- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi pembebegonvil
sıvrılık yapmak ıcın damlıyo hemen bazıları yazık ya bu kdr mı sıkılıyorsunuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıvrılık yapmak ıcın damlıyo hemen bazıları yazık ya bu kdr mı sıkılıyorsunuz![]()
Aaaa sen neden o tatli canini slkiyorsun ki tatlim
Esini sisiriver annesine haddini bildirir
Olmadi bak.....
Yine gol degil he
Aramaya devam et evet olmadi buda olmadi
şişirmek pek benim bildiğim bir tabir değil![]()
Uygulamayi gayet guzel beceriyorsun ama
ben eşimle sorunlarımı paylaşıyorum, o da beni üzmüyor, sorunu ortadan kaldırıyor çok şükür, bunun neresi sizi rahatsız etti bilemedim şimdi??? ha siz bunu 'şişirmek' olarak algılıyorsanız bence sorun sizde :)))))
Bak biliyormussun sisirmek tabirini :)
Esinin sorunu cozme yontemine sahit olduk malesef ondan dolayidir ki bi anne olarak kirici olmaniz beni rahatsiz etti
Ayrica siz sorununuzu kendiniz ortadan kaldirmayi deneseniz belki bi evladin annesini kirmasina engel olursunuz
Bu arada sorun kv de bizde sizin disinizda herkezde nedense
eşimin sorun çözme yöntemini nereden biliyorsunuz ki, nasıl konustugunu nasıl cozdugunu? bı evladın annesını kırmasını derken??? kırarak konusmuyor kı, ayrıca benım kırılmamdan daha onemlı degıl bence, ve onun ıcın de... yoo bence sorun gayet te sizde.. ne amaçla yazdığınızı anlamıyorum, benım bır sorunum var ve bunu paylastım, sız benımle aynı goruste olmayabılırsınız, sozunuzu soyler ceklırsınız, yok esını sısır fılan, bunlar ne demek oluyor... hayır esınızle bı sorununuz oldugunu dusunuyorum sadece, herhalde sıze gereken onem verılmıyor kı cok sorun yaptınız.. anne olabılırsınız ama bır es olarak da deger gormenız gerek bence
eşimin sorun çözme yöntemini nereden biliyorsunuz ki, nasıl konustugunu nasıl cozdugunu? bı evladın annesını kırmasını derken??? kırarak konusmuyor kı, ayrıca benım kırılmamdan daha onemlı degıl bence, ve onun ıcın de... yoo bence sorun gayet te sizde.. ne amaçla yazdığınızı anlamıyorum, benım bır sorunum var ve bunu paylastım, sız benımle aynı goruste olmayabılırsınız, sozunuzu soyler ceklırsınız, yok esını sısır fılan, bunlar ne demek oluyor... hayır esınızle bı sorununuz oldugunu dusunuyorum sadece, herhalde sıze gereken onem verılmıyor kı cok sorun yaptınız.. anne olabılırsınız ama bır es olarak da deger gormenız gerek bence
Ben haddini bildirmenin anlaminin kirici oldugunu dusunuyorum tabi ayni sekilde dusunmek zorunda degiliz ki sizin ve benim olaya bakis acimiz bambaska asla hemfikir olamayiz diye dusunuyorum
Konu aciyorsun ama elestiriye acik degilsin acma amacini da anlamis degilim yapacagindan zaten geri kalmicaksin sonu belli yani esin haddini bildiricek olay biticek
Esimin bana verdigi degere gelince size anlatmami ispatlamami gerektirecek biri degilsiniz sukur ki benim.gibi ese sahip olmanim kiymetini bilen birisi:)
Hani benim sana yaptigim yorumu esimin bana deger vermeyisinden dolayi oldugunu dusunmussun ya
O zaman bende kv ile olan sorununu kv nin herseyine takilmani actigin konudan yola cikarak annenle olan sorunlarina mi baglamaliydim ama yapmadim cunku dedigim gibi cok farkli karakterleriz
bu nasıl bir cümle böyle? nasıl bir düşünce?
