benim babanemde yani annemin kaynanasi:)))bize gelen gideni takip eder,bu size neden cok geliyor der,kaga gurultu ciksin diye kocasini kiskirtir,eve aldigimiz yiyecege kadar yan daireden karisirdi..annem cekerken bizde cektik..yani bekarken tecrube de ediliyor emin olun..
vallahi benimkisi daha fena bende daha yeni evlendim, evliligimin ikinci günü geldi daha camasrilarimi tam yerlestirmemistim cünki ev dügünden 3 gün önce tutulmustu geldi camasir sepetimdede korselerim vardi girdi yatak odama aldi eline birde salliyarakdan kizim bunlar senin neyine lazim dedi ben sok gecirdim daha iki günlük gelinim, neyse gecen sene yazin ben izine gitdim esimde annesine evin anahtarini vermis cicekleri sula postaya bak diye, biz tatildeyiz telefon geliyor annesi telefonda diyorki oglum ben evinizde cicekleri sulamaya gitdim ben oturma odasindayken birde giristeki ayakkabilik düstü kendiliginden, sonra esim bana anlatdi bende tabiki inanmadim 1 yildir asili ayakkabilik biz yokken de düsmiyorda sen gelince mi tesadüf düstü, herneyse izinden geldik ayakkabiligin camlari kirilmis ama daha saglam yerine koyduk gecici olarak sonra görümcemle annesi geldiler, eve giderkende kaynanam ayakkabiliga yaslanarakdan ayakkabilarini giyiniyordu sonra görümcemin agzindan " ay anne dur yine düsürceksin" kacti sonra esime anlatdim bunu, tamam düsürmüs olabilir ama niye dogruyu söylemiyor dedim oda bak sen dedi :) her evime geldiginde mutlaka iyice dagitip gidiyor, koltuklarimin üzerindeki battaniyeyi bilerek kizimi yemek yediriyor üstünde bilerek birseyler döküyor ama her geldiginde nedense ben hic pisletmiyorum :) benimde buz dolabima gelirler kurcalarlar, aynisini benim esimede yapar ilkbaharda sifir kol giymis, girmis yatak odama kendisine kazak ariyor esimin dolabindan...size tavsiyem ben kafama cok takardim bana cok laf sokmaya calisirdi, sakin altda kalmayin cevabini verin sayginizi tabi bozmadan yoksa kendinizi hasta edersiniz, kusura bakmayin ama cogu cahillikden kaynaklaniyor, ben internetde okumusdum kaynanalar kendileri ogullarin bekar zamaninda ogullarinin prensesi olarak görürlermis ve baska bir kadininda yerini almasini kabullenemezlermis, ellerinden geleni yapip onun mutsuzlugunu düsünmeden sadece kendi egolari icin bosanmaniz icin elinden geleni yaparlarmis...o yüzden asla YENILMEYIN ne olursa olsun ;-) öptüm
5 senelik evliyim, gün geldi eşime dolabından kazak da verdi, buzdolabına aldıklarını da yerleştirdi, girip yemeği de yaptı, bulaşığımı da yıkadı. yeri geldi çamaşırlarımı ütüledi-katladı-kaldırdı. bilmiyorum belki benden, belki de onun yapış tarzından kaynaklı ama 1 gün bile rahatsız olmadım. benim için sinir olunacak bir durum değil. nasıl ki annem arkamı topluyor ve rahatsızlık duymuyorsam k.validemden de duymadım.
ama bence siz k.validenizden kişilik olarak çok rahatsız olduğunuz için batmış bunlar size. bence eşinizle konuşmayı deneyin. madem hoşlanmıyorsunuz siz saygınızı bozmadan ve arada kalmadan o hallestsin. sonuçta annesi, nabzına göre şerbet vermeyi bilir bence...
al benden de o kadar canım
yemin ediyorum biri sen sus bekarsın diyecek diye bir derdim vara özellikle de eşi ve eşinin ailesi bölümüne yorum yazmaktan korkar oldum
bekarların kendilerine göre yorumu olamaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?