Kayınvalidemin canına okudum

Anlattığın olaydaki bayan belli ki herşeyi göze almış zaten..Kocasını gözden çıkarınca da "giderayak kaynanamı da döveyim, içimde kalmasın"diye düşünmüş olmalı..

Boşandığı adam hakkında ne desem boş, zaten davranışları nasıl bir insan olduğunu anlatmaya yetiyor..

Madem karısını bu denli seviyordu, zamanında annesinin dolduruşuna gelip, yuvasının dağılmasına sebep olmadan önce karısına, evine sahip çıksaydı..

zaten o kadını cinnet noktasına getiren koca değil mi, basiretsiz erkek modeli işte

haddini bileceksin..terbiyeden bahseden biri burda konuyu açan kişiye usturupcazsa laflar sarfetmez..benim eşime pısırık deme cesaretini nerden buluyorsun sen...ve de terbiyeden bahsediyorsun ?

benim eşim pısırık olsaydı ben kayınvalidemi beş sene tepemde gezdirmezdim..yüz bulupta astarını isteyen bir kişiliğim olsaydı evlendikten yıllar sonra değilde, taa başında yapardım terbiyesizliğimi..

haddini bil...BÜYÜK BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLMEZSE EL KIZI GELİR ÖĞRETİR.....sözüm doğrudur..herkes günü geldiğinde ektiğini biçmeye mahkumdur..bu sadece gelin ve kaynana ilşkisinde geçerli değil tüm ilişkilerde böyle..

allah senin büyüklerinin yardımcı olsun derken beni tanımadan nasıl böyle konuşursun..sen ne kadar tanıyorsun beni ?
asıl empati yapmaktan yoksun ve kör bir zihniyeti olan senin gibi bir insanın eşine ve ailesine allah sabır versin...eleştiriyi yapacaksan düzgün yapacaksın..benim eşime hakaret ediyorsun hemde hiç tanımadığın halde, kayınvalidene kendi eşine kimbilir neler yapıyorsun...

sizin gibi körleşmiş zihniyetlerle uğraşmakla geçiyor ömrümüz..biraz gelişin yaaa

Peki Kadesa olmaz ya oldu diyelim;

Annen bişey söyledi kayınvalideni ağlattı.Kocan gidip annenin evinin önünde olay çıkartıp kapıyı yumruklasa ne yaparsın?

Ben o adamı boşarım valla.

Son düzenleme:
Peki Kadesa olmaz ya oldu diyelim;

Annen bişey söyledi kayınvalideni ağlattı.Kocan gidip annenin evinin önünde olay çıkartıp kapıyı yumruklasa ne yaparsın?

Ben o adamı boşarım valla.

zaten eşim ona cesaret edemez:) cesaretten de ziyade ne olursa olsun bunun çok yanlış bir davranış olduğunu bilir ve bunu yapmaz asla..ama öyle birşey yapsa annem hatalı bile olsa eşimden çok soğurdum..boşanırım diyemem,bu konuda kesin konuşmak istemem..ama bir daha eskisi gibi olur muyuz işte orası zor.

Sizi tanımam için şu mesajınızı okumam bile yeterli.
Bakın benim üslubum ortada ve bu mesaj bile sizi ''haddini bil''diye bas bas bağırmaya yetti.
Hiç yanılmadığımı ıspatlamış oldunuz yani.
Eleştiriyi yaparken ben size siz diye hitap ediyorum siz bana basbas bağırıyorsunuz.
Öfke kontrol probleminiz var sanırım.
Bizim gibi körleşmiş zihniyetler büyüklere saygısızlık yapmayı malesef öğrenemeyecek sanırım hiçbir zaman.

