- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Safsarisin
Sen iyi birisin olumlusun ılımlısın. Aynı ev değil ama yakın olsa o da anlayışlı biriyse sorun yaşamazsınız. Ayrıca Kv ni düşünmen de çok guzel bir davranış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Severim canım ara ara beni sinir ettigi oldu mu dersen oldu,ama ufak tefek seyler. Evet oyle kaynanalar var mesela babaannem. Benimki annem gibi oldu artık hep cekingen zaten ben onu kendimize kattım. Esim de yabani zaten. Bakalim gelcek mi bugunkaynananı seviyorsun..sanırım incinmemişsin kaynanandan yana..gerçi belli şirret bir kaynana olsa yaşlandım hastayım der acitasyon yapar sizin eve kapağı atar..ama bu senin kaynanan böyle istemiyor hem uzak olalım hem yakın diyor..bence neden olmasın
Kalması gecici olacak. 10 gün.gelsin kalsın diyorsunuz ama yakın ev olunca mı dert ediyorsunuz.
biriyle 10 gün aynı evde kalıp anlaşabileceğinizi düşünüyorsanız evler yakınken de anlaşırsınız.Kalması gecici olacak. 10 gün.
Evet mesela babaann tam bir fitne hic sevmem onu aramam sormam asla. Bana karsi bile fitne düşün..Bende faydasi olur diye düşünüyorum kuzum dun esimi bilgisayardan bizim muhitte ev bakarken yakaladım :)Ay ne güzel bir kv, tam hayallerimdeki kv. O zaman yakın tut evi zarar gelmez sana tam tersi faydası olur . Genelde kv lerin hayatı fitne fücur üzerine kurulduğu için hepimiz kaçacak yer arıyoruz ama senınkı gibi olsa benım kv ben alır evımde bakarım .
Güzel kalpli arkadaşım benim.Iyi aksamlar hanımlar konuya hemen giriyorum
Kayınvalidem yalnız ve hasta bir insan. Seneler önce eşini kaybetmiş suanda parkinson hastalığı ve uyurgezerligi var. Cok yaşlı değil. Tek yaşıyor.
Kayinvalidemle ayni memleketteyiz.
Haftada bir yanina gideriz yemeğe,bazen de o gelir.
Geçenlerde uyku esnasında duvara falan çarpmış nerede uyudugunu bilmiyor ve birkaç vukuati daha var malesef
Daha once bu durum yaşandığında,esime gelip bizde bir sure kalmasını soylemistim. Hem takip ederiz hem de kendine ve eve zarar vermez diye, yüksek katta oturuyor.Esim söyledi,kabul etmemis.
Gecenlerde esime,yaşlandığını,hastaligi oldugunu (artık korkuyor sanırım) soylemis. Bizim ev alma durumumuz var mi yok mu diye sormus
Siz ev alırsanız,ben de kendi evimi satıp sizin yakinlardan bir ev alsam demis. Aynı ev olmaz ama yakınınızdan bir ev olur demiş.
Esim de geldi bana söyledi. Icim parçalandı dedi. Bende üzüldüm ne yalan söyleyeyim.
Şimdi,kayinvalidem çalışıyor,bir süre sonra çalıştığı yer tatile girecek,o da tatile çıkacak.
Ben de esime,tatile girene kadar gelsin bizde kalsın bir valiz alsın. Benlik sorun yok diye teklif ettim. Olur söylerim dedi. Daha sonra icabina bakacagiz. Esim de durumumu ayarlamam lazım diyor (ev almak icin)
Bir de artık calismasini da istemiyoruz. Doktor calismasinin daha iyi oldugunu soyluyor ama cok yoruluyor ve motor becerileri icin evde biseler yapabilir diye düşünüyoruz.
Simdi gelip burda 10 15 gun kalması sorun degil. Zaten sabah gidicek aksam gelecek. Erkenden uyuyor. Aldigi ilaclar yüzünden. Ki kabul edicekmi bakalim o da var.
