Kayınvalidemin gafı...

anne bulamam ama bu devirde düzgün eş bulmak zor bulmuşken kıymetini bilmek lazım seyirlik deyil ömürlük eş isterim
Bak buna bende katılırım

Boşver hiç takma bunları.Sen yerini haddini bildikten sonra kayınvalide senin hangi konumda olduğunu eşinin harikası olduğunu görecektir illaki...

bizim ki 15 gün bizde kaldı.kızıma bakmak için bile olsaaaa tahammül etmek cok zor oldu.işten geliyorum.elini kolunu bağlamış oturuyo insan bi düşünür demi bunlar calışıyo işten gelecekler yemek hazırlayayım die yokkkk....ona sorarsan oğlunu cok seviyo.....bumudur sevmek allah aşkına....

eşim annem gelir dese aşkım sevgimin biteceğini sanmıyorum...eşim beni eşi gibi annesinide annesi gibi sever arada ki farkı bilir ama önceliği yuvasıdır.bende bunu biliyorum ama demesin ya yaşım 25 bu arada

eşim annem gelir dese aşkım sevgimin biteceğini sanmıyorum...eşim beni eşi gibi annesinide annesi gibi sever arada ki farkı bilir ama önceliği yuvasıdır.bende bunu biliyorum ama demesin ya yaşım 25 bu arada

Ya elbette demesin gereksiz saçma..
bunu sorgulamak da saçma ben mi o bu saçma yani anne haksız burada
ben şunu diyorum bak seni kurtarmak için..
sen kadına yanaşıp onun tarafından olsan senden nefret dahi etse düzgün davranmak zorunda kalır.
ve hep sen kazanırsın eşini sıkıntıya düşürmemiş hatta kurtarmış olursun ki bu sana bonus kazandırır eşinin gözünde bin kat daha değerli olursun.
yani bırak cazgır olan sorun çıkartan kayınvalide olsun sorunu çözüme kavuşturan sen ol..
eşinin sevgisinden şüphen yoksa gerisi teferruat bence..
kendini üzecek birşey değil kayınvalidenin yaptığı da gaf değil bilerek nabız yoklamış.
durdurmazsan o kendini geride hissettikçe daha da cozutur

arkadaşım eşim çözdü annesini artık çok bencil hep o sevilicek hep o pohpohlanacak beni kendi annemden babamdan kıskandı daha ne olsun eşimdi artık annesine kızıyo oda onu bilyo vede cozutuyo tabii korkuyo oğlunun sevgisinden emin diil son olaylardan sonra kendinden soğudupunu düşünüyo oğlunun nabız yokladı aynen doğru...halbuki anneden soğunurmu hiç işte kendi edyo kendi buluyo

en nefret ettiğim laftır şu laf yaaa
herkesin yeri farklıdır.nedir bu kıyaslama anlamıyorum ki

Böyle bir gaf ile karşılaşsam,anne sen de kocanın karısısın demek ki senden 1 tane daha bulur ama annesini bulamaz.derdim orada yığardım...Sanki oğluna anneni at diyorsunuz.Dengesizlik.

annem ve ailem diyosun senin ailen kim canım annen baban mı eşin ve çocuğun mu benim ailem eşim ve çocuğum onlarda annem babam...

evet canım ailem annem babam abilerim eşim çocuğum hepsi yani hiçbirini ayırt edemem ama yinede annem eşimden önce gelir annem olmasa ben olmazdım annem bu yaşıma kadar getirdi büyüttü yedirdi ne fadekarlıklar yaptı birçoğumuzun annesi yaptı eminimki ben tutupta 3 senelik eşimi 25 senelik annemden üstün tutamam eşimde aynı sekilde bunları düşünür eminimki şimdide eşim saolsun hiçbirseyimi eksik etmez ama annem birtane
sen böyle anne söyle bakalım anne eşim senden önce dede hadi göreyim
kaynanana gıcıksın die herkesin seni okeylemesini bekleme bence
ayrıca sunuda söyleyim bunu yanlış anlama ama çoğu kadın eşim eşim der eşi bişi yapınca alıp bavulunu annesine gider içini annesine döker yine tek sığınacagı annesidir yani

