Hemde ne zehir oldu stresten ağlıyorum hergubKocan Galiba hala annesini emiyor Bu nasıl bir bağımlılık birbirlerine ya çeksin gitsinler evlerine Bunu kendin değil eşinle konuşman gerekiyor o da diyecek ki anne baba bizim için düzeninizi bozmayın eşim gayet iyi size de zahmet verdik falan demesi gerekiyor Bu nasıl bir şey ya hamileliğini zehir ediyorlar en güzel günlerine sıkıntı içinde geçirmene izin verme
Arkadaşım hamile olan sizsiniz. İki ağlayın zırlayın, ayılın bayılın, kendinizi yerlere atın. Hamile hamile şu saçmalığı çekmek daha kolay değil ki.Yahu bilerek yapiyo evet desem yine olayı drama yaratıp büyütüp beni cok kotu bir hale sokacak
Haklisin valla ne diyimNiye olmuyor? Kendileri sizin evde borusunu öttürünce oluyor ama?
Annesi cok iyi ona göre her isimi yapıyor temizlik yemek bide yalaka yalaka konusuyor afedersiniz ama zerre samimiyet yok yemin ederim esime gelde anlat dünyanın en iyi annesi olsa bile insan artik kendi evinde yanliz kalmak istiyorArkadaşım hamile olan sizsiniz. İki ağlayın zırlayın, ayılın bayılın, kendinizi yerlere atın. Hamile hamile şu saçmalığı çekmek daha kolay değil ki.
Yahu bilerek yapiyo evet desem yine olayı drama yaratıp büyütüp beni cok kotu bir hale sokacak
Ya hemen büyük tepki vermek zorunda değilsiniz. Ama rahat olun, sizin eviniz, yatın kalkın istediğiniz yerde, fare gibi odanıza tıkılmak zorunda değilsiniz. İşine gelmeyen olursa hamileliğinizi kullanırsınız, kaç defa hamile kalacaksınız, şimdi nazınız geçemeyecek ne zaman geçecek? Aklınızı başınıza alın. Valla hamilelik + lohusalık derken sinir hastası olursunuz kimsenin de umrunda olmaz. Deli der geçerler.Annesi cok iyi ona göre her isimi yapıyor temizlik yemek bide yalaka yalaka konusuyor afedersiniz ama zerre samimiyet yok yemin ederim esime gelde anlat dünyanın en iyi annesi olsa bile insan artik kendi evinde yanliz kalmak istiyor
Bizim millet pek merakli surekli birinin kicinin dibinde durmaya.Evleri köyleri varken ne çok seviyorlar ya pervane sineği gibi bir yerde toplaşıp durmayı, anlamıyorum ne öğreniyorlar bu saçmalıktan.
Neyden korkuosun ki niye konusmuyosun? Guzellikle soyle iyilestim ben gidebilirsiniz sizi de cok yorduk elinize saglik fln diye. Alınıyorsa buyursun alınsın bunda ne var.Hemde ne zehir oldu stresten ağlıyorum hergub
Anlamıyorum yav, otur işte evinde, yapacağın iki kaşık yemek, açacağın gün aşırı bi süpürge işte. At koştur dilediğin gibi, ne uğruna elin kızı/oğlu ile yüzgöz oluyorsun? Ne kazanıyorsun yani bundan?Bizim millet pek merakli surekli birinin kicinin dibinde durmaya.
Insanlarin kendi hayatlari yok ve hic olmamış ne garip bisey bu cidden. Cocuk yaparak onun hayatı üstünden yaşamış varsayiyor kendini. Cocuk gidince boşluğa düşüyorlar dışlanmış hissediyorlar. Cok fukaraysan bile evinde cay demleyip tv izlemek gibi bi hobin olabilir yok illa evlatlarina salca olacaklar o daha anlamli.Anlamıyorum yav, otur işte evinde, yapacağın iki kaşık yemek, açacağın gün aşırı bi süpürge işte. At koştur dilediğin gibi, ne uğruna elin kızı/oğlu ile yüzgöz oluyorsun? Ne kazanıyorsun yani bundan?
Ya ne sülük aileler var tamam hastayken gelmişler sağolsun ama yan apartmandasın git artık. Hastayken bile gündüz gelip evine gidebilirmiş bunlar 50 60 yıl öncesi kırsal düzenlerinden geri çıkamamış oğlunu sütten kesememiş aileler.Endişe duysa ve iyi niyetli olsa, eşin işteyken gelir sana yardımcı olur eşin gelince de evine gider ama kayınvaliden ve kayınpederin sizin eve demir atmış gibi görünüyor. O gemi o limandan zor kalkar. Daha doğum var!
Evet şaşkın aynen. Annesinin oğluşu kırılmasın, siz kırılın ama. Karısının sıkıntısını üzülmesini umursayan adam bir şey yapar, valla ben de şaşkınım karıcım ne yapsak ki demez. Sizin anneniz gelip aylarca kalsa eşinizin her şeyine karışsa kaç gün çeker merak ettim. Kadın size kendi ağzıyla sormuş rahatsız mısın gideyim mi diye. Siz, rahatsız değilim ama artık iyiyim gidebilirsiniz demezseniz eşiniz niye desin. Ne güzel sağında anası dönüyor hizmetini görüyor, solunda karısı. Madem öyle çağırın kendi annenizi de, onun da hakkı gelip evladının evinde kalmak. Kocanız ve annesi çok mutlu olur belki. Ben söyleyemem kocam hiç söyleyemez, pardon kimin evi orası? Yarın bebek doğunca da her istediğini yapmak isteyecek, izin verecek misiniz?Eşimi çok seviyorum kirilsin istemiyorum iki kez soyledim ama o da saskin gitmedikleri icin yuzlerine git diyemiyor kayinvalidem biraz drama queen çünkü
Hamilelik en özlenen gunler onlarla gecırmen buyuk talihsizlikHemde ne zehir oldu stresten ağlıyorum hergub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?