Daha sonrasinda,yakin oturmak sorun olur mu? Yan apartman ve ya alt daire gibi :/
Esimle bu arada bugun yine konusurken ayni ev olmaz zaten dedi. Bu konuda bir şüphem yok. Kaynanamla yakın otursak haftada 1 degil de 3 yada 4 gun görüşürüz gibime geliyor. Bana cok yardımı olur ondan eminim. Benim de ona olur. Yine de isin icinden çıkamadım
Önerisi olan var mi?? Ne yapılır ki bu durumdasiz olsaniz ne yapardınız
Güzel kalpli arkadaşım benim.
Çok üzüldüm. Bu rahatsızlıgı olan insanlara rağmen kayınvaliden baya iyi şuan bence. Normalde ihtiyaçlarını yalnız gideremeyen çok insan var.
Yakında oturmasının sana hiç bir zararı olmaz. Ne kayınvaliden öyle biri nede eşin seni ezdirecek biri.
O yüzden içindeki merhameti bastırma. Aynı binada bile olur. Sana daha çok faydası olacagından eminim. Hatta eşinin bilgisayarları onun bi odaya koyabilirsin bile. Bi nevi ofis gibi kullanır hemde göz kulak olur. Hem senin sosyal hayatın düzene girer hemde içiniz rahat eder.
Allah korusun uykuda balkona falan çıkmasın kilitlerini falan kontrol edin. Unutkanlık olabilir. Evde yalnızken yemek vs yapmasın. Bildigim kadarıyla çok sosyal bi kadın. İnan ki gezmekten sana zaman ayırıp huzursuz edebilecegini sanmıyorum. Hatta sende bazen ona takılabilirsin.
Valla bizden daha genç ruhlu kadın maşallah gezmeyi vs seviyor.
İçin rahat olsun bence.
Evet buradaki çoğu görüş o yonde kendisinin kardesi falan da çalışmasın artik diyor ama doktor oyle demiyor. Yerinde durmayan birisi. Ben calismazsam hastalanirim diyor. Beni oturtuyor nerdeyse kendi yapior. Benim aklimda da alt üst var canım. Anahtari da olsun dedim esime hatta. Kontrol etme amaçlı.Kesinlikle işi bırakmasın benim babannem bir kaç ay içinde babamlar hiç birşey yaptırmadığından bunadj gitti kadın hep otur sen yapma diye diye oysa köyde gayet aktif aklı başındaydı
Ama bence evde yanlız kalmamalı yatılı bir yardımcı olabilir veya altlı üstlü oturabilirsiniz bide işi bırakırsa da spora falan yazdırabilirsiniz
Teşekkür ederim canim.Sen iyi birisin olumlusun ılımlısın. Aynı ev değil ama yakın olsa o da anlayışlı biriyse sorun yaşamazsınız. Ayrıca Kv ni düşünmen de çok guzel bir davranış.
Insallah sizin kayinvalide de dogru yolu bulur ve düzelir. Kötü insanla uğraşmak o kadar zor ki.kendi kv bana yaptığı onca pisliğe rağmen allah korusun böyle bir rahatsızlığı olsa onun evini satıp kendimiz üstüne ekleyip dublex ev alırdım. sorununuz yok anladığım kadarıyla, sizi zorlar mı bu durum bilemem.
ufak tefek şeyler olur gelinle kaynana arasında ...anne dünyaya getirdiği bakıp büyüttüğü kızı arasında bile ne kıyametler kopuyor..Severim canım ara ara beni sinir ettigi oldu mu dersen oldu,ama ufak tefek seyler. Evet oyle kaynanalar var mesela babaannem. Benimki annem gibi oldu artık hep cekingen zaten ben onu kendimize kattım. Esim de yabani zaten. Bakalim gelcek mi bugun![]()
Evet mesela babaann tam bir fitne hic sevmem onu aramam sormam asla. Bana karsi bile fitne düşün..Bende faydasi olur diye düşünüyorum kuzum dun esimi bilgisayardan bizim muhitte ev bakarken yakaladım :)
Insallah rabbim herkese huzur mutluluk nasip etsin. Kotulerin serrinden korusun insallah aminc
Ayy kıyamam ya canım benim inşallah hersey güzel olur , temiz kalbinin mükafatını alırsın inşallah . Allah kötülerin şerrinden fitnesinden korusun .
