Kayınvalidemin ekran resmi

Ay şuan durum ne bilmem ama çok sinir bozucuymuş. Ama annesi diyorum Bi yandan ne bileyim. :işsiz:

Kayinvalideme telefon aldik esimle birlikte. Ekrana esimin fotosunu koymus. Her ama her gorusmemizde bak oglum senin fotografin her gece yatmadan bana bakiyorsun her sabah ilk sana bakiyorum diyor. Bunu onlarca kez duydum. Esimin annesi esime asiri duskun bu arada. Ölür biter ogluna ama nasil bir gosteris gormeniz gerekir. Onlara gittigimizde esimi ayakta gordugu her an sarilir kosup. Sarilsin opsun ama gercekten gozume sokacak kadar abarti. Esim ameliyat olmustu yeni evlendigimizde ordek aldim ben sana ordege yap tuvaletini diye o kadar israr etti ki unutmamisim halen. Ordegin ne oldugunu bile bilmiyordum. Salonda kendisi koca oglunun tuvaletini yaptirmaya kalkti ama tabiki esim kabul etmemisti.
Bu arada ben haftaicleri sehir disindayim. Haftasonu evime esimin yanina donuyorum. Tum hafta anne ogul hic gorusmezler. Oglu yalniz iyi mi birseye ihtiyaci var mi umrunda degil. Ben eve gittigimde gorusecegi tutar kayinvalidemin. Iki gun boyunca kac kere arar. Ne yapiyorsunuz bugun planiniz ne goruselim...ben bunlari bunlari yaptim sunlari yedim diye gununun ozetini verip telefonda maksimum sure tutma pesinde. ziyarete gideriz her haftasonu. Evden mi geldiniz simdi nereye gideceksiniz sorulari olmadan gun gecirdigimi bilmem. bu aralar hastaliga takti bir de. Hastaneye gidip test yaptirip tum gun sonuclarini anlatip esime randevu aldirip hastaneye goturtme cabalarinda. Bir de cok korkarmis o testleri nasil yaptiracakmis. Bir kizi ve torunu da var bu arada. Esiyle anlasama da birlikte yasiyorlar. Siz soyleyin bu abarti durumdan kurtulabilmek icin ne yapabilirim. Bu anlattiklarim yaptiklarinin yuzde besidir belki. Merak ettiginiz varsa siz sorun anlatiyim. Aklima geldikce ekleme de yaparim. Bahsettigim normal bir anne sevgisi degil. Kiskandigim da yok. Gercekten rahatsiz edici bir boyutta gosteris soz konusu.
Oğlunu doldurup iftiralar atan, yuvasını yıkan kayınvalidelerde var biliyor musun...ben cok gördüm. Çok abartıyorsunuz.en büyük derdiniz bu olsun ne diyim

Oğlumun resmini telefona koyarım bir Allah'ın kuluda karışamaz. (Gelin dahil)
Oğlumu severim de öperimde izin mi alıcam gelin hanımdan.
Yeter yani.
Hafta içi günler torbaya mı girmiş de hafta sonu eşiyle birlikteyken seviyor oğlunu ...

Abartmayı seviyor belli ki. Eşinizle konuşsanız, başbaşa geçirdiğiniz kısıtlı zamanda saatlerce annesiyle konuşmak yerine haftaiçi arasa konuşsa. Beraber yaptığınız her planı anlatmasa mesela.

Kv size inat olsun diye yapıyor sanırım. Sizi kıskanıyor. Çok sağlıklı bir anne oğul ilişkileri yok gibi. Her gece fotoğrafını öptüm de yattım biraz fazla bence de. Ya da eşi duruken koca adama çişini yaptırmaya çalışmak hoş değil. Eşinizin bu durumu biraz yönetmesi lazım.

Muhtemel kıskanıyor. Bence idare edin. Eşiyle sorunu olan kadınlar oğullarına ayrı bir bağlanıyor sanki. Size zararı yoksa umursamayın.

🤮🤮🤮🤮🤮
Bosver opsun yalasin sevsin. Olgun insan boyle davranista bulunmaz ama normal degil iste. Yukarida bir uyenin dedigi gibi genelde sorunlu kadinlar boyle davranir. Cok itici anliyorum. Akil sagligi muhim 😁

Ay bu ne be. Meraklıysa o kadar ayırmasıymış dizinin :anne:dibinden. Çok saçma gerçekten gel oğlusum opim

Doğurduğu çocuğu size mi devretti ve telif hakları artık sadece size mi ait yoksa 🤣😂😂😂😂😂

Yani kadının oğlu sonuçta ???

Ama başka tuhaf şeyleri varsa bilemem mesela burda bi üye vardı kocam annesini banyo yaptırıyor birlikte kese atıyorlar falan diyodu o tarz haller tabiki anormal.

