Kayınvalidemin hediye yüzügü

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
kızlar bu yüzük kayınvalidemin doğum hediyesi sizce nasıl begendiniz mi:40::40: $eaksejoya31135-2.webp
$18467.webp

bence çok hoş canım zarif.çok fazla yazılar okudum kayınvalidesinden çekenlerle ilgili..sanırım sennki çok düşüceli zarif bi bayan cidden çok şanslısın:34:

şakaaaa dedğilmi canımmm 1 nisanda gelmedi ama... hangi kayın valide böyle bir yüzük alırki???? yanii benim gördüğümm hiçbiri böylee bir jest yapmadııı.. benimki bana çorap alıyor sadeceeee:))))))

çok güzell canımm güle güle kullann.. kıymetini bil kayınvalideciğininn

o bölümlerdeki benim yazdıklarımı okumamışsın demek ki:34::34: bu konu da şanslıyım çok şükür:19::19:

şakaaaa dedğilmi canımmm 1 nisanda gelmedi ama... hangi kayın valide böyle bir yüzük alırki???? yanii benim gördüğümm hiçbiri böylee bir jest yapmadııı.. benimki bana çorap alıyor sadeceeee:))))))

bence siz de bilin kayınvalidenizin kıymetini.

Ben çorap bile görmedim.:49:

Güle güle kullanın...
Derdinizi pek anlamadım ama???:31:

ben pek beğenmedim
ama kayınvalideden gelmesi ciheti ile
gayet hoş bir yüzük..
iyi günlerde kullanın:21::49:

Güle güle kullanın...
Derdinizi pek anlamadım ama???:31:
yüzügü pek begenmedim fikrinizi almak istedim hemde
bu konuyu açacak bir yer bulamadım eşimin ailesi ile ilgili oldugu için buraya açtım:9::9::9:

Son düzenleme:
ben pek beğenmedim
ama kayınvalideden gelmesi ciheti ile
gayet hoş bir yüzük..
iyi günlerde kullanın:21::49:

bende pek begenmedim ama hediye oldugu bide annemin hediyesi oldugu için takıyorum o yüzden sizin fikrinizi sordum zaten :34:

bu konuyu açacak bir yer bulamadım eşimin ailesi ile ilgili oldugu için buraya açtım:9::9::9:

Heee anladım..
Takı topikleri vardı Evlilik Hazırlığında,sanırım konunuz oraya taşınır..
Yeniden güzel günlerde kullanmanızı dilerim..

uygun olan yere taşınırsa bende mutlu olurum :44::44:
canım sagol takı bölümüne açarım böyle konuları artık:1::1:

vay be kayınvalideye bak.benimkisi 100 km uzağından geçer seninkinin :D:D:D:D:D tebrik ettm kayınvalidenizi vala

ben çok beğendim bi kayınvalidenin gelininin doğumgününü düşünmesi bile çok güzel..
allah bütün bekar kızlara düşünceli kayınvalide nasip etsin

Son düzenleme:
Ben beğenmedim cnm ama önemli olan hediye olması :) güle güle kullan.

aynen katiliyorum..nisanliyken nezaman bize gelseler hep bi corap getirirdii... :27: sayesinde birsürü corabim var cekmeceye sigmiyorr :27:
insan bari degerli bisi getirir... nerdeee... annemde hep diyodu bunlarda corapdan baska bisi bilmiyolar, diye :1:

bence güzel bir yüzük.en önemlisi kayınvaliden sana değer vermiş ki almış.zevkleriniz uymamış olabilir ama seni düşünmesi hoşuma gitti açıkcası.bu yüzüğüde kayınvalidenin yanında falan tak.kadın üzülür.pek beğenmemişsin ya.

kayınvalideniz çok büyük bir hoşluk yapmış bence.
yüzügün koleksiyondaki adı "annem ve ben ". yüzügün manevi anlamı benim cok hosuma gitti sahsen.
güle güle kullanın , kayınvalideniz çok düsünceli bir bayanmıs bence.
bir iki takarsınız, cok rahatsız olursanız montürünü degistiriverirsiniz.

Back
X