Kayınvalidemin bencilliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😂😂 yapıyorum onu. Geçen saçı kalmış banyoda saçın kalmış dedim ben hiç bırakmam hep alırım da diye üste çıkmaya çalıştı. Çok şükür ekonomik özgürlüğüm var ama yuvamı da yıkmak istemem
Boyle bısey ıcın yıkılan yuva zaten yuva degıldır cunku cok basıt bır sorun. Kimse kımseyı ıstemedıgı yerde kalmaya zorlayaMaz annesı babası da olsa. Zaten aranızda sevgı saygı varda ısteklerınızı kabul eder mantık cercevesınde esınız.

Aynen gerçekten 😍ben hiç eksik etmem 2 3 milyarlık alışveriş yapıyorum az mı ? İnanın diyorum ya alırım her şeyi ama böyle bol bol kullanınca da kendimi enayi gibi hissediyorum.
Yapmayın işte. Sizin gibi ev sahibi bulsam ben bile gitmem. Girin markete, ne kadar ucuz market markası bulursanız doldurun. Öyle canınızı da çıkarmayın işten gelip yemek hazırlıcam temizlik yapcam diye. Benim kaynana da zamanında çok döndü etrafımda, hizmet aradı. Oralı bile olmadım.

Boyle bısey ıcın yıkılan yuva zaten yuva degıldır cunku cok basıt bır sorun. Kimse kımseyı ıstemedıgı yerde kalmaya zorlayaMaz annesı babası da olsa. Zaten aranızda sevgı saygı varda ısteklerınızı kabul eder mantık cercevesınde esınız.
Aynen haklısınız öyle olması gerekir. Ben hr gittiğimizde çok ağlardım ilk zamanlar

Ay yaşamanız lazım haftada 1 kg tereyağını bitirir.inanın böyle şeyleri dert edecek insan değilim ama yaptıklarına karşılık böyle olunca üzülüyorum. Evimiz yok biraz birikim yapalım diyorum ama olmuyor. Ben onların evinde ne bulursam yerim. Kendi ister şunu al şunu yapalım hep güzel yemek olacak
Ben seni anlıyorum açıkçası evde bolca var diye bol bol yiyip yarınlar yokmuşçasına midesini tıka basa dolduranlardan hazzetmem.

Virüs çoksa olduklari yerde oturadursunlar evlerinde evin icinde nerden bulacak gerekli tedbirleri aldiktan sonra ama sizde gidip 1 ay kaliyormussunuz siz kalirsaniz onlarda gelir kalir şahsen ben boyle muamele gorsem gidip kalmazdim birde siz hazirlamiyor musunuz yemekleri vs ona gore hazirlayin peynir domates salatalik koyun illa farkli seyler mi istiyorlar arada birde yapiyorsaniz bunun lafi edilmemeli sizde yiyorsunuzdur sonucta 2 onlar tek cocuk desem 3 de siz 5 kisi giderin fazlalaşması normal

Virüs çoksa olduklari yerde oturadursunlar evlerinde evin icinde nerden bulacak gerekli tedbirleri aldiktan sonra ama sizde gidip 1 ay kaliyormussunuz siz kalirsaniz onlarda gelir kalir şahsen ben boyle muamele gorsem gidip kalmazdim birde siz hazirlamiyor musunuz yemekleri vs ona gore hazirlayin peynir domates salatalik koyun illa farkli seyler mi istiyorlar arada birde yapiyorsaniz bunun lafi edilmemeli sizde yiyorsunuzdur sonucta 2 onlar tek cocuk desem 3 de siz 5 kisi giderin fazlalaşması normal
Tabi giderin artması normal ama bende aşırı zengin değilim

İki çeşit ana yenecek bişey olur kahvaltıda. Bazen o bazen ben hazırlarız

Eksik hiç bişey olmayacak evde şu eksik bunu da al ben çayın yanında akide şekeri yiyorum onu da al aynen böyle fazlası var eksiği yok. Çocuk gibi. Zeytinyağı alıyoruz bize de alın.ben mi anneyim o mu belli değil. Ekmek aldım paketli 20 tane büyük boy da vardı. Alırken ne kadar abartmışsınız yuh dedi. Daha alışveriş yapalı 10 gün oldu ekmek bitti.her şeye burnunu sokması beni gıcık ediyor

