eşin sürekli tayincide olsa yatırım yapmak kötü birşey değil ki yerleşik hayata geçince satar istediğiniz gibi alırsınız..ayrıca siz emekli olana kadar kim öle kim kala..daha evlenmeden 30 yıl sonrasını düşünmeyin ..ayrıca tapu müstakbel eşinizin üstüne olursa neden satmanıza karışsın yani ben durumu şahsen hayatınıza müdahale olarak kabul etmıyorum ha aynı binada oturmak istemem diyip nişanlın baska bir yerden ev almaya ikna olabılır belkı
yanlış anlamayın ama bazı evlenecek olan gelin adayları o kadar nankör ki karşı taraf ev alsa bir türlü almasa bir türlü..ekimde düğünün varmış acelesimi kalmış artık
ev almamızı istemeleri kötü değil tabiki ama bana desinlerdki araştırın edin kendi istediğinizi alın.. yok bu ev olcak diyolar, bizim için kredi araştırıyolar ben buna bozuluyorum. nankörlük değilki benim yaptığım içime sinmiyor işte... başka ev alalım diyorum ama hayır diyolar illa o ev.. ya ev değerlencek bişey değil, semti iyi değil, ev iyi değil. ben istiyorumki antalyadan değeri artıcak bi yatırım yapıyım mesela. acelesi mi kalmış diyosunuz ama bizim nişanlımla yurt dışını gezme hayallerimiz vardı. ilk bi kaç sene gezicektik, evliliğimizin tadını çıkarıcaktık. şimdi evlenip borç altına girince yapabilcek miyim bunları, hayır