- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
konu sahibi bayan lütfen aynı konuyu birde kendi annenin yanında aç ve de ki : anneciğim benimm için birinci sırada eşim var de. ve gör insanları nasıl kırdığını. kayınvaliden gaf yapmamış size az bile söylemiş. bir kere. kimse kimsenin arkasında ya da önünde değildir. insanlar ip gibi dizili değil. herkesin yeri farklıdır. azcık sevgi saygı yaaaa. çok mu zor.
zahmet edip yorum yazdığınız çin teşekkrler fakat çalışmadığınız yerden sormuşlar sanırım.ben kendi annemin yanında da söyledim çok mutlu oldu ilk önce yuvan sonra annen baban dedi.okusaydınız görürdünüz
rica ederim :) çalışmam mı lazım. Konuyu açmışınız. Diğer yorumları takip etmedim evet. Sadece ilk yazınıza bakmıştım.
Herkes kendi fikrini yazıyor sonuçta değilmi. Bir daha söylüyorum. Kesinlikle kimse kimsenin ne önünde dir ne de arkasında. Herkesin yeri ayrıdır.
konu sahibi bayan lütfen aynı konuyu birde kendi annenin yanında aç ve de ki : anneciğim benimm için birinci sırada eşim var de. ve gör insanları nasıl kırdığını. kayınvaliden gaf yapmamış size az bile söylemiş. bir kere. kimse kimsenin arkasında ya da önünde değildir. insanlar ip gibi dizili değil. herkesin yeri farklıdır. azcık sevgi saygı yaaaa. çok mu zor.
bende sana katımıyorum annem için eşimi niye feda edeyim bunu isteyen anne zaten anne deyildir,anne gerçekten sevendir bende kızıma tapıyorum onun için gözümü kırpmadan ölme bile giderim ama önce onun mutluluğu o mutlu olursa bende mutlu olurum. kendi mutluuğum içinde asla evladımı mutsuz etmem...yorumları okumadım ama tahminen çoğu arkadaş konu sahibine hak verip kayinvaldeyi yerden yere vurmuştur
lakin bence kadın gaf felan yapmamış
doğrusunu söylemiş!
ANNE demek can demek, yer yüzünde insanin BİRTANE annesi olur
ikincisi olamaz. Anne gidince daha gelmez!
ama eş herzaman bulunur
katılıyorum ben kadına hiçde kızmadım
Değil 1 tane 10 tane kocayı Annem için feda ederim
hiçte annemden değerli olamaz
Annemin tırnağı bile olamaz
Daha az önce bir konu okudum
Arkadaşın eşi artık seni sevmiyorum demiş...
der.. Erkek işte sevmiyorumda der başka bişeyde der
Ama Anne öylemi
Artık ben seni sevmiyorum der mi bi anne
Asla demez
canını verir evladı için gözyaşına kıyamaz
Eşimi çok seviyorum ama Annemin yeri ayrı onunki ayrı
Annemin önüne geçemez
konu sahibi akradaş merhaba
Kayınvalide gaf yapmışmı yapmamaış mı o tartışılır söyleme tarzı ve nieti önemli tabi
ama ben pekte iyi nietli göremedim
Annesevgisi farklı eş sevgisi farklı bunu bu yaşına kadar kendisi anlayamamış herhalde ki öyle bir cümle kurmuş ...
Keşke seninde değin gibi farklı sevgiler aynı mı ki ?? birisi için birinden vazgeçeyim deseydin ...
Neyse anne kesinlikle bulunmaz ama bence eşde bulunmaz :)
Hepsinin ayrı ayrı kıymetini bilmek lazım
valla benim içinde eşim önemli ama annem daha önemli eşinle yarın öbürgün ayrıla bilrsn bırakır örneğin seni bir anne yavrusunu bırakmaz ama arada böyle bir fark var bu arada sizin kaynanada bnmki gibi polemik yaratıyo devamlı sanırım
bende sana katımıyorum annem için eşimi niye feda edeyim bunu isteyen anne zaten anne deyildir,anne gerçekten sevendir bende kızıma tapıyorum onun için gözümü kırpmadan ölme bile giderim ama önce onun mutluluğu o mutlu olursa bende mutlu olurum. kendi mutluuğum içinde asla evladımı mutsuz etmem...
katılmıya bilirsin...çok önemli değil zaten
gerçek anne ve annelik nedir iyi bilirim
o yüzden gerçek anneyi bir adam için değişmem
Valla kayınvalideye laf sokcam diye kocam annemeden daha değerli asla semszdim
burada kayınvalideden çok siz gaf yapmişsınız.
ikisinin yeride ayrı deseniz daka şık olurmuş ama ozaman kayınvalidenin canı acıtılmazdı değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?