kayınvalidem ve görümcem

işten çıkınca ailesine gidiyor karnını doyuruyor sonra eve gelip yatıp uyuyor. hiç bana sormadı nasılsın karnın aç mı tok mu diye. hiçbir şey söylemeden eşyaları taşıdım depoya ailemin evine yerleştim. akşam bomboş bir eve gelmiş. ne boşanması diye soracak yüz var mıdır onda acaba
Şu mesajı okuyunca nedense içimin yağları eridi var mı bir gelişme

merhabalar tekrardan. aslında eşyaları kaçırmamın sebebi bir sinirle yapılan bir eylemdi. şimdi düşününce eşyalarda benim hakkım olduğunu düşünüyorum. 3 ay boyunca eve yalnızca benim param girdi. üstelik biz evlenmeden önce ben ve eşim para biriktirdik üzerine eşimin ve benim ailem para ekledi öyle dizdik evi. evin ortak parası olan eşimin maaşı onun ailesine gitti 3 ay boyunca. altınları da avukat masraflarına harcamayı düşünüyorum. ondan nafaka falan istemiyorum çocuğum yok sadece boşanıp kendi evimi tutup kendi başıma yaşamak istiyorum. almadığım nafakaya saysınlar
Ben senin yerinde olsam nafaka isterim. Sırf gıcıklık olsun diye. Bugüne kadar ne kadar sinir olduysan şimdi de karşı taraftan çıksın diye. 100 lira bile olsa her ay sinirleri bozulsun diye isterim.

İlk mesaja son gelişme şu sayfada diye ekle istersen. İnsanlar ona göre yorum yapmaya devam ediyorlar.

merhabalar öncelikle. benim de bir derdim var ama bunu buraya yazıp yazmamak arasında gidip geldim. çünkü görümcem bu forumu kullanıyor olabilir ve yazdıklarımdan bunu yazanın ben olduğunu anlayabilir. üstü kapalı bir şekilde anlatmaya çalışacağım. 3 ay önce evlendim ben. ne benim ailemin ne de eşimin ailesinin maddi durumu iyi değil. ikimiz de çalıştık para biriktirdik iki aile de birikimlerini koydu ortaya önce eşyaları çeyizleri aldık sonra evi tuttuk en son da nikah kıydık. düğünümüz olmadı nikah salonunda akrabalar altın taktı. neyse eşimle evlenmek için 1 yıl bekledik çünkü gireceği iş için bir kaç eğitim alması gerekiyordu eğitim aldıktan sonra para biriktirdik birlikte. evin eşyasıydı çeyiziydi derken biriktirdiğimiz paraları harcadık haliyle. ben aldığım tüm maaşımı eve harcıyorum fakat eşim tüm maaşını gidip annesine veriyor. görümcem biz sevgiliyken bana karşı çok iyiydi şimdi onlara gittiğimizde yüzüme bile bakmıyor önceden bana hemen kahve yapıp getirirdi şimdi diyor ki bi kahve yapanımız yok diyor. neyse diyorum 19 yaşındaki kıza mı alıncam diyorum giriyorum kendim yapıyorum kahveleri. kayın pederim dünya tatlısı bir adam bazen bize geliyor çift sarılı yumurta aldım size kızım diyor hal hatır sormaya geldim diyor 1 saat oturamıyor adam bizde görümcem arayıp hemen eve gel beni sinirlendirme diyor. eşime diyorum ki kirayı ben ödeyeyim faturaları sen öde diyorum tamam diyor sonra ne oluyorsa maaş alacağı gün annesi çağırıyor gidip tüm parasını annesine veriyor. ben de mecbur kendi paramla koca evi döndürmeye çalışıyorum hem o kadar çalışıp yoruluyorum hem ev işi yapıp adama yemek yapıyorum hem de geçim derdinden zor uyuyorum ben ne yapayım bana bi akıl verin ya kendi aileme de anlatamıyorum olayı çünkü annem cabbar bir kadındır arayıp carlar kayınvalidemle görümceme eşime de lafları sayar sonra karşılık alırsa bir daha asla görüşmez bu sefer sağlıklı bir evliliğimiz olmaz. ben ne yapıcam büyük dertteyim afedersiniz eşimin traş bıçağından köpüğüne kadar ben alıyorum evde tüm yük benim üstümde kayınvalidemin emekli maaşı var kayınpederimin emekli maaşı var görümcem iyi bir restorantta aşçı ona rağmen eşimin aldığı 3 kuruş paraya el koyuyorlar zaten biz görüştüğümüz zamanlar bi çay içmeye bile gidemiyoduk 5 kuruş parası olmuyordu cebinde parkta annemin evinde veya kayınvalidemin evinde görüşüyorduk en fazla. ben maddiyata önem veren biri değilim öyle olsam hiç evlenmezdim bile eşimle ama böyle olacağını da bilemedim ben ne yapıcam
Eşiniz bence çok sorunlu.Ayrıca herkese artık kendı evınız evlılıgınız oldugunu anlatmanız lazım.

