Kayinvalidemin çocukları kumasinin çocuklarına bakmak zorundamiyim yeni 1 yillik evliyim

Kim kimin kumasi noluyor? Boyle bir konu olamaz ya bu zamanda turkiyede boyle birseyin olmasini kabul edemiyor beynim kalbim. Kadinlar kulubunu nerden buldunuz da yazdiniz sizin elinize telefonda vermemeleri lazimdi bu cahillikle kesin dalga geciyorsunuz

Kim kimin kumasi noluyor? Boyle bir konu olamaz ya bu zamanda turkiyede boyle birseyin olmasini kabul edemiyor beynim kalbim. Kadinlar kulubunu nerden buldunuz da yazdiniz sizin elinize telefonda vermemeleri lazimdi bu cahillikle kesin dalga geciyorsunuz
Telefonu da alacaklardı izin vermedim zaten kayinvalimde ve öbür kayinvalidemin de telefonu yok

Akraba evliligi yaptım görücü usulü 2 yıl nişanlı kaldım 1yil 2 aydir evliyim akraba olduğumuz için 1. Si Kaynanam ben kumasinin çocukları kendi çocukları ile 2+1 bir evde 11 kişi yaşıyoruz sürekli kavga içindeyiz Kaynanam çok rahat köye gidiyor tüm cocuklarina ben bakiyorum evin işin gücü 11 kişiye yemek ütü çamaşır bulaşık ben tek yapıyorum akraba olduğumuz için kayinlarim hep aileme laf atıyor esim sesini çıkarmıyor ayrıca 18 yaşına yeni girdim artık ayrı evim olsun istiyorum 1 yilimla sanki 18 yilimi çürümüş gibi hissediyorum kocam onlardan kopmuyir ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Konu fake olsun,gerçekten kizmiycam.Ama eğer gerçekse ALLAH seni evlendiren anneni , babanı taşa cevirsin.Eger seni durduramadilar illede evlenecem vermezseniz kacacam dediyseniz mustehat,bula bula aynı evde 11 kişi yaşatan basiretsiz adamı seven kalbinize beyninize küfür edin .......

Şimdi 1 kaynananın odası, 1 kaynananın kumasının odası, 1 konu sahibinin odası olsa 2+1 evde oda bitti çocuklar nerede oturma odası nerede. Gerçekten bunu merak ettim. Bir de 11 kişinin oldugu evde birliktelik nasıl oluyor cidden bunu merak ediyorum 🙈

Bu arada konu sahibi evet maalesef sen o çocuklara bakmak zorundasın, oğullarını evlendirmekteki asil amaç zaten çocuklara eve bakacak birini almak. Yoksa 2+1 eve niye gelin getirsinler. Gelin=bedava iş gücü diyeyim. Kırıcı olmak istemiyorum.

Tek çaren hizmetçilik yapmayacaksın ve ayrı ev için kocanın başının etini yiyeceksin. Devamlı ne kadar yorulduğunu anlatacaksın hep yorgunluktan hastalanacaksn falan filan.
Yaptığın şey kendine yapabileceğin en büyük hatalardan .ama çözüm istediğin için bunlar geldi aklıma. O da kocanla mutlu olduğunu düşündüğün için

Akraba evliligi yaptım görücü usulü 2 yıl nişanlı kaldım 1yil 2 aydir evliyim akraba olduğumuz için 1. Si Kaynanam ben kumasinin çocukları kendi çocukları ile 2+1 bir evde 11 kişi yaşıyoruz sürekli kavga içindeyiz Kaynanam çok rahat köye gidiyor tüm cocuklarina ben bakiyorum evin işin gücü 11 kişiye yemek ütü çamaşır bulaşık ben tek yapıyorum akraba olduğumuz için kayinlarim hep aileme laf atıyor esim sesini çıkarmıyor ayrıca 18 yaşına yeni girdim artık ayrı evim olsun istiyorum 1 yilimla sanki 18 yilimi çürümüş gibi hissediyorum kocam onlardan kopmuyir ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Reşit olmadan evlenmissiniz , çok üzülüyorum küçük kızlar erkenden evleniyor, hangi sehirdesin

Herkes aynı odada yatıyor olmalı cinselliği odada başkaları varken yorgan altında mı yapıyorsunuz? Bu nasıl bir sapıklık ne tür bir tarikat bu yav aklım almadı

Böyle bir evlilik yaptıysanız evet bakmak zorundasınız. Ne derseler yapacaksınız çünkü bunu kendiniz seçmişsiniz

Ben tek kaynanayla baş edemiyorum. Allah sabır versin. Ev ev üstüne olmaz. Kendinize ait özel alanınız bile yok. Böyle evlilik olmaz ki.

Sen simdi peş peşe 3 tane bebe dogurursun ev kalabalik ya kucaktan kucağa gezerken büyürler nasil olsa mutlaka cocuk yap

Bunlar nasıl hayatlar… Neden yaa?
E yapın 3 5 çocuk siz de. Aman eksik kalmayın.

Peki bu muhteşem yasantinizi taclandirip bebek yaptınız mı geç olmadan 😒

Konu fake bence kesinlikle

Back
X