• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemin evime misafir getirme merakı

sen gelme :)) sana vermem.. AAAAAmin, haydi şimdi güle güle, çok sevdin konuyu bakıyorum kopamıyorsun :))

Ay hiç güleceğim yoktu,seni tanımak,arkadaş olmayı bile düşünmek aklımın ucuna gelmez benim,kaldı ki evine geleceğim..
Aklımı peynir ekmekle yemedim henüz,konuşma tarzından yola çıkarak;

Allah kat kat sabır versin eşin ve ailesine..

Ay hiç güleceğim yoktu,seni tanımak,arkadaş olmayı bile düşünmek aklımın ucuna gelmez benim,kaldı ki evine geleceğim..
Aklımı peynir ekmekle yemedim henüz,konuşma tarzından yola çıkarak;

Allah kat kat sabır versin eşin ve ailesine..

Aaamin senin de çevrendekilere, ne eli maşalı şeymişsin sen :) herkesi hizaya çekmek istiyorsun, git diyorum gitmiyorsun bir de yapıştın kaldın :)

Tamam çok büyük sorunlar olur, kv ezmeye çalışır o zaman eşinize söylersiniz,
Ama böyle her küçücük olayda anneyi oğluna şikayet etmek hiç hoş değil.

ay yapmak ıstedıgınız yorumları benım konularıma yapmayın lutfen bundan sonra, cunku tarzınız bellı.
ben alakası oldugunu dusunuyorum maalesef, bu da benım dusuncem, hazmedemedıgınız bırseyler var o cook acık.
evet terbıyenızı takınmak zorundasınız, burada bazı kurallar var kımse kımseye asagılama azarlama hakkı vermıyor, bundan sonra lutfen benım konularımı es gecın, gormeyın, yazmak zorunda degılsınız, yeterı kadar yr ısgal ettınız zaten.

Beni cevrenizdeki insanlara benzetmeyin lutfen git dedimmi git kal dedim mi kal
Istedigim zaman istedigim.yere yorumumu yazarim bunu siz belirleyemezsiniz

He bu arada siz beni buradan engelleyemiyorsaniz sikayetinizi dile getirin belki haddimi bildirirler olurmu
Size daha yakin bu davranis

Back
X