Keşke baştan izin vermeseydiniz bunlara. Geçen birine daha yazmıştım. Kocam saf, biz iyi geçiniyoruz diyorsunuz ama hiç dişinizi göstermiyorsunuz ki olaylara. Neden kavga edesiniz..

Adam yok resmen evlilikte. Kendinize ev arkadaşı bulsanız daha verimli olurdu bunca ay.

Geçmiş olsun artık kurtulmaya bakın. Avukkatla görüşün hemen

Ailesi oğullarının yuvası olsun istemedi demek... Yazık. Annesinde yemek yiyip eve geliyor, annesi karınla gel ya da git onunla ye demiyor.
Konu sahibi üzülmeyin bu adamla aile olamayacaktınız zaten. Hayırlısı olsun.

biriktirdiğimiz paranın üzerine para ekleyip ev dizmemizde yardımcı oldular (benim ailem de para ekledi) onu ödemeye çalıştığını söyledi. düğün yapılmadı sadece takı takıldı ve eşya için para eklendi birikmiş paranın üzerine onun derdindeler
Bir miktar isteseler anlayacağım tamamını onlara veriyor, evin masrafları ile ilgilenmiyor bir de yemeği orada yiyor. Siz boşanırken 3 ay evi geçindirmediğini de söyleyin. Ailesinde yediğini de söyleyin. Nafaka vs ne varsa isteyin. Bunlara böyle gerek.

merhabalar öncelikle. benim de bir derdim var ama bunu buraya yazıp yazmamak arasında gidip geldim. çünkü görümcem bu forumu kullanıyor olabilir ve yazdıklarımdan bunu yazanın ben olduğunu anlayabilir. üstü kapalı bir şekilde anlatmaya çalışacağım. 3 ay önce evlendim ben. ne benim ailemin ne de eşimin ailesinin maddi durumu iyi değil. ikimiz de çalıştık para biriktirdik iki aile de birikimlerini koydu ortaya önce eşyaları çeyizleri aldık sonra evi tuttuk en son da nikah kıydık. düğünümüz olmadı nikah salonunda akrabalar altın taktı. neyse eşimle evlenmek için 1 yıl bekledik çünkü gireceği iş için bir kaç eğitim alması gerekiyordu eğitim aldıktan sonra para biriktirdik birlikte. evin eşyasıydı çeyiziydi derken biriktirdiğimiz paraları harcadık haliyle. ben aldığım tüm maaşımı eve harcıyorum fakat eşim tüm maaşını gidip annesine veriyor. görümcem biz sevgiliyken bana karşı çok iyiydi şimdi onlara gittiğimizde yüzüme bile bakmıyor önceden bana hemen kahve yapıp getirirdi şimdi diyor ki bi kahve yapanımız yok diyor. neyse diyorum 19 yaşındaki kıza mı alıncam diyorum giriyorum kendim yapıyorum kahveleri. kayın pederim dünya tatlısı bir adam bazen bize geliyor çift sarılı yumurta aldım size kızım diyor hal hatır sormaya geldim diyor 1 saat oturamıyor adam bizde görümcem arayıp hemen eve gel beni sinirlendirme diyor. eşime diyorum ki kirayı ben ödeyeyim faturaları sen öde diyorum tamam diyor sonra ne oluyorsa maaş alacağı gün annesi çağırıyor gidip tüm parasını annesine veriyor. ben de mecbur kendi paramla koca evi döndürmeye çalışıyorum hem o kadar çalışıp yoruluyorum hem ev işi yapıp adama yemek yapıyorum hem de geçim derdinden zor uyuyorum ben ne yapayım bana bi akıl verin ya kendi aileme de anlatamıyorum olayı çünkü annem cabbar bir kadındır arayıp carlar kayınvalidemle görümceme eşime de lafları sayar sonra karşılık alırsa bir daha asla görüşmez bu sefer sağlıklı bir evliliğimiz olmaz. ben ne yapıcam büyük dertteyim afedersiniz eşimin traş bıçağından köpüğüne kadar ben alıyorum evde tüm yük benim üstümde kayınvalidemin emekli maaşı var kayınpederimin emekli maaşı var görümcem iyi bir restorantta aşçı ona rağmen eşimin aldığı 3 kuruş paraya el koyuyorlar zaten biz görüştüğümüz zamanlar bi çay içmeye bile gidemiyoduk 5 kuruş parası olmuyordu cebinde parkta annemin evinde veya kayınvalidemin evinde görüşüyorduk en fazla. ben maddiyata önem veren biri değilim öyle olsam hiç evlenmezdim bile eşimle ama böyle olacağını da bilemedim ben ne yapıcam
ben işi bırakıyorum diye bilöf yap. zaten zenginiz maaşını annanlere bırakacak kadar çalışmama gerek yok o zaman de

Bence eşin parasını ailesine vermiyor kumara yatırıyor olabilir

Back
X