- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu dünyada tek anne baba var.Es binlerce bulunur.Anne baba bulunmaz.Ben olsam böyle hazimsiz eşi bosar.Yenisini alırım.Annnesi size ne.Kayinvalideme telefon aldik esimle birlikte. Ekrana esimin fotosunu koymus. Her ama her gorusmemizde bak oglum senin fotografin her gece yatmadan bana bakiyorsun her sabah ilk sana bakiyorum diyor. Bunu onlarca kez duydum. Esimin annesi esime asiri duskun bu arada. Ölür biter ogluna ama nasil bir gosteris gormeniz gerekir. Onlara gittigimizde esimi ayakta gordugu her an sarilir kosup. Sarilsin opsun ama gercekten gozume sokacak kadar abarti. Esim ameliyat olmustu yeni evlendigimizde ordek aldim ben sana ordege yap tuvaletini diye o kadar israr etti ki unutmamisim halen. Ordegin ne oldugunu bile bilmiyordum. Salonda kendisi koca oglunun tuvaletini yaptirmaya kalkti ama tabiki esim kabul etmemisti.
Bu arada ben haftaicleri sehir disindayim. Haftasonu evime esimin yanina donuyorum. Tum hafta anne ogul hic gorusmezler. Oglu yalniz iyi mi birseye ihtiyaci var mi umrunda degil. Ben eve gittigimde gorusecegi tutar kayinvalidemin. Iki gun boyunca kac kere arar. Ne yapiyorsunuz bugun planiniz ne goruselim...ben bunlari bunlari yaptim sunlari yedim diye gununun ozetini verip telefonda maksimum sure tutma pesinde. ziyarete gideriz her haftasonu. Evden mi geldiniz simdi nereye gideceksiniz sorulari olmadan gun gecirdigimi bilmem. bu aralar hastaliga takti bir de. Hastaneye gidip test yaptirip tum gun sonuclarini anlatip esime randevu aldirip hastaneye goturtme cabalarinda. Bir de cok korkarmis o testleri nasil yaptiracakmis. Bir kizi ve torunu da var bu arada. Esiyle anlasama da birlikte yasiyorlar. Siz soyleyin bu abarti durumdan kurtulabilmek icin ne yapabilirim. Bu anlattiklarim yaptiklarinin yuzde besidir belki. Merak ettiginiz varsa siz sorun anlatiyim. Aklima geldikce ekleme de yaparim. Bahsettigim normal bir anne sevgisi degil. Kiskandigim da yok. Gercekten rahatsiz edici bir boyutta gosteris soz konusu.
Öncelikle insanımOlumune savunmanizin sebebi ne ki. Anlamak mumkun degil.
Ah hah hah sizin derdiniz ne acaba. Kayinvalidem misiniz.Bu dünyada tek anne baba var.Es binlerce bulunur.Anne baba bulunmaz.Ben olsam böyle hazimsiz eşi bosar.Yenisini alırım.Annnesi size ne.
Masallah pabuç kadar diliniz var.Burda boşuna konu acmissiniz.Her şeyin üstesinden gelirsiniz zaten.Istedigimi yazarım.Madem açtıniz.Bu benim düşüncem.Ah hah hah sizin derdiniz ne acaba. Kayinvalidem misiniz.
Birazda insan olmak lazım.Öncelikle insanım
Sonra
Anne adayıyım .
Vicdanı mukeyetimde yerimde çok şükür.
Başka neden ister misin ?
Neden diye sormakta çok saçma ya , neyse .
Fakat dediğiniz gibi olsaydı evlilik sonrası da kocasını tapulu malı ilan eden kadınlar azalırdı .Birazda insan olmak lazım.
Çocuk tapulu mal görmemek lazım.
Büyüyünce evlenmesini istiyorsak
Yuva kurmasına izin vermek lazım..
Aynı şeyi mi okuduk diye düşünmedim değil, kadın diyor hafta 7 gün, 5 gün ben yanında yokum kocanim anası aramaz sormaz, 2 gün ben yanındayım oğluşum benimlen ilgilen.Fakat dediğiniz gibi olsaydı evlilik sonrası da kocasını tapulu malı ilan eden kadınlar azalırdı .
Çocuğunu ekran fotosu yaptı diye kızıyor
Sana ne derler adama ama haberi yok .
konu sahibinin kocası da hafta içi başka şehirde çalışıyor.Gelin hafta içi evde yok. Hafta sonu geliyor sadece, sevişecekler mi temizlik mi yapacaklar gezecekler mi sohbet mi edecekler hepsi için 2 günleri var. Kaynana olsam bugünlerde aramam bile, ayıp.
Hafta içi gitsin, oğluşunu görsün, yemeğini yapsın,, onunla kalsın veya oğlu gitsin onda kalsın.
aslında hafta sonu görüşmelerinde konu sahibinin kendi ailesi daha sorunlu.Haftada yarım saat bir saat bir aradayız diyorsunuz zaten.
O yarım saat boyunca oğluna sarılı kalsa ne olur?
Anladım sizi hoş değil ama zaten kısa süreli bir aradasınız.
Yine söylüyorum, esas yıpratan eşinizle olan zamanın kısıtlı olması.
Yine de çöm takıyorsanız eşinize bu hafta annene sen perşembe cuma git, birlikte daha çok vakit geçirelim diyin. 2 haftada 1, ayda 1 falan görüşün
Burada ise tek şey eş te bitiyor .Aynı şeyi mi okuduk diye düşünmedim değil, kadın diyor hafta 7 gün, 5 gün ben yanında yokum kocanim anası aramaz sormaz, 2 gün ben yanındayım oğluşum benimlen ilgilen.
Yok anam yok, bu annelik değil.
Benim ablamı sömürdüler. 26 yıllık evladını arama sorma evlendiği hafta hergun hergun oğlumda oğlum, hep beni daha çok seviyor sen sonrasın diye kanıtlama çabası ; ya bir anne gelininin tüpleri tıkalı diye tüp bebek le anne önüne olma şansı varken oğlunu doldurup bunu kabul ettirmedi, içilen ilaç onca tedavi hepsi çöp . Karısı bosanacagim deyince yapamaz oğlum, blof yapıyor oğlum, babası yok anası felçli oğlum diye dolduran, iş ciddiye binince oğlunu hiç arayıp sormayan. Sonrası 11 Mayıs'a boşanma günü.. seni seviyorum çok pişmanım sen haklıydın diyen eski koca..
Maalesef tüm anneler iyi niyetli değil. Bazılarının oğlu evlenince kıymete biniyor..
Eş de bir yere kadar ama.. Benim şahsi fikrimdir olurda kafayı yer evlenirsem Esimin annesi mümkünse annesi olarak kalsın isterim. Çok mu seviyordu evlenmeden önce yine sevsin başımla beraber, yok benle evlendikten sonra mı kıymetli oldu ama - oğul ikilisi buyurdu yaşasın, bosaniriz isterlerse ikisi yuva kurarBurada ise tek şey eş te bitiyor .
Benim kayınvalidem eşimin gefçek annesi değil
Bu kadar insan öz diye nitelendirilen annelerle zor baş ediyorsa ya ben ne yapayım ?
Eşim benimlede orta yolu bulur annesiylede .
Ama günümüz ilişkileri malesef dallı budaklı
Kimisi yeri neresi onu bilmiyor
Kimiside aman aman modunda