devam etselerdi işyerinde caycida kalan caylari süzüp guneşte kurutup eve götürtecektim . :dondurma:
Harika yaaaa😍😍😍 bayıldım buna

Harcamayin ,kit kanaat alin,cocugu krese verin,gelidimi icin sart diyin ,gitsin evinde yesin icsin ,is yerimde vakka var ,size de gecmesin diyin

ilk olarak suçlu eşiniz. gidip bir ay kaldığı için. herkesin evi barkı ayrı. idrak problemi var sanırım. sizi de anlıyorum eşe kalmak istemiyorum deyince ters tepiyor. bir değişik modeli bende var. ikinci olarak neden evinize çağırıyorsunuz? zaten siz çağırmasanız da onlar bir bahane bulup her türlü gelecek. çünkü ataerkil kafa yapısı. oğlumuzun yanına gidip haftalarca kalmalıyız mantığı. çünkü gelinin ne düşündüğünün ne hissedeceğinin hiçbir önemi yok. gelinin aynı evde rahat etmediğinin neden önemi olsun ki onlar için 😏😏😏 bir yolunu bulup göndermeniz hepiniz için en iyisi. artık sinir krizi mi geçirirsiniz, eş kişisini mi darlarsınız orası size kalmış. ama kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın olduğunuzu unutmayın. 🥰🥰

Siz cagirmissiniz onlar da gelmis. Sonunu bile bile neden cagiriyorsunuz o zaman? Vakalar tamamen bitene kadar kalirlar artik

O ev sizin de eviniz. Eşinizin anne babasını çağırıp bu kadar uzun süre kalmalarını istemesi ve sizin tepki göstermenize izin vermemesi haksızlık.
Üstelik evin genel sorumluluğu kadınların üstünde olduğundan evin asıl sahibi kadındır.
İnsan evinde rahat etmek ister. Yeri gelir yatar, yeri gelir yemek yapmaz, yeri gelir şortla, sütyensiz gezer. Eşinizin nasıl olsa anne babası. Rahatı yerinde. Sizin anne babanız bu kadar uzun kalsa ne tepki verirdi acaba?
Evinde oturduktan sonra hastalık orda çokmuş burda azmış ne farkeder? Diyelim iki yıl sürdü. İki yıl kalacaklar mı?
Ben bakıcıya söz verdim. İhtiyacıda var artık başlatıyorum diye bakıcıyı çağırın. Onlarada artık misafir gibi davranmayın. Sizde sürekli çok yoruluyorum diye konuşun.
Anne babalar elbette misafir edilir ama her şeyin bir sınırı olmalı. Evim benim alanım. Bu kadar uzun süre alanımın işgal edilmesine ben tahammül edemem. Heleki eşimin emrivakisi sonucu ise hiç katlanamam. Biraz isteklerinizi eşinize kabul ettirmek için artık tavrınızı koymalısınız bence.

Eşiniz evden çalıştığı için çağırmış olabilir mi onları

Bakıcı ile evde yalnız kalmamak için

Sonuçta annesi pişiriyor yediriyor çocuğa da bakıyor onun hayatı tıkırında

Şimdi bakıcı olsa yemek hazırlamak vs zor gelebilirdi eşine

Yediklerine ictiklerine bir sey diyemem ama bu kadar uzun sure kalinmaz. Gondermenin bir yolunu bulmaniz lazim

Eşim etkisiz eleman ben uğraşıyorum . Aynen canım bir mendil almadılar ne kadar fazlalığı varsa onları verdi çok kıyafet alır kıyafet verdi bir sürü. Ben de giymem diye dağıttım çok bozuldu. Onun modası geçmiş kıyafetine ihtiyacım yok çok şükür çalışıyorum varını yoğunu kendine harcar bu kadar bencil. Yazık kayınpeder evi döndürür zorla
kadının kendine aldığı kıyafet sizi ne ilgilendiriyor ister atar ister satar anladık sevmiyorsunuz bazı tuhaf huyları da varmış amenna ama abarttıkça abartmışsınız yokk 1 kilo kaşar yermiş bir kahvaltı da yok tüm maaşını yermiş tek başına yokkk elini cebine sokmazmış yok bana bir şey almadı maaşından bla blaaaa.iyi ki oğlum yok dedim şu an nedense

