- 26 Eylül 2010
- 17.553
- 32.842
- 798
hayır kendisi şehir dışında hafta içi, hafta sonu evine eşinin yanına gidiyor. İlk mesajında yazılan bukonu sahibinin kocası da hafta içi başka şehirde çalışıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır kendisi şehir dışında hafta içi, hafta sonu evine eşinin yanına gidiyor. İlk mesajında yazılan bukonu sahibinin kocası da hafta içi başka şehirde çalışıyor.
Düğünde bıraksaydin da yanında o otursaydi, çok zalıımmmsınBenim KV düğün fotoğrafında beni kesip yerine kendi fotoğrafını koymuştu ve bunu gözüme soka soka defalarca göstermişti. Bunu ne niyetle yaptıklarını bilemeyiz ve emin ol ne yaparsan yap vazgeçiremezsin
konularına bakhayır kendisi şehir dışında hafta içi, hafta sonu evine eşinin yanına gidiyor. İlk mesajında yazılan bu
Hanimefendi konularimi karistirana kadar sozume itibar edin. Esimin gorevi teftisi bitti evimize dondu. Ne bu eski konu katistirma merakiniz bi anlasam. Acik mi ariyorsun.konularına bak
Ben farkındayım.Ben kimseyi arada birakmiyorum. Beni bunaltip arada kalmama sebep oluyorlar. Ben burda derdimi paylasiyorum. Esimi annesiyle kusturme derdinde filan degilim ki.
Herseyi bosverde ekran resmini koymasinin ne zarari var vallahi pes kiz ben oglumun resmini buyuturde asarim kimene ya :)
. Her ama her gorusmemizde bak oglum senin fotografin her gece yatmadan bana bakiyorsun her sabah ilk sana bakiyorum diyor. Bunu onlarca kez duydum.
Hahahah bende yaparim ohhh derim.oglumun resmini cercevelettirdim :) yahu ne cok takiliyoruz herseyeSubliminal telkin yapiyormus ama bu kayinvalide![]()
Hahahah bende yaparim ohhh derim.oglumun resmini cercevelettirdim :) yahu ne cok takiliyoruz herseye
gerektiğinde karıştırırım da seninkilere gerek yok . malum çok sık konu açtığın için hepsi aklımda.Hanimefendi konularimi karistirana kadar sozume itibar edin. Esimin gorevi teftisi bitti evimize dondu. Ne bu eski konu katistirma merakiniz bi anlasam. Acik mi ariyorsun.
Yoo objektifim annemin telindede benim resmim var esim tepkimi gostersin bence siz annem yapsa naparim diye dusunmediginizden oluyor gecende bir tanesi durumunda cocukluk fotosunu annesi paylasti diye konu acmisti bir atrafimizida yirtsak kimsenin annesi babasi degismez ve kimse annesini babasini atmaz atmamalidaAnne oluyorsunuz diye objektif bakmadiginizi dusunuyorum bu konuya.
Konu sahibenin kayinvalidesi saglikli davranislar sergilemiyor..
Cocuklarimizi bagimli buyutmesek de topluca bir nefes alsak daha faydali seylere odaklansak keske..