Kaynanama gitmemek için bahane arıyorumdur ahsjsjsSize artık hiç gelmek istemiyorum çünkü deprem bölgesindesiniz demeyi düşünüyorum.
Altından fay geçtiğini nereden öğrendiniz?
Eskiden kastınız nedir? 99 sonrası ise bir nebze güvenli olabilir ama öncesi ise....
Eşinize söylesinize ya o evde ne yapmayı düşünüyorlar diye. Deprem ols vurur geçirir, ölümü mü bekliyorlar
Kaynanama gitmemek için bahane arıyorumdur ahsjsjs
Şaka bir yana fay geçtiğini nereden biliyorsunuz? Bence korkunuzu söyleyebilirsiniz, kendi evinize davet ederseniz samimi olduğunuzu da anlayacaktır.
MTA diri fay hattı haritasından bakabilirsiniz fay hatlarına bazı bölgelerde mahalle mahalle yakınlaştırılmış haritalar görülebiliyor.Fay su borusu gibi birsey degil ki tam evin altindan gectigi tespit edilsin
Anne uzmanlar marmara icin uyariyor hep biz geldik kalmaya azcik da siz kalin falan diyebilirsiniz
Ya da orada kaldiginizda geceleri ayhhhh yer mi sallandi diye birkac ciglik atarsaniz geceleri, bir daha gelin kalin diyeceklerini sanmiyorum
AhahahTespit ettilerse öyle bir şeyi tam üstüne neden ev yapmışlar yahu
Kvnize satilik ev fotolari ilan atin hergunMTA diri fay hattı haritasından bakabilirsiniz fay hatlarına bazı bölgelerde mahalle mahalle yakınlaştırılmış haritalar görülebiliyor.
Anlamak istemeyen insana her saniye foto atsa anlamazlar maalesefKvnize satilik ev fotolari ilan atin hergun
Her attiginiz linkin altina da "bak burdan fay hatti gecmiyormus anne" yazin
Hergun yapin ama hergun
bikacaktir ya kalin demez artik ya da tasinirlar en kotu ihtimal engeller hshfjsdj
siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama türkiye de deprem riski olmayan il sayısı zaten çok az.Eşimin ailesi Marmara’da (İstanbul değil) tam fay hattının üstünde yaşıyor. Bildiğiniz evin altından fay geçiyor ve apartman çok eski.
Hiç gidesim gelmiyor. Senede bir kez gidiyorum ama uyku uyuyamıyorum. 3 gün zor durup kaçıyorum.
Taşının diyorum taşınmıyorlar ki imkanları var yani.
Seviyorum kaynanamı çok iyi biridir ama gitmek gelmiyor içimden. Her seferinde başka bahane buluyorum gitmemek için. Acaba depremden korktuğumu söylesem abes mi olur? Size artık hiç gelmek istemiyorum çünkü deprem bölgesindesiniz demeyi düşünüyorum. Sizce abartı ve abes mi?
Mta'nin internet sitesinde canli ve guncel fay hatlarinin haritasi var oradan bakmis olabilir.Altından fay geçtiğini nereden öğrendiniz?
Eskiden kastınız nedir? 99 sonrası ise bir nebze güvenli olabilir ama öncesi ise....
Eşinize söylesinize ya o evde ne yapmayı düşünüyorlar diye. Deprem ols vurur geçirir, ölümü mü bekliyorlar
Kaynanamın evinin altından fay hattı geçme duası enter yazacak binlerce üye vardırKadınlar kulübünde kaynanasının evinin altından fay hattı geçeni de görmedik demeyiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?