- Konu Sahibi inotherworlds
-
selam kızlar. hamileyim.
k.validem bebeğe kafasına göre kıyafet alıp duruyor. çoğunu beğenmiyorum ve söylesem darılacak. çünkü ilk torun. ki bu kadın düğünde bana bir takı bile takmayan biri. farklı şehirlerde oturuyoruz.
şu an maddi durumumuz iyi değil. iki ay sonra elimize para geçecek o zaman istediğim gibi şeyler almak istiyorum. bu sefer de zaten bebeğin çoğu kıyafeti tamamlanmış olacak.
sinir oluyorum. onunla konuşmaya çekiniyorum anında küsen biri. aldığı kıyafetler de çok kalitesiz ve ben aldığım şeyleri kaliteli almak isterim.
eşim anne alma artık biraz da biz alalım dedi ama duramıyor. offf!!
selam kızlar. hamileyim.
k.validem bebeğe kafasına göre kıyafet alıp duruyor. çoğunu beğenmiyorum ve söylesem darılacak. çünkü ilk torun. ki bu kadın düğünde bana bir takı bile takmayan biri. farklı şehirlerde oturuyoruz.
şu an maddi durumumuz iyi değil. iki ay sonra elimize para geçecek o zaman istediğim gibi şeyler almak istiyorum. bu sefer de zaten bebeğin çoğu kıyafeti tamamlanmış olacak.
sinir oluyorum. onunla konuşmaya çekiniyorum anında küsen biri. aldığı kıyafetler de çok kalitesiz ve ben aldığım şeyleri kaliteli almak isterim.
selam kızlar. hamileyim.
Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama artık çin malı tekstil çok arttı. Kanserojen boyalarla renklendirilmiş t-shirler, bebek kıyafetleri çok ucuza bulunaibliyor. Ben kendime 5 liralık t-shirt alır keyifle de giyerim. Ama Bebeğin yeni doğmuş cildine "kaliteli" yani sağlıklı giysiler ve mobilyalar isterim. Onun odasının mobilyasının boyası bile önemli.
kayınvalidene birlikte alışverişe çıkmayı teklif edebilirsin..
bir gününüzü bu mevzuya ayırırsınız ikiniz de.
''anne sürekli birşeyler alma boş yere birçok kıyafetini tamamladın zaten farkında olmadan en iyisi gel birlikte alışverişe çıkalım da ben sana ihtiyaç olanları göstereyim'' diyerek teklif edebilirsin sanırım.
gider birlikte beğenir alırsınız.
hem de arkadaşların dediği gibi hiç kaliteli olacak falan diye kasma kendini, zaten çok az giyiyorlar.
kaliteli olmasına gerek yok derken de naylon kıyafet demiyorum yalnız :)
illa mağazadan almanız gerekmiyor yani, şehrini bilmiyorum ama eminönünde çok tatlı, bebeklerin giyebileceği kalitede ciciler var mesela..
küçük ayrıntılara takılma, çizgisi düz gitmeyen pijamayı, evde giydirirsin,
giydireceğin kıyafetin altına giydirirsin,
onlara bile ihtiyacın olduğu zamanlar olacak :) günde birkaç kez kıyafet değiştirmek zorunda kalabilecek bebeğin :)
aman bu da çirkin miymiş diye bakmaya fırsatın olacak mı bakalım
Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama artık çin malı tekstil çok arttı. Kanserojen boyalarla renklendirilmiş t-shirler, bebek kıyafetleri çok ucuza bulunaibliyor. Ben kendime 5 liralık t-shirt alır keyifle de giyerim. Ama Bebeğin yeni doğmuş cildine "kaliteli" yani sağlıklı giysiler ve mobilyalar isterim. Onun odasının mobilyasının boyası bile önemli.
doğru söylüyorsun, çin malı her yerde artık. ama alışveriş yapan insan az çok anlayabiliyor bu adiymiş bu iyiymiş diye.
çin malları resmen bağırıyor ben çin malıyım diye.. hele çocuk kıyafetleri baskılı ve renkli oldukları için anlamamak mümkün olmuyor.
ama öylesini de almıyordur herhalde konu sahibinin kayınvalidesi.
alıyorsa da giydirmek zorunda değil ki, teşekkür eder, koyar bir köşeye.
üstelik kaliteli giyinilecekse ailecek giyinmeli ya, çocuk organik giyinip, ana baba eline ne geçerse giyen cinsten olursa
aynı makinaya girip, aynı deterjanla yıkanacaklarsa ne anladım o işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?