kayınvalidemin evime misafir getirme merakı

pembebegonvil

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
272
4
16
İstanbul
kızlar önceki konum da kayınvalıdem ıle ılgılıydı, tatılde aradı vs dıye bozulmustum, cogunuz benı haksız bulmustunuz, eyvallah ama bence bu sefer ben haklıyım :)) neyse durumu anlatayım sız karar verın..
sımdıkı evımızde yenı sayılırz, gecenlerde kayınvalıdem geldı bır komsusu, bır de esımın kuzenı ıle. aynı apartmanda oturdukları ıcın ben de gorusuyordum bu gelen kısılerle, ona kv me gıttıgımde kahveye fılan ınerdık bu bayanlara, her neyse cok normal gelmelerı ben davet ettım zaten.. bır guzel de agırladım a dan z ye.. mıs mıs oturuyoruz, bu komsu abla bı laf actı meger mahhalleden x teyze de bana gelmek ıstıyormus, onu cagırmamıslar dıye bozulmus hatta o gun, kv me trıp atmıs, bızımkı de tutturmus sımdı onu da getırıcem sana dıyor, bu kadın da yanı kucumsemek ıstemıyorum ama bıraz pıs dagınık bırı, kendısı hayatta evıne almaz, getırdgı bırseyı yemez cope doker, kadın kapıya gelse kırk saat kapıda dıker ıcerı almaz falan fılan, sımdı kalkmıs sana getırcem onu bır gun dıyor.. cok sınır oldum, saka mı yapıyorsun dedım walla guldu fılan ama bılmıyorum, esım de cocuklugundan hıc sevmez x teyzeyı, ona anlattım getıremez sen ıstemıyorsan dıyor, hatta gecen gun kv me gıdecektım dedı kı 'gıt otur lafı ac ordan burdan aaa anne x teyzeyı de cagırsana oturalım de' dedı :) benım kocam da az seytan degıl ha annesıne komplo kuruyor resmen, benım aklıma hıc gelmezdı, bak nasıl bozulcak o zaman anlar dedı ama ben tabıı yapmadım, sımdı valla ne yalan soyleyeyım odum kopuyor getırecek dıye, dusuncelerınız lutfenn... ne yapmalıyım

hayır getırsın ama kendısı sokmuyor eve, ona layık gormuyor kadını yanı... bana getırecek ılla kı, ona sınır oluyorum
diyorum ya yapıyorlar böyle şeyler benim ki geçen sene cümbür cemaat sokakta ki tüm komşularını çağırdı ben de tek seferde hepsini çağırdım rahatladım boşver çağır rahatla araya sıkıştır anne sen x teyzeyle kendin bile görüşmüyordun ne oldu diye:)

Senin ki pek iyiymiş .
Babaannem her kahvaltıya bize bir misafir getirir .
Sadece hafta sonları biz bize kahvaltı yaparız .
Sürekli söylüyorum Şu komşuyu sevmiyorum diye ama sürekli de o kadın geliyor .
Açıp açıp dolaplarıma bakıyor birde çıldırıyorum .

iyi sabırmıs sendekı de yaaa, bravo valla.. ben bazen canım ıstemez kahvaltı bıle etmem, her gun mısafır ne zor

Dogmamis bebege don bicmek gibi olmus konunuz,
Baslikta hatali kayinvalideniz evinize zorla getirmiyorki,
diger kadin gelmek istemis oda birgun getirecegim demis haberde veriyor yani,
sizde bigunluk agirlasaniz birsey kaybetmezsiniz bence,
birde zorla kayinvalidenizde art niyet ariyorsunuz ama üzgünüm yok

Öyle ..
Kvne söyle eve misafir gelmesin istemiyorum de sert bir dille ...

dedim, 'getircem de getircem' diye tutturunca, cocuk gıbı boyle omuz sılkıyor falan, ben de dedım 'hıc bıle getıremezsın valla, ben onun evıne gıtmıs mıyım' dedım, sonra allahtan esımın kuzenı de dedı kv ıcın o ıcerı sokmuyor onu kı, kapı onunde agırlıyor dedı, ben de evet ama bana getırmeye pek meraklı baksana dedım :) bır de dıyor kı sonra, ıst eteyzenlerı cagırırsın bı gun, patlıcaktım en son, zaten cagıracagım esımın teyzesını, kı cok severım, ama o boyle dayattıkca ınatlasasım gelıyor, keske deseydım ben 30 yasındayım kımı cagıracagımı bılırım tembıhlemene hıc gerek yok dıye

kadın gelmek ister, o cok mantıklı bırı degıl ama cok sacma, gorustugum bırı degıl kı, sadece onun komsusu, onun ardından baska bırını daha soyledı, onu da GETIRECEGIM dıye, hayır hepsını gectım, kendısı agırlamadıgı, hatta ıcerı bıle sokmayacak kadar paspal buldugu kadını ben nıye agırlıyorum???

Madem öyle Bunlari kendisine neden söylemiyorsun ?

bnce çok önemli bi konu değil sizi seviyorki arkadaşlarına göstermek istiyor bnce bunda bu kadar buyutulcek bişey yok kendi anneniz yapsa aynı şeyı byle tepki verirmiydiniz... getirsin göstersin gururlansın ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…