Yaaaa ne yani ben şimdi oğlumu evlendikten sonra sevemeyecekmiyim ☹️ fotosuna bakamayacak mıyım, sarılıp kucaklayamayacak mıyım? ☹️ Konu sahibi çok merak ediyorum sizin annenizle diyaloğunuzu. Sanırım çok resmi bir ilişkiniz var kendi annenizle. Sarılmayı fotoğrafı telefonda günlük konuşmaları abartılı bulmuşsunuz.

İlk başta koysun ne var diyecektim. Ama okudukca yok artık dedim. Esiniz de bitiyor olay. Sadece hafta sonları araması çok anormal geldi. Bir de tuvaketini yaptırmaha calismasi da öylr

şu kv lerin oğullarına aşırı düşkünlükleri noolcak ya.... :işsiz: oldu olcak turşusunu kursalarmış ne diye evlendirmişler kiiiii

EDİT: ESKİ KONUYMUS TÜH
Neden böyle tepki aldığınızı anlamadım. Herkes nedense kendi oğlunu, kızını düşünmüş.
Kimse kusura bakmasın ama kayınvalide kocaman kadın, hepimiz öyleyiz. Bu evlilik uzaktan yürütülüyor, baş başa geçirecekleri yalnızca iki günü olan evli çift ise sözkonusy, büyükler biraz olgun davranmalı. Haftaiçi oğluyla görüşür, haftaiçi bakar eder öper koklar, 2 günü de çiftimize bırakır. Haftanın 7 günü birlikte degiller ki, azıcık anlayıs istemis hanımefendi ama sanki annesini kapıya koysun demiş gibi davranmıssınız. Ne desem bilemedim hanımefendi, eşinize ciddiyetle degil de kibarca böyle huyuna giderek biraz daha zaman gecirmek istediginizden vb bahsedebilirsiniz belki, aklıma bir sey gelmiyor baska

Haftaici bir çay içmek kadar kaliyorsaniz tahammül edilemeyecek kadar bir şey yok. Geri kalan vaktinizi eşinizle verimli gecirebiliyorsaniz dert etmeyin.
Şöyle de bir durum var hafta içi oğlunu sürekli arasa cagirsa siz gelince aramasa daha çok takılırdıniz. Bekli özellikle sizi kırmamak için haftasonunu bekliyordur birlikte ağırlamak için.
Hastayken tuvaletini yaptırmak istemesi de normal. Annesi sonuçta. Benim eşimin de böyle bir rahatsizlik durumu olmuştu ben kayinvalideden rica etmiştim. Sen ilgilenir misin diye . Benim midem kaldırmıyor eşim de olsa . Ama annelik başka bişey.
Bu kayinvalideleri gözünüzde çok büyütmeyin. Beterin beteri var deyip görmezden gelin . İlişkiniz iyiymiş madem eşinize söylememekle en iyisini yapıyorsunuz. Ottan çöpten şeyler bunlar huzurunuzu bozmaya değmez.

İlgilenmeyin. Annesi sevecek tabi. Ama gelinimide severdim ben kv olsam

Konuyu okuyunca yakın akrabama benzettim.
Bekarken aç açıkta iken sefillik içinde okurken annelik duygusu kabarmıyor Oğluna
Gidip iki yemek yapayım demiyorlar
Adam iyi kötü işleri yoluna koyunca evlenince haftada bir görmezlerse gözlerinde tütüyor

Sizin oglunuz olursa ,ilerde öpmeyin,ekran resmi yapmayin emi.Simdiden yazin bunu akliniza.Oglunuzun esi kizabilir,emek mi vermissiniz,büyütmüş müsünüz hic sıkıntı degil yani onun icin.

Simdi benim ogluslarim var dusunuyorum ogluslarimi opucem,resimlerini koyucam,hep senle yatip kalkiyorum oglusum diyicem (ki boyle seyler demem kimseyi asla sıkmam ama)velevki dedim gelinde buna bozulacak ben cok uzulurum.Dusun onca yil sen ilgilen hastalansin bak,aglasin basinda dur,altini degis ki kadin hala oglu hasta diye ordege yap demis bu bence onemli hala bu yasta altini almaya gonlu var eee ana bu nasil zoruma gider gelinin bunlara kizmasi,Oglunda bu konulardan annesine laf ederse tek diyecegim besle buyut danayi tanimasin anayi..

Sevsin ne olacakki , sonuçta onun oglu canından bir parça ne biçim çocukça düşünceler bunlar .Her insan bir olmadığı gibi duygularını yansıtma biçimide bir degil , kimi candan sever insanın gözüne soka soka “tıpkı kayınvalideniz gibi” kimi ise uzaktan sever benim babam gibi. Bence çok abartıyorsunuz ...

Back
X