ben olsam bunları biz yaptık falan deyince milletin önünde sen de yeni görmüyor musun de.
boz, haketmiş.
onun dışında oğluna soruyorsa her şeyi, bırak o cevap versin.
bir yerden sonra o da ne bileyim ben diyecek elbet.nereye kadar cevap verecek kadın taklidi yapacak aman
bak aynı benim valideyi anlatmışsın ama ben hiç sallamıyorum, gelir kalır bende aynı muhabbetler falan... salla gitsin... dertlendiğine değmez, ben de onun gibi yapıyorum, muhatabım eşim, ailemizin arabulucusu:)
aynen canım, içinde kurup da can sıkmaya değer mi hiç... hak ettiği değerden fazlasını verme, kendini de üzmeO oyle yapinca zaten bende birsey anlatacaksam esime bakip anlatiyorum
Eski kv hatırladım birden.
Yemek masasında otururuz. Her şeyi oğlundan ister. Oğlum tuzu uzat, oğlum biraz yemek koy.
Oğlum çayımı doldur.
Bu durumlarda en güzeli umursamamak. Gerçekten umursamamak. Silmediniz mi oğlum diyorsa bırakın eşiniz cevaplasın. Çıkmadı mı oğlumun cevabını eşiniz versin.
o sana yokmuş gibi davranıyorsa sen ona daha çok öyle davran konuşurken bile yüzüne bakmadan konuş böyle insanlara yapılacak en güzel şey umursamamakkkMerhaba,
Konu basliktanda anlasilacagi gibi.
Ozet geceyim hemen;
7 yil bitti evliligimizde bir oturduk 3 yil 4 senedir kendi evimizdeyiz. Bir oturmadan once konustuk ne zaman ev alirsak ayriliriz diye. Neyse tasindik ozamandan tavirlandi oglunu uzaga goturmusum diye.
Ben hamileyken toplamda 3 kez geldi evime. Doguma 1 hafta kalaya kadar çalıştım. Yuzu olsun diye doguma yakin aradi camlarini sileyim diye. Istemedim. Doguma 3 gun kala geldi kp ile evime. Belime agrilar girdi yemek hazirlayim diye onlara afedersiniz totosunu kaldirmadi yerinden.
Neyse dogum yaptim. Surekli cocugu ver sallayim diye elimden almaya calisiyor.
40 i cikacagi gun geldi esimin babannesi halasini kp i toplamis. Ananem ile annem vardi onları gormemezlikten geldi. Aldi oglumu esimin halasinin kucagina koydu hadi 40 ini cikaralim dedi.
Neyse, oglumun mevlidi olacagi gun yaptigim suslerden haberi yoktu. Sanki onla yapmisim gibi herkesin yaninda bunlari aldik hastanede dağıtmak icin goturduk dedi. Mevlide yardima bile gelmedi. Arkamizdan Kayra19 annesi gelmistir demis.
Millet varken yaninda sanki oglumun hergun yanındaymış gibi anlatiyor herseyi. Sanki herseyini kendisi yapiyormus gibi.
Simdide her geldiginde oglumla ilgili birsey olunca surekli esimle muhatap. Sanki ben degilimde o annesi.
Gecen koltuga birsey döküldü cikmadi lekesi. Esime diyor silmedinizmi oglum cikmadimi oglum.
Yani 7 sene bitti yeni gelin degilim. 3 senede bir oturduk. Delirtiyor bu halleribeni.
işte öyle bir durumda oğlunun anne niye kayraya sormuyorsun demesi lazım aslında ama anlaşılan erkekler biraz kıt anlamıyor.
ay kv konuları okudukça eski günlerim geliyor aklıma çıldırıyorum istiyorum ki herkesin kocası kvsi yanlış yaptıklarını biran önce görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?