- Konu Sahibi smyrnali_35
kızlar yeni bir konu açmak istiyorum varmısınız
Eşlerinize kaynana yanında masa toplattınız mı meselakaydirigubbakcemile3
Ben yaptım ve kaynanama karşı :hooray:kaldırmış gibi hissettim kendimi mükemmel bir duyguydu tavsiye ederimsempatiksalakcinni
27 haftalik hamileyim karnim burnumda yani baya buyuk bi karnim var :))
gecenlerde kayinvalidemle birlikte hamile olan bi arkadasimi bes dakika ziyarete gittik
arkadasimin asiri kanamasi var cok tehlikleli bi hamilelik geciriyor uc aydir yatiyor evdede iki cocugu var baya zor durumda her isi esi yapiyor camasir yemek bulasik filan herseyi ..
eve geldik gorumcem filan oturuyoruz
kayinvalidem ben o kadar ameliyat gecirdim arka arkaya dort cocuk buyuttum bi kere bile yardim etmedi babaniz dedi .. helal olsun ne iyi adammis ne guzel yardim ediyo dedi ..
gorumcemde yeni evli ee anne normal benimkide utuden bulasiga kadar herseyi yapiyor dedi kayinvalidemde iyi iste yapsin erkek kismi herseyi bilecek dedi
bende sagolsun benim esimde bi tanedir su alti aydir evi bile supurtmedi bana kendisi supurdu hep elinden gelse yataktan cikartmiycak dedim .. evi bile o isteyken gizli supuruyorum dedim
bende dogurdum dort bes tane ne ev supurttum ne yemek yaptirdim dedi .. simdiki zamanda hamilelikte bi baska oldu dogurmakta dedi .. ama oyle bi soyleyis sekli vardiki acayip bozuldum
daha benim ilk bebegim ve bes seneden sonra anne olucam insallah ve normalde ben asla esime hic bi is yaptirmam
nedense kendi ogullarinin dokunulmazligi var asla ise ellerini surmuycekler ..
gecenlerde patates salatasi yapiyorum kayinvalidemlerde
esimde salondan mutfaga cop atmaya geldi aa bende soyyummu askim dedi
daha ben bisey demeden cik coglum cik cikkkkk erkek kisminin mutfakta ne isi varmis sen cok degistin evleneli biz yapariz dedi .. bende gulumseyip esime goz attim cik diye
oda yok ben askimin yaninda kalicam tvde bisey yok dedi, patatesleri alip soymaya basladi ...
oyle bi bozulduki kayinvalidecim .. her halinden belli asla tahammul edemiyo esimin bana yardim etmesini .. ama ona inat bende ozellikle onun yaninda yaptiricam bundan sonra ..