o kadın evime gelmeyecek dedim....ve gelmeyecekte...bitti...
6 ay boyunca bebeklerime annem tek başıma baktı o hasta haliyle..bakıcı bile istemedi yanına güvenipte...kayınvaliden bakmak zorunda değil diyenlere söylüyorum bakmak zorunda olmasa bile gelinin oğlunun hiçmi hatırı yok annemi arayıpta yorulmuşsundur iki çocuk bakmak kolay değil yardıma geleyim deseydi ne olurdu..beni yavaş yavaş kazanırdı belki...
kaynanayla annem o gün kavga ettiklerinde kavga nasıl başlıyor..çocuğun biri kusuyor.kaynana panik yapıyor..çünkü kaynanaın kucağındaymışş...
panik yapınca anneme diyorki bu çocuk tabiyki kusar haftada ikiş kere banyomu yaptırılır.böylemi çocuk bakılır pislik eşek artık ağzına ne gelirse...bu nedemek beee..çok biliyosa kendi baksaydı...doktorlar çok sağlıklı maşallah diyorlar bebeklerime..önce allahın sonra annemin sayesinde bir tane faydası olmuş mu da kalkıp birde yorum yapıyor..terbiyesiz kadın..resmen kavgaya gelmiş annemi çekemiyor..Allah razı olsun diyeceği yerde anneme hakaret ediyor..şirret kadın..çok iyi yaptım çokkkk....şimdi yine aklıma geldi onu dövmediğime dua etsin....ne kadar kınarsanız kınayın beni ...yok öyle ...herkes durması gerektiği yeri bilecek..bilmiyorsada öğrenecek..yoksa öğreten biri çıkar...
İyi yapmışsın
Dediğin doğru "yok öyle ...herkes durması gerektiği yeri bilecek..bilmiyorsada öğrenecek..yoksa öğreten biri çıkar"
Herkes haddini ve durması gerektiği yeri bilecek. KEsinlikle katılıyorum
Son düzenleme: