Kayınvalidemin canına okudum

Tekrar tekrar hatırlayıp,psikoloji bozmaya gerek yok cidden.
Olan olmuş,kalan sahalar gelinindir: )

kelebe_k, konunuzu ilk kez gördüm ve sadece sizin ilk yazdığınızı okudum..

Kayınvalidenizle olan geçmişinizi de bilmiyorum haliyle..
Ama gidip mahallesinde avazınız çıktığı kadar bağırmak yerine, evine gidip güzel güzel konuşsanız olmaz mıydı?
Mahallenin ortasında o şekilde bağırmanız bana pek hoş görünmedi doğrusu..

Gerçi kayınvalidenizin bu olaydan sonra etrafınızda dört dönmesi de değişik geldi bana:44:

Kocanız ne dedi tüm bu olanlara peki?

Konu tekrar canlanmisken : )
Bende merak ettim esin ne dedi bu olaya?
Ve suan ki iliskiniz ne kayinvalidenle?

Bence de hic kimseyi ayiplamamak lazim.
Yarin basimiza neler gelebilecegini biliyormuyuz?

aahhhh bende yapabilsem böyle bişi 10 senedir aynı şey bizimki keşke ona cevap verebilecek birine eziyet etse söylese ama bizimki engelli kaynıma eziyet ediyor(kendisi üvey) ve biz iyiliğine bişi söylesek bile ortalığı ayağa kaldırıyor geçen biraz sert çıktım onu bile kullandı ağlamalar bağırmalar ama inanın bende aynı şeyi yapmak istiyorum az kaldı ama mahalleye değil tüm türkiyeye rezil edecem onu

Konu tekrar canlanmisken : )
Bende merak ettim esin ne dedi bu olaya?
Ve suan ki iliskiniz ne kayinvalidenle?

Bence de hic kimseyi ayiplamamak lazim.
Yarin basimiza neler gelebilecegini biliyormuyuz?

hakketten konu tekrar canlandı ama canlanmasın lütfen..

eşim bana yakıştıramadı..keşke eve çıksaydın orda konuşsaydın dedi....ee neticede mahallede bunu yapmak hoş bir durum değil yani...
ama o an gözlerim dönmüş gibiydi..öfkemden 2 gün normale dönemedim..hiçbirşey demedi tepki vermedi..evliliğimiz aynen devam ediyor...bayramlarda kayınvalideye giderken beni tembihliyor..bak annem arayı düzeltmeye çalışıyor sende artık ona karşı normale dön diyor..ama ısrar etmiyor baskı yapmıyor..bende ona karşı öfke aynen devam...sakin sakin oturabildiğime şükretsin..fazlasına gerek yok...

şu ağlama zırlama olayı benim kaynanada da vardı..duygusal zaafını kullanırdı milletin..uyanık saflardan..

kayınvalide yok ya hayatımda çok memnunum..neolur hayatımada girmesin bidaha...

Sende haklisin bazen gecmise bir sünger cekmek gerek istersen konuya kilit vurmalarini rica edebilirsin olur olmaz yorumlarda geliyor nihayetinde...

Ben yeni evliyim 3 aylik. Ne nisanliyken ne dügünden sonra hic sorunumuz olmadi. Ama dügündne önce ufak bir kriz yasadik. Yani seni anliyorum. Bazen insan doluyor ve bir anda (ama dogru ama yanlis) patlayi veriyor.

Rabbim esinle mutlulugunu bozmasin insaAllah : )

bana karşı bir kusma problemi var sende..sanki senin yapmak isteyipta yapamadıklarını ben yapıyorumda bu yüzden bana gıcık gidiyorsun gibime geliyor...

haksızmıyım ?

değilim :)))))))))
ohhhh agzina saglik coook iyi yapmissin
bu arkadasinda gercekten kusma problemi var yazik gecenlerde bir konuda bastim engele diye konusuyordu sonra bende bastim engele bani yediye belki hala hazmedememistir bu sekilde acisini cikartyor

sağol canım cümlemizin ağız tadı bozulmasın işallah..

daha çok yeni evlisin..sana tavsiyem kocanın ailesinden hiçkimseye yüzde yüz güvenme..sahte gülümsemelere kapılıp gitme..mutlaka ama mutlaka kayınvaliden ve kayınpederinle aranda mesafe olsun..özelini hiçbir sorununu paylaşma...güleryüzlü hanım hanımcık efendi bir gelin olmak için zorlama kendini...akta olsan karada olsan gelinsin işte....

Benim düsüncemle uyusuyor söylediklerin : )

Bende hep derim kayinvalide ne kadar iyi olursa olsun gelinde ne kadar iyi olursa olsun, sonuc olarak o yine kayinvalidedir ve sen yine gelinsindir... Herkes yerini bilmeli.

