- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
“Anne çocuğa birşey olacak neden zıplatıyorsun?” Serzenişine karşılık “burası senin evin mi?” Cevabını veren bir kadına karşı ne desem boş! Yaptığı savunmayla zaten amacını niyetini zihniyetini açıkça ortaya sermişken millet de savunmaya geçmiş kvyi! Kadın diyorki bu ev benim, toruna istediğimi yaparım, oturulan evin sahibi olunca içindeki herkesin de üzerinde hak idda eden bir cinse karşı nasıl abartmış olunuyor pardon???
Bebek daha 4 aylıkmış, su gb şu an eti kemiği! Millet egosunu torun üzerinden tatmin edecek diye aman ağzımızı açmayalım yani öyle mi???
Konu sahibi bir an önce evi ayırmaya bakın yoksa daha bu bebenin yürümesi var ek gıdası var wc eğitimi var... tüm bunlara “ev benim” zihniyetiyle yaklaşan bir cinsi idare etmeye çalışarak nasıl katlanırsın bilemedim.
Bebek daha 4 aylıkmış, su gb şu an eti kemiği! Millet egosunu torun üzerinden tatmin edecek diye aman ağzımızı açmayalım yani öyle mi???
Konu sahibi bir an önce evi ayırmaya bakın yoksa daha bu bebenin yürümesi var ek gıdası var wc eğitimi var... tüm bunlara “ev benim” zihniyetiyle yaklaşan bir cinsi idare etmeye çalışarak nasıl katlanırsın bilemedim.