Kayınvalidemin evime yerleşmesi

simsimm48

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
147
61
18
26
Ben biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nolur bana bi çözüm bulun nolur acil

Ve eşim izinliyken zorla kahvaltiya kaldiriyor yemen lazım diye ama esim yokken akşama kadar aç durduğum oluyo yinede umursamıyor

Evleri yan binadaymış baştan yatılı gelmeleri çok saçma ,o zaman net tavır koymaliydiniz.Adamlar bir tuhaf şimdi bir sey deseniz saçma şekilde" işin bitti,iyileştin anamı gönderiyorsun " derler.
Kibarca "artık iyiyim düzeniniz bozuldu benim yüzümden çok sağolun " deyip ufak ufak yol yapın,ya da kendi tarafınızdan birini çağırın biraz da o gelecek deyin.
Koca rahatsız değil memnunsa işiniz çok zor......

Herseyi denedim kalktim köklü temizlik yaptim esim evde yokken hala gitmiyor hala gitmiyor esim de memnuniyetinden değil ama gidinde diyemiyor ve kayinvalideme gidin desem büyütür de büyütür ama hamile hamile sinir oluyorum artik

Görüyo ama ayağa kalkmamı istemiyor ilk hamileligim annesi surekli her seyde bebek düşer diye korkutuyor bizi

Düşmez kesin bilgi ayağa kalkmakla düşmez. İlk 6 ay her gün 5km yürüyüş yaptım. İlk 2.5 vardiyalı ağır işte çalıştım. Sonra işim uygun olmadığı için iş yerim izne gönderdi lakin daha uygun işlerde çalışıp son güne kadar çalışan bir ton insan var

Kendiside biliyor zaten kendiside çok ayakta kalmis sapasaglam dogurmus ama bahane ediyor bunu bana baktığı falanda yok zaten

Malesef eşinde bitiyor hepsi.
O da suratlarina gidin diyemiyor ayıp olur diye ben desem ben de diyemiyorum daha dün cok iyiyim iylestim dedim esime yanlarinda ama bana misim demiyor duymamazlıktan geliyor kadın arada bari evine gitse bizde biraz yanlız kalsak ama yok

Ve eşim izinliyken zorla kahvaltiya kaldiriyor yemen lazım diye ama esim yokken akşama kadar aç durduğum oluyo yinede umursamıyor
Ya lütfen böyle kadınlar oğullarını evlendirip başkalarının hayatlarını mahvetmesinler

Ve sütten kesilmeyen, böyle durumlarda sesini çıkartamayan sünepe erkeklerde evlenmesin

Kaç haftalık gebeliksiniz düşük riskinizin olduğunu mu soyledi doktor size de böyle bir korkuya kapıldıniz yada genetik bir problem olup sürekli düşük yaşamış bir rahatsızlık mi var yakınlarınızda
Sorunuza gelecek olursak eşinize annen beni strese sokuyor onun yüzünden bence daha çok düşük yapacam ben gerektiği gibi yaşayamıyorum diyin güzelce gitmesini istediginizi söyleyin eşinize bide yani yan binada oturuyormuş nie kaliyor ki bu kadar korkuyorsa sabah gelir temizliginizi yapar sonra evine gider akşamda yemek yapar birlikte yersiniz bende başka şehirde yaşıyor olsa anlarım çok saçma valla ben uzulecegime strese gireceğime en güzel anlarimin bozulacagina karşımdaki üzülsün benim hayat felsefem öneririm

Kusura bakmayın sabah sabah ağır konuşacağım. Eşiniz git diyemiyor siz birşey diyemiyorsunuz. Siz daha birey olamamışsınız , çekirdek aile olamamışsınız bir de evlat mı yetiştireceksiniz? Onu bu dünyadan nasıl koruyacaksınız daha kendi hakkınızı arayamıyor, sınırlarınızı karılı kocalı çizemiyorsunuz. Silkelenin kendinize gelin lütfen.

Türk milletinin en zayıf noktası malesef kendini ifade edememek ve herşeye katlanmak, avrupada amerikada japonyada her ailenin kendi evi vardır ve büyük aileleri sadece misafirlik için gelebilirler.

Ben iyileştim ayaga kalkim deyip kibarca evine gönderebilir siniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…