Amin... iyiki siz varsınız yakının da.Tesekkur ederim kuzum. Dedigini hic düşünmemiştim bilgisayar falan,mantıklı gercekten. Evet çok sosyal,gelmiyor bugun bir arkadaşına gidecekmis. Bizden genc valla ben sabah 6 da uyanip isten çıksam pertim çıkar herhalde. Masallah diyeyim. Evet en korktugumuz balkon kuzum
Yalniz basina yemek yapma olayi da dogru. Onunla alakali da malesef vukuati vardaha dogrusu kahveyi unutmus ocakta . Unutkanlik var. Rabbim sifasini versin insallah.
Insallah sizin kayinvalide de dogru yolu bulur ve düzelir. Kötü insanla uğraşmak o kadar zor ki.
Ha ayni zamanda görgüsüz de.. Saka gibi bir tipmis. Anlasildi bunun amaci ona buna artislik yapmak hava atmak. Bir de boyle 50 55 60 yaşındaki kadinlarin depresyonu daha kötü oluyor. Genclere gore. Belki de depresyondadir delilige vurmus kendini.Sen hic takma bu kadini kuzum emi keyfine bakkesinlikle çok zor.. geçen günü yemeğe davet ettim kendi annemlerle birlikte, annemler erken kalktı sohbet ediyoruz başladı anlatmaya ablan(görümcem) bana anneler günü hediye gözlük aldı 200 tl kendine pijama beğendi 300 tl geçen sene kendine gözlük aldı 1500 tl kadın bana sadece bunları anlattı çok garibime gitti, biz konuşurken hiç fiyat vermediğimiz için. yani yaptığı kötülükleri geçtim böyle tuhaflıkları da var
Iyi aksamlar hanımlar konuya hemen giriyorum
Kayınvalidem yalnız ve hasta bir insan. Seneler önce eşini kaybetmiş suanda parkinson hastalığı ve uyurgezerligi var. Cok yaşlı değil. Tek yaşıyor.
Kayinvalidemle ayni memleketteyiz.
Haftada bir yanina gideriz yemeğe,bazen de o gelir.
Geçenlerde uyku esnasında duvara falan çarpmış nerede uyudugunu bilmiyor ve birkaç vukuati daha var malesef
Daha once bu durum yaşandığında,esime gelip bizde bir sure kalmasını soylemistim. Hem takip ederiz hem de kendine ve eve zarar vermez diye, yüksek katta oturuyor.Esim söyledi,kabul etmemis.
Gecenlerde esime,yaşlandığını,hastaligi oldugunu (artık korkuyor sanırım) soylemis. Bizim ev alma durumumuz var mi yok mu diye sormus
Siz ev alırsanız,ben de kendi evimi satıp sizin yakinlardan bir ev alsam demis. Aynı ev olmaz ama yakınınızdan bir ev olur demiş.
Esim de geldi bana söyledi. Icim parçalandı dedi. Bende üzüldüm ne yalan söyleyeyim.
Şimdi,kayinvalidem çalışıyor,bir süre sonra çalıştığı yer tatile girecek,o da tatile çıkacak.
Ben de esime,tatile girene kadar gelsin bizde kalsın bir valiz alsın. Benlik sorun yok diye teklif ettim. Olur söylerim dedi. Daha sonra icabina bakacagiz. Esim de durumumu ayarlamam lazım diyor (ev almak icin)
Bir de artık calismasini da istemiyoruz. Doktor calismasinin daha iyi oldugunu soyluyor ama cok yoruluyor ve motor becerileri icin evde biseler yapabilir diye düşünüyoruz.
Simdi gelip burda 10 15 gun kalması sorun degil. Zaten sabah gidicek aksam gelecek. Erkenden uyuyor. Aldigi ilaclar yüzünden. Ki kabul edicekmi bakalim o da var.
Daha sonrasinda,yakin oturmak sorun olur mu? Yan apartman ve ya alt daire gibi :/
Esimle bu arada bugun yine konusurken ayni ev olmaz zaten dedi. Bu konuda bir şüphem yok. Kaynanamla yakın otursak haftada 1 degil de 3 yada 4 gun görüşürüz gibime geliyor. Bana cok yardımı olur ondan eminim. Benim de ona olur. Yine de isin icinden çıkamadım
Önerisi olan var mi?? Ne yapılır ki bu durumdasiz olsaniz ne yapardınız