tecrubeyle sabittir canim.gor bak sen sonra,nasil birden bozuluyor aralari,
O yere goge sigdiramadigi gelini onu kovmaktan beter edecek evine dahi adim attirmayacak...
Sonra ah vah lar gelecek ama ilk gelin,yani bu ben oluyorum,saygisini bozmasada,
Hic unutamayacak yapilanlari ...
Bizde boyle oldu en azindan...
Ayni seyleri yasiyoruz bende 5 yillik evliyim.
Bekle ve gor diyorum sadece...[/QU
bizim gibilerin kıymeti olmaz gibi geliyor bana.bencil olacaksın.herşeyi aldırcaksın.hiç düşünmiceksin sıkışırlar mı paraları var mı?ben düşündüm de ne oldu.
Amaaannnn eslerimiz kiymet bilip,ailelerinin de gercek yuzunu gordulermi baskasi kiymet bilmesede olur
maddiyat önemli değil haklısın ama ona yapılırken sana yapılmamış olması ister istemez gücüne gidiyor.ben tüm tanıdıklarımdan kaçıyordum bir ara sen nasıl nişanlısın kolunda bilezik yok.bayramda elbise bile getirmediler mi gibi sorular çok üzüyordu beni.yalan söylediğimi bile hatırlıyorum aldılar bişeyler diye.ama yeni geline takımlar alınmış.nişan yapmışlar.telefon faturasını bile ödüyorlar düşün yani.gücüme gidiyor
Gücüne gider tabi insanın gitmez olurmu , ama yine de şanslısın en azından yılda 1-2 kere görüştüğün kişiler. Bugününe şükret , dert etme hiçbirşeyi kendine..
o annecim babacımları çok görüp duydum çevremde , akıbetleri pek seyirlik oluyor sonrasında merak etme
Bir cok sebebi olabilir bunun aslında.
Ogluna baska birini düsündügü icin size soguk ve isteksiz davranmıs olabilir, ısınamamısta olabilir veya ilk cocugu evleniyor diye benimseyememiste olabilir. Ha, dogru mu degil elbette.
Diger gelin sevdirmistir kendini bir sekilde. Mesela benim babam ciddi insanları sever, canımcım, cicim lafları ona yalakalık gibi gelir, terstir... Ama baska biri de tam tersi canım, bitanem, hayatım gibi konusur oyle cümlelerden hoslanır. Kayınvalideniz de böyle biri sanırım.
Benim kız arkadasımın annesi gecen gün evlilikten, aile' den konusurken birden '' evet bende xxxx ' ten kıskanmıstım ayse' yi dedi, uyuz oluyordum ona hic eve gelmesini istemiyordum '' dedi. O zaman demek ki, bunun kızı, erkegi yok dedim.
Hatta annemin kuzeninin gelininin annesi bizim oglan icin; Ben suan gercekten sevmek icin cok zorluyorum kendimi, kızımı alıp gidicek diye icten ice kızıyorum demisti. Yani sanırım alısmak, kabullenmekte problem oluyor. Arkadasımın annesi ; suan alıstım, öyle hislerim yok, damadımı seviyorum diyor keske erkek anneleri de uzatmasa ne iyi olurdu.
Bence kafanıza takmayın, olan olmus, kendinizi bosyere huzursuz edipte üzmeyin..
çok güldüm canım:) ama doğru tespit:)
konu sahi,besi arkadaşım sen aslını fikrini duruşunu muhafaza et.. gör bak zaman nasıl çalışacak senin lehine:) hiç üzülme hem..
hem belki eltinle anlaşacaksın..belki kayınvalidenle iyi olacaksın. zaman neyler varya:)
bence sizi kıskanmış önce sonra alışmış bu duruma 2.yede ilkine yaptığına yaptığını yapmak istemiyor
Bence senin k.valide de çağın hastaligina yakalanmış. Yani oğluna asık.
Diğer oğluna duyguları bu kadar yogun olmadıgı icin o gelinini kiskanmiyordur.
hiç sinirini bozma bırak ikisi kanka olsunlar. Senin kafan rahat olur en azından.
telekom sevgililer günü için reklam yapmış. diyo ki; sevgilinizi ararsınız anneniz kıskanır, annenizi ararsınız babanız kıskanır babanızı ararsınız vs.. diye gidiyo. erkekler sevgiliyi arayınca annelerinin kıskandığının dünya alem farkında demek ki
bende kayınvalidemin ilk geliniyim, banada o kadar eksik şeyler yaptıgı gibi, yapılmaması gerekli, şeyleri yaptı, söylenmemesi gereken şeyleri söyledigi gibi, söylenilmesi gereken şeyleri hep sakladı..
velhasıl kelam bir kaynım daha var, bende acemiliğini çıkardı, bunu alev bir kenara not etti, bi elti adayım gelsin ondan önce ben samimi olucam, ondan sonra kendisi nasılda dışarda kalacak görecek, allahımın izniyle bekliyorumm, o yaptıklarının cezasını allahtan bulacak ama benimde çok canımı yaktı, elbet bir gün ekdigini biçecekkk
öncelikle merhaba.aslında bir problem değil bu ama canımı sıkıyor.ben 5 sene önce evlendiğimde kaynanam beni istemez beğenmez gibi davrandı hep.insanların yanında burun kıvırmalar,laf sokmalar,eşimle yalnız bırakmamalar,yolda eşimin elinden tutup yürümeler filan...neyse geçti gitti dedim hep.şu an şükür iyiyiz. ama kaynım evleniyor ve nişanlısına o kadar iyi davranıyorki ne laf sokuyor ne burun kıvırıyor görünce şok oldum.madem öyle bana niye yaptı.benim neyim vardı.yanlış anlamayın iyi olsunlar tabi ama ben kişiliği böyledir diye olayları unutmak isterken bunları görmek canımı çok sıktı.ister istemez soğudum yine ve konuşmak filan istemiyorum.siz olsanız ne hissederdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?