birsürü şey yazılmış çizilmiş hak veren olmuş bravo diyen olmuş ama bence çok yanlış herşeyi geçtim karşınzdaki insan eşinizin annesi kusura bakmayın ama nasıl birisi olursa olsun neyaparsa yapsın saygı duymak zorundasnz nedemek sokak ortasnda avaz avaz bağrmak bitek rezil olan kaynananzmı..size nekadar haklısın kızım deselerde insanoğlu bu arkanızı döndüğünüzde çok özür dileyerek edepsizlik buda yapılırmı kocaman kadına demedilermi sanıyosunz..çok sert tepkiler veriyrsunz bence mutlaka bi psikoloğa görünün sağlıklı düşünemiyrsunzz bitek siz kıymet vermiysnz annenize herkesin annesi kıymetli bende anneme laf ettirmem ama böyle bişeyde yapmam yaptım diyelim herkesten önce annem canıma okur..sorun sizin sorununz deilken çok gereksiz çıkşmşsnz annenize laf etmişse anneniz sustrcaktı ve aralarnda kalacaktı kusura bkmayn sizi alkşlayamycam sizinde çocuklarnz var dilerim ettiklerinizi bulmazsınz..
saygıda sevgıde karsılıklıdır atasozlerı bıle var sev benı seveyım senı dıye bana ve anneme saygı duymayan ınsana neden saygı duyayım kı esımın annesı ah gel agzıma pisle mi diyeyim yok yok tadı guzelmıs bırde annemmı tadına baksın dıyeyım madem bu kadar saygılısınız sızde ınsaalah boyle seyler yasayında bızde burdakı bayanlar olarak sıze LUTFEN SAYGI HERSEYDEN ONCE GELIR O SENIN KOCANIN ANNESI YARABBI SUKUR DEMELISIN dıye cevap yazarız sızde daha bekar ve ogrencısınız ne yasadınız kı buraya konuyu acan bayan ıcın psıkologluk dıyorsunuz bence psıkologa gıtmesı gereken bırısı varsa oda konuyu acan bayanın kaynanası hatta tımarhanelık