Annenizi ağlayacak noktaya getirmesi hiç hoş değil, ama sizin kapısına kadar gidip de kendinizin de dediği üzere çingenelik yapıp da avaz avaz bağırmanız hoş olmamış. Ne olursa olsun karşınızdaki sizden yaşça büyük bir insan. Yaşına hürmeten susmalıydınız. Çok dolduysanız,iplerin kopmasını istiyorduysanız da yüz yüze, kimse yokken bunları söylemeliydiniz. Neyse olan olmuş zaten hayat da sizin hayatınız kuracağınız cümlelerden sadece siz sorumlusunuz. Sadece bunun öğütlenecek bir şey olamayacağını farkına varmanızı isterim.. Kendini ezdirmemek için böyle olaylar çıkarmasının lüzumu yok insanın, terbiye uslupları içerisinde de aklından geçenleri aktarabilmeli..

Son düzenleme:
amann arkadaşlar..olayın üzerinden 1 sene geçti..bence yorum yapmayı bırakın..zaten mesaj gönderdim bu konunun kapatlması için..eminim en kısa sürede kapatıcaklar..

üzerinden yıl geçmiş bir olayın yorumunu yapmak saçma geliyor bana....ozaman yeni doğum yapmıştım..şimdi çocuklarım 1,5 yaşına girecek nerdeyse..dediğim gibi üzerinden kaç bayram geçti çocukların doğum günleri oldu vs vs..tabiyki böyle durumlarda hep görüşüldü..ama onu hiçbirzaman affetmeyeceğimi çok iyi biliyor...

herkese yuvalarında mutluluk ve huzur diliyorum..

iyi akşamlar

benim annem diyabetli, anneme bu muamele yapılsa büyük ihtimal şekeri fırlar bende sebep olanların alayını tekmili birden hizaya sokarım bu kadar açık bu kadar net, ben 1 ay hastanede annemin başında beklemişim nefesini dinlemişim ölüp ölmediğini kontrol etmek için, isterse adam beni boşar isterse çatır çatır kavga eder vız gelir tırıs gider, bazılarımız bazılarımız kadar hanımefendi değil demek ki yapcak bişey yok.

bencede aradan 1 yıl geçmiş konuşmaya değmezz ozamnki piskolojiyle bir hata yapmışsın

ayh çok saçmasınız..... konu olmuş bitmiş çoktan hala ne diye yorum yazıp konu sahibini geriyosunuzki.....konu sahibi yeni konuların yok mu :) yoksa sabaha kdr işin var :)

ayh çok saçmasınız..... konu olmuş bitmiş çoktan hala ne diye yorum yazıp konu sahibini geriyosunuzki.....konu sahibi yeni konuların yok mu :) yoksa sabaha kdr işin var :)

yeni konusu var yada yok saçmasınız demekde ne oluyo

kız size açık açık yorum yapmayın artık dio yönetime bildirdim dio herkes hala yorum yapıcam derdinde bide yıl geçmiş yha...doğru veya kötü sonuçta olmuş itmiş

Ben açıkcası konunun tarihine bile bakmadım,forumda son yorum yazılan konu olduğu için gözüme çarptı ve girip yorumda bulundum. Konu kapanana kadar isteyen istediği yorumu yapmakta özgürdür.. Eğer bu saçmalama ise siz de yorum yaparak saçmalamış olmadınız mı demin ? :26:

Son düzenleme:
bn konuyla ilgili yorumda mı bulundum jnm.....??? tabi ki herkes konu açık olduğu surece herkes yorum yazar ama kız belirtti istemediğini ...e anlayış nerde kaldı o zaman ?

Konu açık mı açık arkadaşım kimse durup da 40 küsür sayfayı okumuyor her zaman, gözden kaçmış olabilir. Saçma olan şey senin uslübün.

Konu açık mı açık arkadaşım kimse durup da 40 küsür sayfayı okumuyor her zaman, gözden kaçmış olabilir. Saçma olan şey senin uslübün.

ama son bikaç sayfa okunur dimi....bnim en azından sadece ulübüm saçma....ok? hadi uğraşamycam tek tek sizle kafanıza göre..

ama son bikaç sayfa okunur dimi....bnim en azından sadece ulübüm saçma....ok? hadi uğraşamycam tek tek sizle kafanıza göre..

Sizle uğraşamayacağım vs. Ne kadar çirkin, koşarak uzaklaşıyorum zira saygının olmadığı bi'alanda cevap yazmak yersiz. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…