Kayınvalidemin canına okudum

yanlis okumadiysam diger konularda kayinvalidesinin cocuklara bakmak istemediginden bahsediyordu bakamam nasil bakilir unuttum falan gibi selyer yaziyordu yani baksa konusahibi icin sorun degil galiba ama kayinvalidesi bakmak istemiyor sanirsam...

yanlis okumadiysam diger konularda kayinvalidesinin cocuklara bakmak istemediginden bahsediyordu bakamam nasil bakilir unuttum falan gibi selyer yaziyordu yani baksa konusahibi icin sorun degil galiba ama kayinvalidesi bakmak istemiyor sanirsam...

E bakmak zorunda değil ki, anneye/k.valideye güvenerek çocuk yapılmaz. Ben de hamileyim, 1 aya kadar oğlum doğacak işallah. Ne anneme ne k.valideme teklif dahi etmedim. Ekonomik anlamda 1 yıl işimden ayrı kalıp çocuğumu büyütmeyi göze aldım. Tabi herkesin bu imkanı olmayabilir ama bu durum yine de anneyi k.valideyi bakıcı gibi görmeyi gerektirmez.

daha önceki konulardan hatırlıyorum zaten eşlede bi takım sorunlar vardı
şimdi ne olacak peki..
İnşallah yuvanız bozulmaz bozulmasa bile yaptıgınıza pişman olacaksınızdır.
Üzüldüm sizin adınıza

bana ne kiziyonnnn
benim cocugum yok nasip olurda olursa INSALLAH kendim bakarim...
ama illk zamanlar kayinvalidemden yardim alirim yani tecrubesizim sonucta...
tabikide onlara guvenerek cocuk yapmiyoruz...

Toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor. (31 üye ve 6 ziyaretçi)

mihracee, akandeniz, saram, YenidenDogdum, gulsah10, tweety_yteewt, viracocha, skylife, ftsvrgn, EBRU 72, umutluay, sevocan3, <¢itlémßik>, nazli1982, minek35, gzdkpz, durdurdum, semra2003, deniz1717, izmirli_merve, pembesevil, derya_fk, fatunuz, ask1, TaDukHePa, albusebu, _andromeda_, HayyaL, sourapple, dilnaz79, yagmur_25

ne meraklıyız yawsDkonu sahibinin dışında hepimiz buradayızzzz hehe

bana ne kiziyonnnn
benim cocugum yok nasip olurda olursa INSALLAH kendim bakarim...
ama illk zamanlar kayinvalidemden yardim alirim yani tecrubesizim sonucta...
tabikide onlara guvenerek cocuk yapmiyoruz...

Yok kızmıyorum, ne kızması :) Ama bu sitede k.valideye/anneye çocuk bakmak istemediği için gösterilen tepkiye çok kızıyorum.

bunu yazmak yasak...
ama haklisin butun kk burda konu sahibi yok zaten geldigindede hangi birimize cevap verecek merak ediyorumm

kaynanayı merak etmıyorum
kelebegıde etmıyorum
ama eşinin tavrını cok merak ediyorum..

yaptığın çok yanlış şimdi sinirle pişman değilim diyorsun ama ilerde çok pişman olursun.sen kaynanan annene laf etti diye gidip kıyameti kopardın hemde sokak ortasında peki eşin sen annesine laf ettin diye sana aferin mi diyecek sanıyorsun.ben böyle birşey yapsam bir daha eşimle karşılaşmamak için elimden geleni yapardım açıkcası o kadar net söylüyorum eşim böyle birşeyi asla affetmezdisenin eşini tanımıyorum ama bu hareketin evliliğini çok olumsuz etkileyecek bence :26:umarım öyle olmaz ama keşke daha mantıklı ve soğukkanlı davransaydın

Ben acikca söyleyeyim, bende bir gelinim ama bir gelini sokak ortasinda kayinvalidesinin evinin önünde bagarirken görsem...Aaaaa ne utanmaz gelinmis cingen gibi sokak ortasinda bagardi, ALLAH böyle gelinleri düsmanima vermesin derdim....Yani size göre degil böyle bir olaya sahit olan cogu insanda kayinvalideyi degil sokak ortasinda bagiran gelini ayiplar...

Konu sahibi arkadaşım, sana "aman ne güzel yapmışsın" diyemeyeceğim. Çok kötü bir şey yapmışsın çünkü. Hem istemediği halde kadına çocuğunu baktırmışsın, hem de annenle arasındaki kavgaya burnunu sokmuşsun. Annene diyemedin mi "niye cevabını vermedin?" Ya da telefonla arayıp "tamam anne gerek kalmadı sana. başımın çaresine bakarım ben" diye?
Geçmiş olsun diyorum sadece, ben erkek olsam bu yüzden karımı boşarım. Benim kocam anneme bağırsa, kocamı da kapının önüne koyardım. Gelinim bana bunu yapsa, oğlumu arar "artık ikinizin de yüzünü görmek istemiyorum, ne haliniz varsa görün" derdim.
Sert oldu biliyorum, başınıza büyük ihtimalle bu gelecek.

kaynanasıyla problemi olanların evlilikleri sağlam olmuyor bence
problemden kastım kavga dövüş.. Bu şekilde kavga mesela.
Kelebek sen o cocukları kaynanana güvenerekmi dogurdun hep konuların bunla ılgılı ?
Eş konusundada kesinlikle problemler cıkacak tabi pasif bi erkek değilse

Son düzenleyen: Moderatör:
politik davranmayı bilememişsiniz. kayınvalidem yok aslında bu nedenle empati yapamıyorum.....ama kayınvalidenize sokak ortasında bağırıp rezalet çıkaracağınıza eşinize ağlasaydınız , onun desteğini alsaydınız evliliğiniz için sanki daha iyi olurdu ....eminim şimdi olayları kaşıyan kayınvalideniz eşinizi arayıp ağlayıp sızlayıp kendine acındırmayı başaracak ve hiç günahı yokmuş gibi tüm suçu üzerinize atacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…