Bak buna bende katılırımanne bulamam ama bu devirde düzgün eş bulmak zor bulmuşken kıymetini bilmek lazım seyirlik deyil ömürlük eş isterim
ben dedimki eşim annemden önce gelir bana deseki kızım koca bulursun ama anne bulamazsın bunda fesatce hiç bişey yok o direk kendiyle beni aynı kefeye koydu ikimizi kıyasladı tamamen artniyet oğlunun gözünde küçülüyo farkında diil hakaret sayarmış sanki ne dediysek
Saçma olan bu zaten ben birinciyim birinciyim demek sanki 2. kadın var.
elbette birincisin ki seninle evlenmiş eşin..
yarışa sokan kayınvaliden sen de düşmüşsün..
bertaraf etmedikçe sürüp gider..
eşin annem önce gelir dese ne olacak??
kadın pess edecek gururlanacak sizin aşkınız bağlılığınız değişecek mi?
eşin annem önce gelir dese senin canını sıkan bir potansiyelden kurtulacaksın..
kaç yaşındasın diyasa?
eşim annem gelir dese aşkım sevgimin biteceğini sanmıyorum...eşim beni eşi gibi annesinide annesi gibi sever arada ki farkı bilir ama önceliği yuvasıdır.bende bunu biliyorum ama demesin yayaşım 25 bu arada
arkadaşım eşim çözdü annesini artık çok bencil hep o sevilicek hep o pohpohlanacak beni kendi annemden babamdan kıskandı daha ne olsun eşimdi artık annesine kızıyo oda onu bilyo vede cozutuyo tabii korkuyo oğlunun sevgisinden emin diil son olaylardan sonra kendinden soğudupunu düşünüyo oğlunun nabız yokladı aynen doğru...halbuki anneden soğunurmu hiç işte kendi edyo kendi buluyoYa elbette demesin gereksiz saçma..
bunu sorgulamak da saçma ben mi o bu saçma yani anne haksız burada
ben şunu diyorum bak seni kurtarmak için..
sen kadına yanaşıp onun tarafından olsan senden nefret dahi etse düzgün davranmak zorunda kalır.
ve hep sen kazanırsın eşini sıkıntıya düşürmemiş hatta kurtarmış olursun ki bu sana bonus kazandırır eşinin gözünde bin kat daha değerli olursun.
yani bırak cazgır olan sorun çıkartan kayınvalide olsun sorunu çözüme kavuşturan sen ol..
eşinin sevgisinden şüphen yoksa gerisi teferruat bence..
kendini üzecek birşey değil kayınvalidenin yaptığı da gaf değil bilerek nabız yoklamış.
durdurmazsan o kendini geride hissettikçe daha da cozutur
merhaba arkadaşlar...ben aranızda yeniyim inşallah benide aranıza kabul edersniz:18:kayınvalidem ve eşim oturuyrduk kayınvalidem ortaya bi konu attı,bir akrabası var kayınvalideme demişki[benim kocam annemden önce gelir]oda çok şaşırmış bize anlaıyo bende ne var bunda benimde kocam annemden önce gelir dedim,bize dediği laf gayet kaba bi sesle karı bulunur ana bulunmaz hakaret sayarım dedi...şok oldum,hatta sinir oldum,tamam anne bulunmaz ama eşde önemli diilmi?
annem ve ailem diyosun senin ailen kim canım annen baban mı eşin ve çocuğun mu benim ailem eşim ve çocuğum onlarda annem babam...
kimsenin beni okeylemesi beklemiyorum canım bende hata eşim annemden önce gelir dememeliydim çünkü yuvam annemden önce gelir ben böyle dşünüyorum ve kendi annemin yanında da dedim bana dediği şey kızım sen beni kızımsı zaten canımsın kanımsın beni her daim seversin eş farklı insan tanımadık alışılmadık onu öncelikli görmen hoşuma gider ben bu gün varım yarın yokum dedievet canım ailem annem babam abilerim eşim çocuğum hepsi yani hiçbirini ayırt edemem ama yinede annem eşimden önce gelir annem olmasa ben olmazdım annem bu yaşıma kadar getirdi büyüttü yedirdi ne fadekarlıklar yaptı birçoğumuzun annesi yaptı eminimki ben tutupta 3 senelik eşimi 25 senelik annemden üstün tutamam eşimde aynı sekilde bunları düşünür eminimki şimdide eşim saolsun hiçbirseyimi eksik etmez ama annem birtane
sen böyle anne söyle bakalım anne eşim senden önce dede hadi göreyim
kaynanana gıcıksın die herkesin seni okeylemesini bekleme bence
ayrıca sunuda söyleyim bunu yanlış anlama ama çoğu kadın eşim eşim der eşi bişi yapınca alıp bavulunu annesine gider içini annesine döker yine tek sığınacagı annesidir yani
dogru soylemis. bizim icin de, koca her zaman bulunur ama anne bulunmaz. aslinda koca da bulunsa iyi olurdu yani benim adima
kimsenin beni okeylemesi beklemiyorum canım bende hata eşim annemden önce gelir dememeliydim çünkü yuvam annemden önce gelir ben böyle dşünüyorum ve kendi annemin yanında da dedim bana dediği şey kızım sen beni kızımsı zaten canımsın kanımsın beni her daim seversin eş farklı insan tanımadık alışılmadık onu öncelikli görmen hoşuma gider ben bu gün varım yarın yokum dedi
=)Bulacaksın canım..En son senin için dua etmiştim bak gör=)
eşim benden asla annesi istedi diye asla diyrum çünkü eşimi tanıyorum boşanmaz.öylede bişey yok zaten kayınvalidem hep number one olma çabasında,eşim o anda ikinizde eşitsiniz anne deseydi senin yerin ayrı eşimin yeri ayrı desydi verdiği tepki yine aynı olurdu bide dese yuvam sende önce gelir diye küt kalbine inerdi eşimin sessiz kalması biraz yerinde oldu ben beni sevdiğini biliyorum bu da bana yetervalla benim kayınvalidem çıkıp kocama ben annenim benden başka yok karını boşa ben sana başka karı bulurum dicek, kocam da kabul etcek. (karı neyse ayrıca(!))
öldürürüm heralde o adamı ya, ölmekten beter ederim ya da.
ben hayatımı ona adayacayağım, deli gibi seveceğim, fesat bi kadın için beni ortada bırakıp başka kadınla evlenicek. allaaaah
buna seçim denmez bildiğin entrika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?