İyi de kötü de olsa kendi annemin evinde bile 1 ay kalmam hastalık vs. gibi bakmam gereken sebepler dışında. Bir de rahatsız oluyormuşsunuz niye bu kadar pasifsiniz? Çalışan kadınsınız eşinizden korkmayın ya bu kadar.. Çocuğu kreşe mi vereceksiniz, bakıcı mı gelecek kv kim ki karışıyor? Yaşına göre ne uygunsa bir yol çizin onlara da çocuğa bakmanıza gerek kalmadı deyip teşekkür edin. Eşimin anne, babası kırılacak diye ben neden kırılıp, ezilip, büzüleyim ki? Benim huzurum yoksa kimsenin de olmasın der geçerim. Eşiniz sizi çok baskılıyor bence

İyi de kötü de olsa kendi annemin evinde bile 1 ay kalmam hastalık vs. gibi bakmam gereken sebepler dışında. Bir de rahatsız oluyormuşsunuz niye bu kadar pasifsiniz? Çalışan kadınsınız eşinizden korkmayın ya bu kadar.. Çocuğu kreşe mi vereceksiniz, bakıcı mı gelecek kv kim ki karışıyor? Yaşına göre ne uygunsa bir yol çizin onlara da çocuğa bakmanıza gerek kalmadı deyip teşekkür edin. Eşimin anne, babası kırılacak diye ben neden kırılıp, ezilip, büzüleyim ki? Benim huzurum yoksa kimsenin de olmasın der geçerim. Eşiniz sizi çok baskılıyor bence
Evet baskı var yalan değil. Her şeye kızıp bağırır o da gelip benimle konuşmaz.

Ne siz gidip kalacaksiniz ne onlar gelip sizde gunlerce kalacak hastalik vs durumlari haric bunun cozumu budur
Aynen öyle yapmak gerekiyor ama biz ikimizde tek çocuk eşimle. Bayramda yalnız bırakmayalım diye yanımıza gelirler ayrı bayram geçirmedim hiç. Genelde onlar gelir gitmezsek kayınvalidem gelmişken 10 günden az kalmaz

Buraya yazanlarin cogu gelin konumunda galiba..Yarin oglunuzun evinde yediginiz peyniri gelip buraya yazan bi gelininiz olursa cok üzülürsünüz benden soylemesi..Kaynana da nor mal degilmis zatende.. Bir cocuk yetistiriyorsun gozunun ıçine bakiyorsun ve gelinen noktaya bakin..

Buraya yazanlarin cogu gelin konumunda galiba..Yarin oglunuzun evinde yediginiz peyniri gelip buraya yazan bi gelininiz olursa cok üzülürsünüz benden soylemesi..Kaynana da nor mal degilmis zatende.. Bir cocuk yetistiriyorsun gozunun ıçine bakiyorsun ve gelinen noktaya bakin..
Çocuğum olur ve evlenecek yasa gelip evlenirse evinde aylarca kalmam. Kaldigim yerde de mutfak alışverişi yaparım. Benim kv de de böyledir bize gelince alışveriş vs yapar biz de onlara gidince yaparız. Ben böyle gördüm. Ayrıca 10 günden fazla kalmayı doğru bulmuyorum.

Bende kaynana olacağım ama seviyemi korurum. Her şeye burnumu sokmam. Ayrıca ben onlara bakmak için okumadım ki. Yanlış mı düşünüyorum. Desteği olsa anlarım. Ben düğünğmde rezil olmasınlar diye bileziğimi bile kendim krediyle alıp onlara taktırmış insanım. Siz de peynir e takılmışsınız pes

Çocuğum olur ve evlenecek yasa gelip evlenirse evinde aylarca kalmam. Kaldigim yerde de mutfak alışverişi yaparım. Benim kv de de böyledir bize gelince alışveriş vs yapar biz de onlara gidince yaparız. Ben böyle gördüm. Ayrıca 10 günden fazla kalmayı doğru bulmuyorum.
Aynen bende aylarca evinde kalıp rahatsız etmem. Ama bana ihtiyaçları varsa her zaman koşarım maddi manevi bu böyle de olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X