belki de hala atlatamadı... hayatındaki adamı, yattığında duyduğu nefesi kaybetti kayınvalideniz... empati yapın...
ben 5 sene olmasına rağmen eşinin ölümünü atlatamayan teyze biliyorum...
sizde onu mutlu edecek şeyler yapın... beklemediği süprizler falan mesela. size iyice alıştırın belki yanınıza gelmeyi o zaman kabul eder
Atlamadi sanirim farkindayim ben gelini olmama ragmen kendi babami kaybetmis gibiyim. Ama benimde cocuklarim var hayata devam etmek zorundayim .Allah boyle aci yasatmasin kimseye bana ve cocuklarima da tabi . Bu yuzden zaten sesimi cikaramiyorum. Ama zoruma giden ben onu bas taci yapmisim evim onun evi . O bizde bir gun bile kalmazken taaa gidip yigeninin evinde ayda bi kerede olsa kaliyor. Bu normal mi . Oysa burasi oglunu evi yalvardik gelmedk kadin.belki de hala atlatamadı... hayatındaki adamı, yattığında duyduğu nefesi kaybetti kayınvalideniz... empati yapın...
ben 5 sene olmasına rağmen eşinin ölümünü atlatamayan teyze biliyorum...
sizde onu mutlu edecek şeyler yapın... beklemediği süprizler falan mesela. size iyice alıştırın belki yanınıza gelmeyi o zaman kabul eder
off cok zor vallaEvle ildili bikac sey soylemek istiyorum . K.v min evi avlulu yani bahceden salona giriyorsun bahceye cikip mutfaga gidiyorsun banyo bahcede tuvalet bahcede yani ic ice degil . Kisin cok zor oluyor yani. Islanmadan mutfaga gidemiyorsun islanmadan tuvalete gidemiyorsun banyo yapacak olsan kazani yakip ssu isitman lazim sehrin merkezinde oturmalarina ragmen boyle yasiyorlardi maddi durum var . Hijyen sifir. Tuvalete herkes kendi terligigle giriyor ve heryere ayni terlikle basiliyor mutfaga bile dusunsenize iste en cok kaldiramadigim sey hijyen
Ewet ozel hayatimiz kalmazmis . Oysa biz bunu ona anlattik. Ona ayri oda acma imkanim var. Bizim odamiz da ayri yani iki taraf icinde en iyisi bu bizde kalmasi evim kaloriferli ayni odada tikilmaya mecbur degiliz. Bir beklentimizde yok ne maddi ne manevi ister ciksin gezsin ne isterse yapsin bizim acimizdan skinti yokacaba sizin düzeninizi bozacağından mı korkuyor
Burada hep kötü kayın aile ve anlasamayan gelin kaynana muhabbetleri okumaya o kadar alismis ki ifadelerinize hem şaşırdım hem sizi takdir ettim. Ne mutlu kayinvalidenize gelsin burasi oglunun evi onun evi diyebiliyorsunuz kayın babanizi kendi babanizdan daha cok onemsiyorsunuz. Allah herkese oyle kayin aile nasip etsin. Evli olmadigim ve söyleyeceğim cozumleri de zaten uygulamis oldugunuz icin birsey diyemiyorum ama sizi takdir ettim ve belirtmek istedim
Babaniz icin de basiniz sagolsun Allah annenize sabir versin
O kadar dil doktuk ablasida konustu eskmin amcasida konustu bos. Bi daha soylerseniz sizde gelmeyin artik diyor bize .ama korkuyor evde tek basinaTek sorun o ev ise sizin eve almaya eşinizle konuşup ikna edin. Başka seçenek yok gibi.
Esim iyi olmasa beni el ustunde tutuyor olmasa asla katlanmam zaten .tek istedigim huzurumuz bozulmasin . Gene yansitmiyorum ama gercekten boguluyorum sankivalla ne yalan söyleyeyim bende şaşırdım... ne konular okuyoruz şurda bazen kaşının üstünde gözün var dedirtenler bile var!
ama taktir ettim konu sahibini inşallah mislini kendi gelinlerinden-damatlarından görür bravo
valla gelin iyi olsa bu seferde kaynana kötü oluyorvalla ne yalan söyleyeyim bende şaşırdım... ne konular okuyoruz şurda bazen kaşının üstünde gözün var dedirtenler bile var!
ama taktir ettim konu sahibini inşallah mislini kendi gelinlerinden-damatlarından görür bravo
Esim onun iyiligi icin soyluyor biliyor bunu cunku ben evimi birakmam sizde istemiyorsaniz gelmeyin diyor. Esimde tmm anne sen nasil rahat edeceksen oyle olsun diyor . Yani kalmaya devam ediyoruz su anda daBu tramvatik bir durumdur, sabrınız çok güzel Bunalıyorsunuzdur tabii ki ama işte ne yapsın zor gelmiştir. Bazen sizde kalsa ya da psikolog önerseniz gitmiyorsa siz okuyup yöntemlerle yardımcı olmayı deneseniz? Geçecek elbette ama zor. Tek kalamıyor olabilir, eşiniz de haklı.
Denecek pek bir şey yok, Allah sabrınızın karşılığını versin inşallah.
Belki önerdiğiniz yolları vs. kalmak istemiyorlar, bakmak istemiyorlar, zorla geliyorlar diye algılamıştır. Yaş da olunca alıngan oluyor.
Ölüm var fani şeyleri kaldıramıyorum diye çocukların eğlenmesini bile içerliyordur.
Allah yardım etsin hepinize..
Asla inkar edemem . Evlendigim sene esim 8 ay yurt disinda kaldi .oz babamin dusunmedigi seyleri k.babam dusunuyordu. Ve daha o saymadigim bircok sey .asla hakkini odeyemem . Eger ben bunlara nankorluk edeceksem helal olmasin hicbiri bana .benimde cocuklarim var acisi onlardan ciksin istememBurada hep kötü kayın aile ve anlasamayan gelin kaynana muhabbetleri okumaya o kadar alismis ki ifadelerinize hem şaşırdım hem sizi takdir ettim. Ne mutlu kayinvalidenize gelsin burasi oglunun evi onun evi diyebiliyorsunuz kayın babanizi kendi babanizdan daha cok onemsiyorsunuz. Allah herkese oyle kayin aile nasip etsin. Evli olmadigim ve söyleyeceğim cozumleri de zaten uygulamis oldugunuz icin birsey diyemiyorum ama sizi takdir ettim ve belirtmek istedim
Babaniz icin de basiniz sagolsun Allah annenize sabir versin
Ne mutlu babaniza Allah mekanını cennet etsin Allah herkese böyle es ve aile nasip etsinAsla inkar edemem . Evlendigim sene esim 8 ay yurt disinda kaldi .oz babamin dusunmedigi seyleri k.babam dusunuyordu. Ve daha o saymadigim bircok sey .asla hakkini odeyemem . Eger ben bunlara nankorluk edeceksem helal olmasin hicbiri bana .benimde cocuklarim var acisi onlardan ciksin istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?