Yok eşim burda az diye çağırdı ama tabi onun keyfi yerinde çocukla ilgeliniyorlar. Bakıcıyla evimiz yakın evine bırakırdım başlatmış olsaydım. Şimdi de ne yapayım çok fazla göndereyim mi diyor. Vicdan yaptırıyor

kadının kendine aldığı kıyafet sizi ne ilgilendiriyor ister atar ister satar anladık sevmiyorsunuz bazı tuhaf huyları da varmış amenna ama abarttıkça abartmışsınız yokk 1 kilo kaşar yermiş bir kahvaltı da yok tüm maaşını yermiş tek başına yokkk elini cebine sokmazmış yok bana bir şey almadı maaşından bla blaaaa.iyi ki oğlum yok dedim şu an nedense
Sizin demekki benim gibi kayınvalideniz yok anlayamazsınız.

Sizin demekki benim gibi kayınvalideniz yok anlayamazsınız.
kayınvalidem yok evet vefat etmiş ben evlenmeden önce ama olsaydı da bu kadar irdelemezdim görmezden gelirdim bazı kusurlarını tahammül edemediklerime de sertçe uyarırdım tavır koyardım .Ama sizin asıl sorununuz eşinizle eşinizle iletişim sorununuz var maalesef.size gereken değeri vermiyor gibi geldi okuduğum kadarıyla

kayınvalidem yok evet vefat etmiş ben evlenmeden önce ama olsaydı da bu kadar irdelemezdim görmezden gelirdim bazı kusurlarını tahammül edemediklerime de sertçe uyarırdım tavır koyardım .Ama sizin asıl sorununuz eşinizle eşinizle iletişim sorununuz var maalesef.size gereken değeri vermiyor gibi geldi okuduğum kadarıyla
Yani yaşayınca irdelemeden maalesef olmuyor. Çok sabırlıyım ama bi yere kadar. Eşim değer verir ama asla onu doldurmam çok anlatmam annesiyle ilgili.

Yani yaşayınca irdelemeden maalesef olmuyor. Çok sabırlıyım ama bi yere kadar. Eşim değer verir ama asla onu doldurmam çok anlatmam annesiyle ilgili.

Anlatmayacaksınız ki o da evde

Sorunu göstereceksiniz

Kv oğlum bebek iki günlüğüne bize geldi eve bir geldim sıvı sabunun içine su koyulmuş

Eşime dedim bakkkk sabuna ne olmuş bunu söyle karışmasın

Belki bakıcı koymuştur dedi hadi ya dedim bakıcı kaç aydır bu evde böyle bir şey yapmadı da annen geldiğinde mi yaptı çok enteresan

Gösterin anlatmayın

Ama şunu yedi bunu içti gibi değil de düzeni bozmasına ilişkin şeyleri zira diğeri gerçekten eşinin gözünde çok çirkin olur

Anlatmayacaksınız ki o da evde

Sorunu göstereceksiniz

Kv oğlum bebek iki günlüğüne bize geldi eve bir geldim sıvı sabunun içine su koyulmuş

Eşime dedim bakkkk sabuna ne olmuş bunu söyle karışmasın

Belki bakıcı koymuştur dedi hadi ya dedim bakıcı kaç aydır bu evde böyle bir şey yapmadı da annen geldiğinde mi yaptı çok enteresan

Gösterin anlatmayın

Ama şunu yedi bunu içti gibi değil de düzeni bozmasına ilişkin şeyleri zira diğeri gerçekten eşinin gözünde çok çirkin olur
Aynen yapıyorum demek istediğinizi teşekkür ederim

Ay yaşamanız lazım haftada 1 kg tereyağını bitirir.inanın böyle şeyleri dert edecek insan değilim ama yaptıklarına karşılık böyle olunca üzülüyorum. Evimiz yok biraz birikim yapalım diyorum ama olmuyor. Ben onların evinde ne bulursam yerim. Kendi ister şunu al şunu yapalım hep güzel yemek olacak
Ay Allah sabır versin ne diyeyim. Bence de test sonucum pozitif çıkmış. Karantinada kalmam lazım deyip yollayın bari :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X