walla nacizane yorumum
size o kadar gicikki
diger geline sizi sinir etmek icin iyi davraniyor
belki onuda sevmiyor ama
size olan gicigi daha fazla
benim ilk düsüncem bu oldu..yanlis anlamayin :)
ben olsam ne yaparlarsa yapsinlar
bende uzak olsunlar der sallamazdim
sizde öyle yapin
bosverin :)
ve bence onun elti adayına bu şekilde iyi davranmasıda seni rahatsız edip sinir ettirmek içindir.kayınvaliden kaç yaşında merak ettim cnm
Kayınvalideniz de acemilik dönemlerini yaşıyormuş demek siz yeni evlendiğinizde , şimdi tecrübe kazanmış gibi.
Belki de size yaptığı hataların aynısını yapmak istemiyordur 2.gelinine.
evet haklısın.çünkü evlenirken eşime artık bizi unutursun, karın var senin deyip durdu o zamanlar.
yaşı çok gençmişşş.valla çok haklısın insan çok snir olur böyle bir duruma ama seni kendiylemi kıyaslıyor anlamadım yada oğlunamı çok düşkün kii
uzak durun mesafeli olun uzaktan izleyin bakalım hala böyle davranıyormu.bosverin derim aslında eşinizle mutluysanız cok sık görüşmeme imkanınız varsa görüşmeyin
canım sen de bır sorun oldugundan degıl,ıkınız bır olup o'na cephe almayın dıye yenı gelıne ozel davranıyor tabıkı de
o bayıldıgı kızdan düğünden sonra iyi bi darbe yer hiç merak etmeee
İster istesin ister istemesin..... Boşver , sen eşinle mutlu huzurlumusun , gerisi boş.
yine de istemem kötü olsunlar boşver.sadece bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum ben.unutamıyorum nikahımda oflayıp pufladığını.kaynımın nişanında 32 dişi birden görünüyordu.galiba beni gerçekten istemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?