Kayınvalidemin ekran resmi

Benim KV düğün fotoğrafında beni kesip yerine kendi fotoğrafını koymuştu ve bunu gözüme soka soka defalarca göstermişti. Bunu ne niyetle yaptıklarını bilemeyiz ve emin ol ne yaparsan yap vazgeçiremezsin
Düğünde bıraksaydin da yanında o otursaydi, çok zalıımmmsın :KK53:

Hanimefendi konularimi karistirana kadar sozume itibar edin. Esimin gorevi teftisi bitti evimize dondu. Ne bu eski konu katistirma merakiniz bi anlasam. Acik mi ariyorsun.

Konu sahibi sen bosver yorumlari.
Koyu kayinvalideciler var bu forumda.

Aslinda boyle kayinvalidelere bi kahkaha patlatmak lazim. Bir insani seversen, baskalarinin gozu onunde o sevgini ispatlamak, gostermek vs zorunda hissetmessin. Normalde ! :KK66:

Ha icinden gelir opersin vs anlarim. Ama senin durumunda ki farkli zaten anlattiklarindan.

Yani kisaca oglunu sevmiyor okadar da bence, zaten kucukken bakmadigindan belli.. sana nispet yapiyor... Tam olarak hangi dusuncelerle boyle davraniyorlar bilemiyorum bende cozemedim (uzerinde calisiyorum :dondurma:)..bosluk mu desem.. Hastalik mi ..kiskanclik mi.. Veya hepsi birden mi..

Ama esinden yana sorun yoksa ozaman gul gec bence. Ayni ortamda bulunmamaya calis annesiyle. Katilma o yarisin icine. Kendi haline birak yani onu..elbet sikilir birgun zavallim :KK70:

Yalniz iyi sabir var bunlara dayanan gelinlerde. Ben olsam ugrasmazdim bu tarz cahillerle.
Kiskaniyim desen kiskanclik da gelismez sonucta annesi. Takmiyim desen e karsindaki zorla taktirmaya calisiyor.. Zor valla ..sinirlik bos bos durumlar. Allah sabir versin boyle kvdesi olan gelinlere.

Arkadaşım, annelerin bilinçaltında oğlum evlenince beni unuturmu düşüncesi yatar genellikle. Ve bu haraketler kendini evladına unutturmama çabasıdır. Aslında tam olarak gelini kıskanmak değildir. Ayrıca eşinden ilgi göremeyen kadınlarda bu daha çok görülüyor. İnanın ilerde sizde çocuklarınıza buna benzer hareketler yapacaksınız, bilmedende olsa...

benim de oglum var cok seviyorum ve hep cok sevecegim kimseden cekinmem esimim de annesi diledigi kadar sever sarilir sonucta 9 ay tasimis buyutmus can parcası biraz hoşgörü gerek

Hahahah bende yaparim ohhh derim.oglumun resmini cercevelettirdim :) yahu ne cok takiliyoruz herseye

Anne oluyorsunuz diye objektif bakmadiginizi dusunuyorum bu konuya.

Konu sahibenin kayinvalidesi saglikli davranislar sergilemiyor..
Cocuklarimizi bagimli buyutmesek de topluca bir nefes alsak daha faydali seylere odaklansak keske..

Hanimefendi konularimi karistirana kadar sozume itibar edin. Esimin gorevi teftisi bitti evimize dondu. Ne bu eski konu katistirma merakiniz bi anlasam. Acik mi ariyorsun.
gerektiğinde karıştırırım da seninkilere gerek yok . malum çok sık konu açtığın için hepsi aklımda.

ayrıca madem kocanın görevi bitti o sana gelsin.

abartmissiniz.oglu tabiki resmini koyacak sanirim sizin cocugunuz yok.yoksa her anne kac yasinada gelse oglunu kizini boyle sever.haftasonu gelmelerine bisey diyemem ama diger konular o kadar kotu seyler degil

Anne oluyorsunuz diye objektif bakmadiginizi dusunuyorum bu konuya.

Konu sahibenin kayinvalidesi saglikli davranislar sergilemiyor..
Cocuklarimizi bagimli buyutmesek de topluca bir nefes alsak daha faydali seylere odaklansak keske..
Yoo objektifim annemin telindede benim resmim var esim tepkimi gostersin bence siz annem yapsa naparim diye dusunmediginizden oluyor gecende bir tanesi durumunda cocukluk fotosunu annesi paylasti diye konu acmisti bir atrafimizida yirtsak kimsenin annesi babasi degismez ve kimse annesini babasini atmaz atmamalida

Eşiyle mutlu olmayanlar onun açığını oğluyla kapatmaya çalışıyor genelde.Eşiyle mutlu olsa oğluna o kadar bağımlı olmaz zaten

Back
X