GercekUmarım konu fake'dir diğer türlüsü kabus.
Evet çok küçüktüm ama yaşıtlarım top oynarken ben bu sorumluluğu üstlendimYani o cücük kadar evi, 2 manyak kumayı göre göre neden evlendin be kızım- zorunda mıydın, ailen zorla mı verdi?
Neden?Evet çok küçüktüm ama yaşıtlarım top oynarken ben bu sorumluluğu üstlendim
BoşanAkraba evliligi yaptım görücü usulü 2 yıl nişanlı kaldım 1yil 2 aydir evliyim akraba olduğumuz için 1. Si Kaynanam ben kumasinin çocukları kendi çocukları ile 2+1 bir evde 11 kişi yaşıyoruz sürekli kavga içindeyiz Kaynanam çok rahat köye gidiyor tüm cocuklarina ben bakiyorum evin işin gücü 11 kişiye yemek ütü çamaşır bulaşık ben tek yapıyorum akraba olduğumuz için kayinlarim hep aileme laf atıyor esim sesini çıkarmıyor ayrıca 18 yaşına yeni girdim artık ayrı evim olsun istiyorum 1 yilimla sanki 18 yilimi çürümüş gibi hissediyorum kocam onlardan kopmuyir ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Yemin ederim ki fake değil şuan az önce Bike tartıştık kürt ailelerinin çoğu böyleYani o cücük kadar evi, 2 manyak kumayı göre göre neden evlendin be kızım- zorunda mıydın, ailen zorla mı verdi?
Tanıdığım hiçbir Kürt böyle bir hayat yaşamıyor. Herkesin evi ayrı yolu sapa, birlikte oturanlarda cidden varlıklı aileler. Normallestirmeyin lütfen bunu. Çocuk yaşta neden böyle bir hayatı seçtiniz?Yemin ederim ki fake değil şuan az önce Bike tartıştık kürt ailelerinin çoğu böyle
Bebek yok
Kimyasal düşük yaptımBebek yok mu?
Küçüktüm 15 yaşında nişanlandı ne olabilirdiki o yaşımda hakkımı haram ediyorum intihar etmeyi bile düşündümNeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?