siz de bir ananın evladısınız ve bir gün siz de anne olacaksınız.
inşallah evladınız size karşı bu kadar acımasız olmaz
yoo elestırıye gayet te acıgım ama sızın uslubunuz saldırı seklınde 'esını sısırırsın ' de ne demek oluyor, bu sekılde yorum yapacaksanız kendınıze saklayın lutfen,
ınsanlara had bıldırmek demek sınırlarını bıldırmek demektır, ılla kı kırıcı olmaz gerekmez, sonucta benım evıme mısafır getırmek demek sınırını ve haddını asması demek benım dusunceme gore kı sız oyle dusunmeyebılırsınız, kv ıle ılıskınız benı baglamaz
evet aynen oyle bagladım maalesef, bazı ınsanlar yeterı kadar deger gormedıgı zaman cok tuhaf sekıllerde yorumlayabılıyorlar bazı durumları, yapıcı yorumlara tabıı kı acıgım ama sızın karsınızda cocuk yok terbıyenızı takınmaz zorundasınız, son olarak daaa, annenle olan sorunlarına mı baglamalıyım ama yok yapmadım derken aslında yapmıssınız, bu durumu hatırlatmıssınız ve konuyu oraya cekmıssınız, tarzınız ve uslubunuz bellı yanı ama psıkologculuk oynamayın hııc ama hıc alakası yok annemle olan sorunumun bu durumla. ınsanları ve olayları karıstırmayacak yasa ve egıtım sevıyesıne ulastım cok sukur. sızın elestırıye acık olmak dedıgınız ınsan azarlar gıbı kaynanacılık oynamaksa ben acık olamayacagım kusura bakmayın sızın dedıklerınız goruslerınız kural degıl, bana gore de coook farklıyız asla aynı yerden bakmıyoruz olaya.
nasıl bir düşünce anlamadım? eşiniz annesinin kırılmasına sizin kırılmanızdan daha mı fazla önem veriyor, birlikte yaşadığı, aynı yastığa baş koyduğu (eğer evliyseniz) kadından? üstelik de annesi haksızken.. ille de ille alakasız, tanımadığım, kendı evıne kabul etmedıgı, paspal bır kadını evıme getırmek ıcın tutturmusken.. annelık her hakkı vermıyor ınsanlara kusura bakmayın, bu mantıkta olmayın lutfen sız de coıcuklarınıza karsı.
kadın gelmek ister, o cok mantıklı bırı degıl ama cok sacma, gorustugum bırı degıl kı, sadece onun komsusu, onun ardından baska bırını daha soyledı, onu da GETIRECEGIM dıye, hayır hepsını gectım, kendısı agırlamadıgı, hatta ıcerı bıle sokmayacak kadar paspal buldugu kadını ben nıye agırlıyorum???
Ben o sekilde yorum yapmak istiyorum ve o sekilde yorum yapacagim benim sinirlarimi siz belirleyemezsin
Yapici yorumlara acigim yazmissiniz buda elestiriye acik olmadiginizin kanitidir
Sizin annenizle olan sorununuzla nasil ilgisi yok ise benimde elestirilerimin esimin bana verdigi deger ile ilgisi yok dedigim gibi size ispatlama zahmetinde bulunmayacagim
Bu arada terbiyenizi takinini hic hos bulmadim yazdiklarimda terbiyesizlik yaptigimi dusunmuyorum tabi o kavramda ikimizde cok farkli oldugu icin dikkate almamam gerekiyor saniyorum
'eşimin sorun çözme yöntemini nereden biliyorsunuz ki, nasıl konustugunu nasıl cozdugunu? bı evladın annesını kırmasını derken??? kırarak konusmuyor kı, ayrıca benım kırılmamdan daha onemlı degıl bence, ve onun ıcın de.'
Seni yetiştiren ana ve babaya helal olsun diyorum,başkada birşey demiyorum....