- Konu Sahibi pembebegonvil
-
ben işte hazır cevap bri degılım, o an soyleyeıyorum, sonra ıcım ıcımı yıyor, tekrar acarsa konuyu dıcem :)
Sen iyi ünlem fırlattırıyon zuzu.:18:
Pembebegonvil arkadaşım izin verirse ben senin bu işi kökten çözeceğine inanıyorum
Bildir şu kaynanaya haddini
yine mi gol diil yaaavalla ya ben çok sabırsız biriyim ya da siz melaikesiniz gençler
Biz melake degiliz de sen burdaki kv konularini fazlaca okuyup kendi kayinvalidende birseyler ariyon herhaldeYani yine gol diil
Hazir cevaplilikla alakasi yok,istemiyorsan anne filancadan hoslanmiyorum getirme diyebilirsin yani gelsede evine yapismazda neyse..
yine mi gol değil?
yine kayınvalide kötü çıkmadı demek istediniz yani?
eşine söyle annesine fırçayı çeksin yine
hiç adam olmayacak bu kadın hiçççç
Sadece ben rahatsız olmamışım demek..Katılıyorum..
Konu sahibi;
Lütfen sırf konu açmak için yer işgal etmeyin derim.
Gerçekten gene başaramadınız,kayınvalideli bir konu açmak için,gene çok basit bir konu..
Yahu bu mu şimdi bütün derdiniz?
Çok önemli bir sorun muş cidden,neymiş;
'KAYINVALİDE,GELİNİN EVİNE İSTENMEYEN BİR MİSAFİR GETİRECEK MİŞ'
vah vah,tüh tüh size,ne çektin be pembebegonvil..
Kaale alınmayacak konular bulup,kk da haklı çıkmak için elinden geleni yaptın be arkadaşım.
Tamamen görüntü kirliliği ve yer işgali sizin konularınız..
valla ben de sadece size mahsus değil ama kk.'da o kadar çok gereksiz konu açılıyor ki şu derdim var köşesine anlayamıyorum can sıkıntısından mıdır nedir?tabi ki konu açmak herkesin hakkı ama biraz da hakikaten derdi olanlara ayıp oluyor diye düşünüyorum.mesela benim de çoook sorunlarım var ama bırakın basit bir konuyu, bu devasa sorunlarımı bile şuraya yazamıyorum.neyse sizin konunuza gelince,sizin evinize çağıracağınız bir insanın paspal ya da pis olmasına göre tavır takınmanızı hoş karşılamadım.bir insanla kötü birisi olduğu için evinize almak istememenizi anlarım ama pis ya da paspal olması bir kere olsun eve çağırmaya engel midir?afedersin üstünde b.k yok ya..ayrıca o evde yeni olduğunuzu söylemişsiniz.genelde kayınvalidenin çevresi ve tanıdıkları gelinin evine bi hayırlamaya,ya da ev sahibi olmasanız bile onu görmeye giderler.böyle bir şeyi bir defaya mahsus kayınvalidenin ricasını kırmadan yapmanın neresi tuhaf?bir defa alırsınız olur biter.bu biraz da adettendir.ama siz umrumda değil diyorsanız. madem eşinizin de desteğini almışsınız ve istemiyorsunuz o misafiri bize niye danışıyorsunuz onu anlamadm.
benim kayınvalidem siz balayına gidince komşularımı evine getireceğim anahtarı bırakın diye tutturdu önce o kapıyı ona kapatınca düğün dönüşü salondan çıkınca herkesi gecenin birinde evime çıkarmaya çalıştı hemde bunu bana inat olsun diye yapmak istedi gözümün içine baka baka biryere gitmeyin gelinin evine gideceğiz dedi allahtan komşuları onun kadar düşüncesiz değillerdi saçmalama bu saatte gelinin evinde ne işimiz var deyince o kapıda ona kapanmış oldu aradan aylar geçti en sonunda emrivaki yaptı kahvaltıya getireceğim diye sonuç ne mi herkesin bayıldığı kahvaltı sofram için teşekkür bile etmedi halada evime birilerini getirmek ister durur ama beni geçemiyor allahtan yani diyeceğim o ki şük-re-din
Allah'tan kv komşularını eve getirmeye çalışmıyor ki arşılıklı apartmanlardayız , çalıştığım için olsa gerek sıyrılıyorum, bi pazar günüm var o günüde kendime ayırdığımı söyledim , hiç plan yapmaz pazara, bi kardeşlerini getirdi e o kadar da olsun
misafir sevmediğimi anladıı o da
konu açarken size sormayacagım biiir,
dalga gecıyorum sanabılırsınız ama ben de burada herkes gıbı canımı sıkan seylere cozum arıyorum bu ıkııııı
canınız ıstemıyorsa,önemlı gormuyorsanız okumazsanız, yorum yapmazsınız kaale almaz gecersınız bu üüüüüüç
görüntü kirliliği ve yer işgali ne demek ayrıca haddinizi bilin, ben de sizin için aynı seylerı dusunuyorum lutfen konumdan uzaklasın bu da dööööört
allah iyiliğini versin. bahane ettiğin şeye bakher seye bır yere kadar tamam dıyorum ama kayınvalıdem kendısı agırlamadıgı ıcın bana bıraz benı kullanıyor gıbı geldı, ben cok tıtız bır ınsanım, bahsettıgım kısı sokaklarda, kaldırımda fılan oturup ıcerı gıren bırı... ayrıca kadınla sohbetım bıle yok dogru duzgun tanımıyorum bıle.. fıkır alıyorum bu konuda, o yuzden yazdım
Ay Allah aşkına..
'gene mi goool değil' diyen bir kişinin konusunda yalvarsanda durmam zaten.
1..2...3...
diye kendi düştüğünüz durumu maddelendirin öncelikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?