Kayınvalidemin diğer gelinine davranışları

Gücüne gider tabi insanın gitmez olurmu , ama yine de şanslısın en azından yılda 1-2 kere görüştüğün kişiler. Bugününe şükret , dert etme hiçbirşeyi kendine..

Gücüne gider tabi insanın gitmez olurmu , ama yine de şanslısın en azından yılda 1-2 kere görüştüğün kişiler. Bugününe şükret , dert etme hiçbirşeyi kendine..

şükür canım.allaha havale ettim artık. o bilir doğrusunu.iiiki varsınız sağolun ya .içim açıldı.çatlıcaktım valla

Bir cok sebebi olabilir bunun aslında.
Ogluna baska birini düsündügü icin size soguk ve isteksiz davranmıs olabilir, ısınamamısta olabilir veya ilk cocugu evleniyor diye benimseyememiste olabilir. Ha, dogru mu degil elbette.
Diger gelin sevdirmistir kendini bir sekilde. Mesela benim babam ciddi insanları sever, canımcım, cicim lafları ona yalakalık gibi gelir, terstir... Ama baska biri de tam tersi canım, bitanem, hayatım gibi konusur oyle cümlelerden hoslanır. Kayınvalideniz de böyle biri sanırım.
Benim kız arkadasımın annesi gecen gün evlilikten, aile' den konusurken birden '' evet bende xxxx ' ten kıskanmıstım ayse' yi dedi, uyuz oluyordum ona hic eve gelmesini istemiyordum '' dedi. O zaman demek ki, bunun kızı, erkegi yok dedim.

Hatta annemin kuzeninin gelininin annesi bizim oglan icin; Ben suan gercekten sevmek icin cok zorluyorum kendimi, kızımı alıp gidicek diye icten ice kızıyorum demisti. Yani sanırım alısmak, kabullenmekte problem oluyor. Arkadasımın annesi ; suan alıstım, öyle hislerim yok, damadımı seviyorum diyor keske erkek anneleri de uzatmasa ne iyi olurdu.
Bence kafanıza takmayın, olan olmus, kendinizi bosyere huzursuz edipte üzmeyin..

Son düzenleme:
o annecim babacımları çok görüp duydum çevremde , akıbetleri pek seyirlik oluyor sonrasında merak etme

çok güldüm canım:) ama doğru tespit:)
konu sahi,besi arkadaşım sen aslını fikrini duruşunu muhafaza et.. gör bak zaman nasıl çalışacak senin lehine:) hiç üzülme hem..
hem belki eltinle anlaşacaksın..belki kayınvalidenle iyi olacaksın. zaman neyler varya:)

Bence senin k.valide de çağın hastaligina yakalanmış. Yani oğluna asık.

Diğer oğluna duyguları bu kadar yogun olmadıgı icin o gelinini kiskanmiyordur.

hiç sinirini bozma bırak ikisi kanka olsunlar. Senin kafan rahat olur en azından.

teşekkür ederim canım dediğin gibi zamanla alıştı bana.şimdi eskisi gibi davranmıyor zaten

eltimle problemim yok zaten.ama kaynanam dengeyi kursaydı daha çok kaynaşabilirdik belki.ister istemez kıza da mesafeliyim

aslında kaynımıda çok sever.ama bir sözü vardı o çok garip .asla güzel gelin istemiyorum bidaha dedi birgün.sonra benim gözüme baktı.eltimde istediği gibi pek güzel gösterişli değil açıkçası.bence o beni rakip görüyor kendine

telekom sevgililer günü için reklam yapmış. diyo ki; sevgilinizi ararsınız anneniz kıskanır, annenizi ararsınız babanız kıskanır babanızı ararsınız vs.. diye gidiyo. erkekler sevgiliyi arayınca annelerinin kıskandığının dünya alem farkında demek ki

:)) Kayinvaliden seninle beraber ciraklik donemi gecirmis.
Acikca kiskanmis.
Artik usta olmus ve bu durumdan siyrilmis.
Diger gelinine samimiyeti de bundan dolayi olabilir.
Bende ilk gelinim.
Birden kendimi dusundum de sizin yerinize.
Kayinvalidemin daha birseyini gormedim ama gorumcem onu aratmiyor sagolsun:))
Ikinci gelin gelince neler olur bakalim.

Teyzemin 3 oglu var, hepsi icinde aynı seyi düsünüyor hepsi benden ve birbirlerinden uzak olsun, misafir gibi gelsinler, gitsinler der. Aynı sekilde sevgilimin de annesi öyle 3 gelini var, hepsiyle de cok iyi anlasır özellikle büyük gelinle anne-kız gibi digerleriyle de aynı sekilde sadece digerleri biraz daha mesafeli.
Bazıları gelini bakıcı, hizmetci olarak görür. Oglu onu rahat ettiricek, elini sıcak sudan, soguk suya sokturmayacak cünkü bu yüzden biriyle evleniyor! gibi düsünür, hatta acık acık kulaklarıma duydum Bir anne, ogluyla konustuklarını yanındakilerine aynen su sekilde aktarıyordu; '' Ogluma dedim ki; ogluuum sen ne zaman evlenip ananı rahat ettiricen? Yaslandım artık komsular, eskisi gibi is göremiyorum, yetisemiyorum, Ogluma evlende ananı rahat ettir artık diyorum. ''

Bu zihniyetleri hic anlamıyorum gelin degil, hizmetci alıyorlar resmen.

yaşının genç olması ve belki sen ilk gelinsen tüm tecrübesizliğini ve kıskançloığını sen de çıkarmış olabilir.. şimdi sana nispet için de diğerine iyi davranıyordur sen hiç takılma yanlarında ve aralarında olma.. z amanla herkes birbirini gerçek yüzünü görür.. hem diğer geline iyi davranıyor diyorsun ama sorsan onun da sinir olduğu şeyler vardır bence...

bende kayınvalidemin ilk geliniyim, banada o kadar eksik şeyler yaptıgı gibi, yapılmaması gerekli, şeyleri yaptı, söylenmemesi gereken şeyleri söyledigi gibi, söylenilmesi gereken şeyleri hep sakladı..
velhasıl kelam bir kaynım daha var, bende acemiliğini çıkardı, bunu alev bir kenara not etti, bi elti adayım gelsin ondan önce ben samimi olucam, ondan sonra kendisi nasılda dışarda kalacak görecek, allahımın izniyle bekliyorumm, o yaptıklarının cezasını allahtan bulacak ama benimde çok canımı yaktı, elbet bir gün ekdigini biçecekkk

benim de kaynanam ilk gelinine yapmış yapacağını şimdi bize o kadar yapamıyor .büyük eltim ikinci elti gelince onunla samimi olmuşlar sonra bir kavga etmişler, ikinci eltim kaynanasını pek sever yani diğerini ona kötülemiyor ama kendine çekmeyi başarmış ne laf söylesede o daha iyi oluyor diğeri o kadar diğil. yani ilk gelinler her zaman biraz çekiyor. bence samimi ol ama kaynananı kesinlikle kötüleme çünkü gün gelip siz kötü olduğunuzda çıkıyor bunlar ortaya söylemedi deme... sonunda yine sen kötü olursun

canım bende nişanlıyken çok zorlandım hemde ne zorlanma bi eltim wardı ki baş belası hala da öyle ... sana tawsiyem kaynananla arana mesafe koy eşin zaten olayların farkında olur we sana ses çıkaramaz ama eltine bu durumu hissettirme sonra yine suçlu sen oluyosun benle geçinemedi gelen yeni gelinle de geçinemedi olur adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…