- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
Sende soylediklerinde cok haklisin canim...aynen su hesap yukari tukursen biyik assagi tukursen sakal hesabi...
zaten biz bosa kafa patlatiyoruz konu sahibi ortalikta yok
Bir de şu konu var, hanımların dediği doğru; bebeğinize bakmak zorunda değiller, ne kendi anneniz ne kayınvalideniz...
Olur ki işiniz düştü rica ettiniz bakıyor sıkarsınız dişinizi 3 günmüş madem sonra rica etmezsiniz...
Annenizi de keşke göndermeseydiniz, kayınvalidenizin tartışmaya meyilli olduğunu bile bile...
Ha şu var herkesin çocuk büyütme stili farklıdır, beğenmeyebilirsiniz... Her çocuk büyütenin büyütme yöntemi takdir görecek diye bir koşul yok...
Beğenmediyseniz bir daha ricacı olmazsınız hoş bu saatten sonra nasıl bir iletişim(sizlik) olacak o da meçhul...
Annesi her insanın mim noktasıdır, bir de çocuğu.... Henüz çocuğum yok, ama anneme yapılan lafı affetmezdim...
Tepkimi de mahalleyi ayağa kaldırarak değil, kelimelerimi öyle bir seçerdim ki uygun 2 kelimelik birçok cümle insanı mahallede bangır bangır bağırmaktan daha çok yerin dibine sokar...
Söylenen sözleri bilemem, ancak anneme hakaret eden birini affetmem, bu eşiniz için de geçerli... Sanmam ki eşin ooh iyi yapmışsın almıştır annem ağzının payını desin... İnşallah çok hasar alamadan atlatırsınız....
yanlis okumadiysam diger konularda kayinvalidesinin cocuklara bakmak istemediginden bahsediyordu bakamam nasil bakilir unuttum falan gibi selyer yaziyordu yani baksa konusahibi icin sorun degil galiba ama kayinvalidesi bakmak istemiyor sanirsam...
E bakmak zorunda değil ki, anneye/k.valideye güvenerek çocuk yapılmaz. Ben de hamileyim, 1 aya kadar oğlum doğacak işallah. Ne anneme ne k.valideme teklif dahi etmedim. Ekonomik anlamda 1 yıl işimden ayrı kalıp çocuğumu büyütmeyi göze aldım. Tabi herkesin bu imkanı olmayabilir ama bu durum yine de anneyi k.valideyi bakıcı gibi görmeyi gerektirmez.
bana ne kiziyonnnn
benim cocugum yok nasip olurda olursa INSALLAH kendim bakarim...
ama illk zamanlar kayinvalidemden yardim alirim yani tecrubesizim sonucta...
tabikide onlara guvenerek cocuk yapmiyoruz...
Toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor. (31 üye ve 6 ziyaretçi)
mihracee, akandeniz, saram, YenidenDogdum, gulsah10, tweety_yteewt, viracocha, skylife, ftsvrgn, EBRU 72, umutluay, sevocan3, <¢itlémßik>, nazli1982, minek35, gzdkpz, durdurdum, semra2003, deniz1717, izmirli_merve, pembesevil, derya_fk, fatunuz, ask1, TaDukHePa, albusebu, _andromeda_, HayyaL, sourapple, dilnaz79, yagmur_25
ne meraklıyız yawsDkonu sahibinin dışında hepimiz buradayızzzz hehe
Yok kızmıyorum, ne kızması :) Ama bu sitede k.valideye/anneye çocuk bakmak istemediği için gösterilen tepkiye çok kızıyorum.
sende haklisin
gorende beni konu sahibi sanacak herkese cevap yetistiroyrummm
Anladığım kadarıyla konu sahibinin gelip cevap vermeye niyeti yok zaten, ben de seni muhatap alıyorum o yüzden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?