pes ki ne pes...
şimdi bir yorum yapıcam, ay "sus" sen anlamazsın, sen bekarsın diyecek birileri kesin..
ama ben gene de çenemi tutamıyorum...
asla ve asla özel hayatıma kimse burnunu sokamaz ve benim dolabımı,kirlimi annem bile karıştıramaz..
gelini olduysak,malı olmadık..
haddini bilsin,yoksa bildiririm..
esmer güzeli, katilmiyor olabilirsin bu senin kararin tabiki, ama bunu piskolog yaziyor ;-)
bekarlarda bunu asla anliyamaz bilmem esmer güzeli kaynanan senin ic camasirini alip elinde sallasa sende hoslanmassin herhalde??
ayy bundan birkaç ay önce kanayan yaramdı bu valla sinir hastası olacaktım işten eve gelirdik eşimle bi gelirdim evime girilmiş bişeyler yapmış her akşam işten gelince eşimle kavga ederdik bitek kaynanam girse iyi bide kayınpeder girer bişeyler yapardısonuçta çalışıyorum ve sabah erken aceleyle evden çıkıyoruz çamaşırımı unutabilirim yada başka bişey olabilir kayınpederin ne işi varsa bütüngün benim evimdeydiler kendi evlerine bakmazlar evimi sürekli kontrol ediyodular nerde ne var diye kayınvalidem pek temiz bi insan deildir kızıda öyle bende aksine titiz bi insanım çalışmama rağmen evim hep topludur ama kadın benim evime mana bulurdu perdeni yıka onu yap ben sabah kalkınca camlarımı açıp havalandırırım evimi ben işe gidiyodum arkamdan evime çıkıp bide o havalandırıyomuş kafayı yicektim bi pazar eşimle evdeyiz dışarı çıktık yemek yedik eve geldik küçük görümcem gelmiş bide oğlu var girdik bizde kayınvalideme karşıma geçmiş gülüyo bide biz sizin eve girdik çekmeceden çikolata vs.aldık diyo bide sırıtıyo nası sinir oldum 1 saat içinde gidip geldik yani belki evim müsait deil çıldırıcaktm eşimde ailesine bişey diyemiyodu en sonunda oda kapısını kilitledim bide durmuş kapıyı kilitlemişsin demezmi evet kilitledim dedim en sonda kapıyı deiştirdik anahtar vermedim çok şükür kurtuldum
dügünümde 4 aylik hamileydim zaten, herhalde siz zaten yaptiniz yapacanizi diye saygi gösterme gibi mecburum yok diye saat 12 de odama gelebildi...terbiyesiz....vallahi bende birtek annesi yüzünden bosanmayi cok düsündüm, sonra dedim NIYE?? ben niye yeniliyim, onun istedigide bu degilmi zaten? ben bosansam göbek atan o olcak ben ne olcam? adim DUL olacak!! kötü bi insan olmasan bile sana kötü gözle bakacaklar...onun yüzünden bende coooook kavgalar etdim esimle durmadan sisirip yolliyordu, hergün ariyor esimi, cep telefonunda göriyorum ve uzun konusiyor, artik ne anlatiyorsa ... öyle nefret etdim ki bukadarda olmaz, kendi anne babaniz size otoriter oldukdan sonra ve sizi destekliyorsa arkanizdaysa biraz zor yapar!!! bu sadece cahillikden ve kültürsüzlükden kaynaklaniyor...birde gelirler size "sen daha cahilsin" ... derler annemin arkadasi bana ne dedi biliyormusunuz, kendini sakin üzme yipratma onu bir "BÖCEK" olarak gör okadar kücük görki dedigi umrunda olmasin!!! hesaba alma!!
bekarlarda bunu asla anliyamaz
Bu cümleden iğrendiğim kadar başka hiçbirşeyden iğrenmedim şu kk'da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?