canım hiç değişil gelmesin ben bunun örneklerini çok duydum çok gördüm, yakın bi arkadaşımın annesi boşanma hikayesini anlatmıştı, yıllarca kocasından da kayınvalidesinden de çok çekmiş, kaynanası sürekli ben oğluma şunu alacaktım bunu alacaktım diyip duruyomuş,kocaman 2 kız torunu var kadının hala bu muhabbetleri yapıyomuş düşünün,oğlunu fitleyip çocukların gelinin üstüne salıyomuş, bi bayram günü kayınvalidesi gene sinirini bozunca annesi arkadaşıma demişki: kardeşini al çık dışarı, kızlar çıkmışlar bizim hatun kv'yi omuzlarından tuttuğu gibi duvardan duvara çalmış sen benden ne istiyosun diye al demiş oğlunuda boşuyorum, ve boşanmış, kadın şimdi her anneler gününde arıyo, bayramlarda arıyo hediyeler alıyo boşadığı adam yıllardır totosundan ayrılmıyo, deveyi diken ...demişler çok inanırım bu söze
Anlattığın olaydaki bayan belli ki herşeyi göze almış zaten..Kocasını gözden çıkarınca da "giderayak kaynanamı da döveyim, içimde kalmasın"diye düşünmüş olmalı..
Boşandığı adam hakkında ne desem boş, zaten davranışları nasıl bir insan olduğunu anlatmaya yetiyor..
Madem karısını bu denli seviyordu, zamanında annesinin dolduruşuna gelip, yuvasının dağılmasına sebep olmadan önce karısına, evine sahip çıksaydı..
Bu kadar olay çıkarttınız ve eşiniz sadece size yakıştıramadımı?
Eşinizin pasifliği sizin bu kadar yüz bulmanıza sebep olmuş demekki.
Kayınvalidenizden 5 yıl boyunca çektikleriniz size bu terbiyesizliği yaptırmış ya,bence birde ona sormak lazım.Ne şartlar altında hangi davranışlarda bulunmuş kadın.Kapısına dayanıp bağıracak kadar çirkin bir davranışı hiçbir şartta bir kadına yakıştıramam.O yüzden daha öncede kayınvalideyle ilişkinizde sizinde en az onun kadar problemli olduğunuzu düşündüm.
Yaptığınız davranış alkışlanmalı gibi birde burda insanlara tavsiye etmeyin lütfen.''Büyük büyüklüğünü bilmezse el kızı gelir öğretir ''ne demek.Allah sizin büyüklerinizin yardımcısı olsun.
konu sahibi arkadaşım yaptığın davranışı doğru bulmamakla birlikte benim anneme de laflar söylense,ağlatılsa sakin kalamazdım..belki senin gibi yapmazdım ama öyle oturup içime atmayacağım da kesin
Peki Kadesa olmaz ya oldu diyelim;
Annen bişey söyledi kayınvalideni ağlattı.Kocan gidip annenin evinin önünde olay çıkartıp kapıyı yumruklasa ne yaparsın?
Ben o adamı boşarım valla.
haddini bileceksin..terbiyeden bahseden biri burda konuyu açan kişiye usturupcazsa laflar sarfetmez..benim eşime pısırık deme cesaretini nerden buluyorsun sen...ve de terbiyeden bahsediyorsun ?
benim eşim pısırık olsaydı ben kayınvalidemi beş sene tepemde gezdirmezdim..yüz bulupta astarını isteyen bir kişiliğim olsaydı evlendikten yıllar sonra değilde, taa başında yapardım terbiyesizliğimi..
haddini bil...BÜYÜK BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLMEZSE EL KIZI GELİR ÖĞRETİR.....sözüm doğrudur..herkes günü geldiğinde ektiğini biçmeye mahkumdur..bu sadece gelin ve kaynana ilşkisinde geçerli değil tüm ilişkilerde böyle..
allah senin büyüklerinin yardımcı olsun derken beni tanımadan nasıl böyle konuşursun..sen ne kadar tanıyorsun beni ?
asıl empati yapmaktan yoksun ve kör bir zihniyeti olan senin gibi bir insanın eşine ve ailesine allah sabır versin...eleştiriyi yapacaksan düzgün yapacaksın..benim eşime hakaret ediyorsun hemde hiç tanımadığın halde, kayınvalidene kendi eşine kimbilir neler yapıyorsun...
sizin gibi körleşmiş zihniyetlerle uğraşmakla geçiyor ömrümüz..biraz gelişin yaaa
amann arkadaşlar..olayın üzerinden 1 sene geçti..bence yorum yapmayı bırakın..zaten mesaj gönderdim bu konunun kapatlması için..eminim en kısa sürede kapatıcaklar..
üzerinden yıl geçmiş bir olayın yorumunu yapmak saçma geliyor bana....ozaman yeni doğum yapmıştım..şimdi çocuklarım 1,5 yaşına girecek nerdeyse..dediğim gibi üzerinden kaç bayram geçti çocukların doğum günleri oldu vs vs..tabiyki böyle durumlarda hep görüşüldü..ama onu hiçbirzaman affetmeyeceğimi çok iyi biliyor...
herkese yuvalarında mutluluk ve huzur diliyorum..
iyi akşamlar
ayh çok saçmasınız..... konu olmuş bitmiş çoktan hala ne diye yorum yazıp konu sahibini geriyosunuzki.....konu sahibi yeni konuların yok mu :) yoksa sabaha kdr işin var :)
ayh çok saçmasınız..... konu olmuş bitmiş çoktan hala ne diye yorum yazıp konu sahibini geriyosunuzki.....konu sahibi yeni konuların yok mu :) yoksa sabaha kdr işin var :)
Konu açık mı açık arkadaşım kimse durup da 40 küsür sayfayı okumuyor her zaman, gözden kaçmış olabilir. Saçma olan şey senin uslübün.
ama son bikaç sayfa okunur dimi....bnim en azından sadece ulübüm saçma....ok? hadi uğraşamycam tek tek sizle kafanıza göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?