Bu kadar olay çıkarttınız ve eşiniz sadece size yakıştıramadımı?
Eşinizin pasifliği sizin bu kadar yüz bulmanıza sebep olmuş demekki.
Kayınvalidenizden 5 yıl boyunca çektikleriniz size bu terbiyesizliği yaptırmış ya,bence birde ona sormak lazım.Ne şartlar altında hangi davranışlarda bulunmuş kadın.Kapısına dayanıp bağıracak kadar çirkin bir davranışı hiçbir şartta bir kadına yakıştıramam.O yüzden daha öncede kayınvalideyle ilişkinizde sizinde en az onun kadar problemli olduğunuzu düşündüm.

Yaptığınız davranış alkışlanmalı gibi birde burda insanlara tavsiye etmeyin lütfen.''Büyük büyüklüğünü bilmezse el kızı gelir öğretir ''ne demek.Allah sizin büyüklerinizin yardımcısı olsun.

canım hiç değişil gelmesin ben bunun örneklerini çok duydum çok gördüm, yakın bi arkadaşımın annesi boşanma hikayesini anlatmıştı, yıllarca kocasından da kayınvalidesinden de çok çekmiş, kaynanası sürekli ben oğluma şunu alacaktım bunu alacaktım diyip duruyomuş,kocaman 2 kız torunu var kadının hala bu muhabbetleri yapıyomuş düşünün,oğlunu fitleyip çocukların gelinin üstüne salıyomuş, bi bayram günü kayınvalidesi gene sinirini bozunca annesi arkadaşıma demişki: kardeşini al çık dışarı, kızlar çıkmışlar bizim hatun kv'yi omuzlarından tuttuğu gibi duvardan duvara çalmış sen benden ne istiyosun diye al demiş oğlunuda boşuyorum, ve boşanmış, kadın şimdi her anneler gününde arıyo, bayramlarda arıyo hediyeler alıyo boşadığı adam yıllardır totosundan ayrılmıyo, deveyi diken ...demişler çok inanırım bu söze

nabza göre şerbet...umarım sen hiç öyle bi sinir anı yaşamazsın, hanımefendi çizginde kalman dileğiyle

dondurmam gaymak filminde dondurmacı diordu ya ' şerefsizim bi cinnet herşeyi halleder ' diye onun gibi olmuş direkt aklıma o geldi :S olmasaydı keşke haklıyken haksız duruma düşürmüşsündür belki de kendini :S

gerçekten mi ?

bizde yıllardır saygı duyalım,aman kötü bir harekette bulunmayalım diye çırpınıyoruz..değerimiz biliniyor mu? hayır tabii ki..

ama olsun,kul bilmezse Allah bilir demişler..taştan bile olsa eşimin annesine bu kadar saygsız olamam..ayrıca dolduran k.valideye değil çocuk gibi dolan kocaya bakarım ben..

Son düzenleme:
her kim olursa olsun biri benimde annemi bu derece uzse aglatacak kadar laf soylese bende haddini bildiririm,belki bagirarak belki baska turlu ama yaptigini gormezlikten gelemem, esinde annesini ne oldugunu biliyor demekki sana birsey dememis

valla bak, bende hayret ettim hatta arkadaşım diyoki bize çık dedi ya ben ahanda kadını kesecek dedim diyo, kapıdan dinlemişler gidememişler zaten, insanlar böyle cinnet getiriyo canım kimse durduk yere çıldırmıyo, bende hassas sinirlere sahibim korkuyorum bazen kendimden, evlenmeden önce netten çeyizim için bişiler alırdım kargo işyerime gelirdi arkadaşlar herşeye kulp bulurdu napcan bunları çok pahalı ne gerek var niye aldın vs, bigün ense köküm uyuştu ki bu hayra alamet değildir kendimi biliyorum, dedimki bu aldıklarımı napıcam biliyomusunuz, üst üste koyacam yakacam hepsini, cayır cayır yakacam bahçede, bakakaldılar ama bi dahada lüzumsuz yorumlar yapmadılar, sınırını bilmeyene sen hatırlatıcaksın hayat sahnesi romantik bi sahne değil ne yazık ki

şu dünya üzerinde anlaşabilen kv gelin çok nadirdir zaten
o zaman hepimiz sokaklarda yoluşup duralım kv.lerle
tamam benimde anneme haksızlık yapsa çok kızarım
ama cıngar da çıkarmam
girip evde konuşurum, gerekirse bidaha görüşmem
ama bu şekilde olmaz

nabza göre şerbet...umarım sen hiç öyle bi sinir anı yaşamazsın, hanımefendi çizginde kalman dileğiyle

Benim hayata bakış açımda yok böyle şeyler.
Ben sinir krizi geçirsem gene bu olayı kocamla çözerim.
Gidip koskoca kadının evinde olay çıkartmam,çıkarttırmam.
Benim ailemle yaşanılan problemleri ben,eşimin ailesiyle ilgili olanlarıda eşim çözmelidir.
Bunun hanımefendilikle ilgisi yok yani,insana,büyüğe saygı ile alakası var.

konu sahibi arkadaşım yaptığın davranışı doğru bulmamakla birlikte benim anneme de laflar söylense,ağlatılsa sakin kalamazdım..belki senin gibi yapmazdım ama öyle oturup içime atmayacağım da kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…