kimsenin beni okeylemesi beklemiyorum canım bende hata eşim annemden önce gelir dememeliydim çünkü yuvam annemden önce gelir ben böyle dşünüyorum ve kendi annemin yanında da dedim bana dediği şey kızım sen beni kızımsı zaten canımsın kanımsın beni her daim seversin eş farklı insan tanımadık alışılmadık onu öncelikli görmen hoşuma gider ben bu gün varım yarın yokum dedi

dogru soylemis. bizim icin de, koca her zaman bulunur ama anne bulunmaz. aslinda koca da bulunsa iyi olurdu yani benim adima

iyi canım herkesin düşüncesi farklı bu bana göre böyle sana göre öyle allah agzının tadını bozmasında bırak kaynanan desin dursun erkek anneleri hep böyle zaten ama kızlarınki öyle mi aman yavrum üzülmesin evinde huzuru kaçmasın der

aranızda şunu diyen arkadaşlar var eşini annesinden çok seviyo diye haşa yok öyle bişey olamazda zaten o benim annem onu çok seviyorum ama eşimide seviyorum demek istediğim aslında şu diyelim ki annemiz eşimizden hoşlan mıyo sırf o istedi diye anne başka yok diye eşimizden boşanmalımıyız kayınvalidemin demek istediğide bu zaten oğlum benden bi tane ama ondan çok bulursun bi sorun olduğu zaman benim tarafımda ol demek istiyo.yoksa benim için yar ayrı anne ayrı

Erkek anası işte ne yapacaksın :))
Oğullarını eşlerinden bile kıskanabiliorlar yani senin o sözünle aslında senin anneni düşünmedi
Kendisini senin annenin yerine koymuş oğlu öyle bişey dese ne diyeceğini söylemiş
Karı bulunur anne bulunmazmışşşş
Ahh ahh benim annemde el oğlu her zaman bulunur derdi sanki koca arıyormuşuz gibi iki lafının biri buydu :84: Annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı ama eş ile daha bi ayrı...
Sonuçta bi ömür paylaşıyoruz yada paylaşacağız değil mi

herkeze selam

arkadaşlar bende anne diyenlerdenim.
bence bu seçimi kimin yaptırdığıda önemli. böyle bi secim yapmam hiç gerekmedi. zaten bu seçimi yapmam gerekiyorsa bu annem tarafından değil eşim tarafından yaptırılır ve bende her halikarda annem derim

karşılıklı bi gaflaşma olmuş diyelim..
sizin dediğinizde çok normal olmamış..
ayrıca eşinizin sessiz kalmasına kırılmışsınız ancak adamcağız ne diyebilirki ortada saçma bi konuşma dönüyor çünkü..

valla benim kayınvalidem çıkıp kocama ben annenim benden başka yok karını boşa ben sana başka karı bulurum dicek, kocam da kabul etcek. (karı neyse ayrıca(!))
öldürürüm heralde o adamı ya, ölmekten beter ederim ya da.
ben hayatımı ona adayacayağım, deli gibi seveceğim, fesat bi kadın için beni ortada bırakıp başka kadınla evlenicek. allaaaah
buna seçim denmez bildiğin entrika

Son düzenleme:
arkadaşlar enine boyuna düşündüm kim için kimden vazgeçebiirim diye ne annem yzünden ben istemedikçe eşimden vazgeçebilirim nede eşim istedi diye annemden vazgeçebilirim [ikiside asla böyle bişey istemezler zaten]anladımki eşim annemden önce gelmiyor ama annemde eşimden önce gelemez...şu da varki kayınvalidemin eski laflarına dayanarak yazıyorum her trlü ben önde gelmeliyim çabasınd,ben o anda şöylesöyesem daha yerinde olurdu sanırım anne eşimin yeri ayrı annemin yeri ayrı kimdse kimseden üstün olamaz çnükü farklı sevgiler deseydim iyi olurdu kanımca....

eşim benden asla annesi istedi diye asla diyrum çünkü eşimi tanıyorum boşanmaz.öylede bişey yok zaten kayınvalidem hep number one olma çabasında,eşim o anda ikinizde eşitsiniz anne deseydi senin yerin ayrı eşimin yeri ayrı desydi verdiği tepki yine aynı olurdu bide dese yuvam sende önce gelir diye küt kalbine inerdi eşimin sessiz kalması biraz yerinde oldu ben beni sevdiğini biliyorum bu da bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…